Site Rengi

HABER ÖZETİ
İthal otolara yüzde 30 ek vergi!.
Trump’tan Biden’e ağır hakaretler: HER ZAMAN KÖTÜ BİR O*SPU ÇOCUĞU OLDU!.
ABD ürünlerine ek vergiler kaldırıldı..
Yenilgi sonrası Ali Koç’tan ilk açıklama..
Fenerbahçe’nin 7. başkanı Saadettin Saran oldu
İngiltere, Kanada ve Avustralya, Filistin devletini resmen tanıdı..
Ülkenin Milli Eğitim Bakanı kızını devlet okulu yerine özel okula gönderiyor!.
Eski Danıştay Başsavcısı Tansel Çölaşan’ın hayaline bakın!.
Trump iti şimdi de Afganistan’ı tehdit etti!.
İngiltere bugün Filistin resmen tanıyacak..
Fenerbahçe’nin yeni başkanı bugün belli olacak..
Kılıçdaroğlu Özel’in kurultay davetine geri çevirdi!.
UEFA Kahpe İsrail’i maçlardan men etmek için oylamaya gidiyor!.
Peş peşe gelen istifalar ile ilgili AK Parti’den açıklama..
Kahpe İsrail’in Siloam yazıtı üzerinden uydurduğu hikâyenin gerçeği!.
ABD’de de çalışma vizesi ücreti bin dolardan 100 bin dolara çıktı!.
AK Parti’deki peş peşe istifaların perde arkası ortaya çıktı!.
AK Parti’de istifa depremi devam ediyor!.
Fenerbahçe’nin 21 milyar 526 milyon borcu olduğu açıklandı!.
Yeni bir banka kuruluyor.. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı..
Mahkemeden karar çıktı, Ekrem’in Cumhurbaşkanlığı hayali suya düştü!.
ABD’den Kahpe İsrail’e 6 milyar dolarlık silah ve mühimmat!.
Fransa 22 Eylül’de Filistin’i tanıyacağını açıkladı..
Mafya bozuntusu şerefsiz tam bir suç makinesi!.
Erdoğan’dan Netenyahu itine tarihi ayar: Size Kudüs’ün Çakıl Taşını Bile Vermeyiz!.
Trump 25 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Beyaz Saray’da ağırlayacak..
İstanbul’da metrelerce uzayan İpHone kuyruğu!.
YSK’dan merakla beklenen açıklama geldi!.
AK Parti’de istifa depremi!. 2 İl Başkanı art arda görevden çekildi!.
Orman yangınlarında hayatını kaybedenler şehit sayılacak..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başkan Erdoğan’ın açıklamasındaki dikkat çeken Sedat Peker detayı!.

Başkan Erdoğan’ın açıklamasındaki dikkat çeken Sedat Peker detayı!.
18.05.2021
A+
A-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Sedat Peker ile ilgili son dönemdeki gelişmelere de değindi!. Erdoğan, PKK’yı ve onun destekçilerini bile samimi ve açık bir dille kınamaktan kaçınanların, çetelerle aynı yolda yürümeye başladıklarını söyledi!.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlarını aktarırken, suç çeteleri ile mücadeleye vurgu yaptı. İsim vermeden, son dönemde Sedat Peker ile ilgili gelişmelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 yıl önce suç çetelerinin cirit attığı ülkenin her yerinde huzuru sağladıklarını ifade etti.

“BU KİRLİ SENARYOYU BOZACAĞIZ”

Yürüttükleri kararlı mücadele sayesinde suç örgütlerini ülkenin ve milletin başına musallat olmaktan tamamen çıkarttıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Demokrasi ve hukuk dışı her araçtan medet umanlar, şimdi yeni arayışlara yönelmişlerdir. Türkiye’yi vesayetin, darbecilerin, gözü doymaz ekonomik tetikçilerinin, demokrasiyi hazmedememiş iç ve dış siyaset mühendislerinin her türünden, çetelerin pençesinden nasıl kurtardıysak, bu kirli senaryoyu da aynı şekilde bozacağız.” dedi.

“SUÇ ÇETELERİ ZEHİRLİ YILAN GİBİDİR, ONLARLA AYNI ÇUVALA GİRERSENİZ…”

Çetelerden medet umanların olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “En büyük üzüntümüz, ülkemizde hala çetelerden medet umacak kadar zavallılaşan, küçülen, haysiyet fukarası kişiliklerin olduğunu görmektir. PKK’yı ve onun destekçilerini bile samimi ve açık bir dille kınamaktan kaçınanların, çetelerle aynı yolda yürümeye başlamaları karşısında şu gerçeği tekrar hatırlatmak isterim. Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz, daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz. Demokrasiye, milli iradeye, hukuka, medeniyetimizin ve tarihimizin üzerimize yüklediği sorumluluklara uygun şekilde çalışmaya, mücadele etmeye, hedeflerimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi yollara başvururlarsa vursunlar, eski Türkiye hastalıklarını hortlatma noktasında mesafe alamayacaklar. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına da engel olamayacaklardır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.