Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gezi Organizatörü Ayşe Barım’ın tahliye sevinci kısa sürdü!.
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
Fenerbahçe taraftarı Filistin’i unutmadı!.
Esed itine Moskova’da suikast!. Son anda kurtuldu!.
İstanbul’da 5 şiddetinde deprem!.
Turgay Ciner’in yurt dışına kaçırdığı kara para miktarı 5 milyar dolar!.
Demirtaş cezaevinden çıkarılıyor..
Valilikten İstanbul için fırtına ve yağış uyarısı!.
DDM’den Cem Küçük’ün KAAN açıklamalarına jet yalanlama!.
Sumud Filosu’na saldıran kuduz köpek İsrail 25 Türk’ü alıkoydu!.
Kahpe İsrail ordusundan Sumud filosuna müdahale!.
Sumud filosuna saldırı alarmı!.
Kahpe ABD Gazze Barış Mütabakatında yine kıvırdı!.
Eski tip sürücü belgeleri için son tarih 31 Ekim!.
CHP yurt dışında Türkiye’yi şikâyet etme mitinglerine başlıyor!.
3,5 ton kayıtsız doları bankaya bavullarla taşımışlar!.
Gazze’ye doğru 11 gemi daha yola çıktı..
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u tek golle yıltı!.
Enerji Bakanı doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını açıkladı..
Peygamberler hakkında küfürlü şakalar yapan şebek tutuklandı!.
MİT’ten kişisel veri hırsızlarına nefes kesen operasyon..
ABD Başkanı Trump HAMAS’ın ateşkes anlaşmasına uyulması için 3-4 gününün olduğunu söyledi..
ABD’nin 20 maddelik Gazze planı için 8 ülkeden ortak açıklama..
Gürsel Tekin’den Ali Mahir Başar’a çok sert sözler: ÇOK ZIPLADIN HADDINI AŞTIN!.
81 il de 500 bin sosyal konut projesi için düğmeye basıldı..
Trump’un Gazze-İsrail arasındaki barış planı açıklandı..
Trump Netanyahu görüşmesi Beyaz Saray’da başlad!.
Sumud filosu TSK himayesinde Gazze’ye doğru ilerliyor..
Esed itinden sonra ülkelerine dönen Suriyeli sayısı!.
KKTC’de başörtüsü yasağı için yırtınan İslam Düşmanlarını bakın kim fonluyormuş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başkan Erdoğan’ın koruması denilen şahsın kim olduğu ortaya çıktı!.

Başkan Erdoğan’ın koruması denilen şahsın kim olduğu ortaya çıktı!.
08.04.2021
A+
A-

Sosyal medyada deste deste para ile çekildiği görüntüler sosyal medyada dolaşan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu şeklindeki iddialar EGM tarafından yalanlanan şahsın Kütahya Belediyesi’nde personel olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişi, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlarla tepki çekmişti. Bu olayın ardından Tek, “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” suçundan gözaltına alınmış ve EGM tarafından Cumhurbaşkanlığı çalışanı olmadığı açıklanmıştı. Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ve asgari ücretin biraz üzerinde maaş aldığı öne sürüldü.

Gözaltına alındı

Elinde para desteleriyle kaydettiği video sosyal medyada gündem olan Hakan Tek isimli bir kişi ile ilgili çıkan haberler üzerine yazılı açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, şahsın “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” suçundan gözaltına alındığını açıkladı.

Görüntülerdeki şahsın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu iddialarının asılsız olduğunu belirten Emniyet, şahsın Cumhurbaşkanlığı’nda herhangi bir görevinin de bulunmadığını kaydetti.

Bu gelişmelerin ardından Hakan Tek’le ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre; Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

“Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde” 

Hakan Tek’in Kültür ve Sosyal İşlerde afiş, kitap gibi işlerde çalıştığını belirten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır belediyemizde çalışan Hakan Tek, son 3 yıldır da birimimizde çalışan 150 personelden birisi. Hakan Tek son 12 aydır birimimizde afiş, kitap vb. işler yapıyor. Bundan 1,5 yıl önce de yine dairemizde kitap ve afiş gibi malzemelerin dağıtımını belediyemize ait araçla gerçekleştiriyordu. Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde” 

“Para videoları başkasına ait”

Hakan Tek’in sosyal medyada paylaştığı videolarla ilgili de konuşan Özgöncü, “Hakan’ın videoları sosyal medyada paylaşılınca emniyet tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını öğrendim. Emniyette verdiği ifadeye ilişkin bazı bilgiler edindim. Hakan 2020 yılında 60 günlüğüne izne ayrılmıştı. O süreçte telefoncu bir arkadaşına yardıma gidiyormuş, o lüks araçlarla ilgili çektiği videolardaki araçlar arkadaşına ait. Ayrıca para videoları da başkasına ait. Başkasına ait videoları sosyal medya hesabından paylaşmış” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.