Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Afet Bakanlığı kuruluyor!.
Rusya’da 7,8 büyüklüğünde deprem!. Tsunami uyarısı yapıldı!.
Gölge Başkan da Ekrem’i satıp istifa etti!.
Bahçeli’den ABD-İsrail koalisyonuna karşı Türkiye-Rusya-Çin koalisyonu önerisi..
Sapkın şarkıya mahkeme kararı ile erişim yasağı!.
İBB‘deki yolsuzluk skandalının nasıl patladığı ortaya çıktı!.
Pilot ve hosteslerin mide bulandıran seks grubu skandalı!.
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını düşürdü..
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
Kahpe Amerika’dan teröristlere 130 milyon dolar destek!.
Kiracılık devrini bitirecek sosyal konut projesi önümüzdeki ay başlıyor..
Dikkat!. Devlet son 5 yılda satılan gayrimenkullerin peşine düştü!.
Soylu şikâyet edince Bakan Yerlikaya’ya Bahçeli’den ayar geldi!.
Kahpe İsrail’in savunma bakanı Gazze’ye karşı açıkça soykırım ilan etti!.
Yeni evlenecek çiftler için ehliyet şartı geliyor…
Ahlaksız dizinin senaristi gözaltına alındı!.
Kahpe İsrail Gazze’yi kuşatma operasyonuna başladı!.
Kuduz köpek Netenyahu yine İslam ülkelerine saldırmakla tehdit etti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başkan Erdoğan’ın koruması denilen şahsın kim olduğu ortaya çıktı!.

Başkan Erdoğan’ın koruması denilen şahsın kim olduğu ortaya çıktı!.
08.04.2021
A+
A-

Sosyal medyada deste deste para ile çekildiği görüntüler sosyal medyada dolaşan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu şeklindeki iddialar EGM tarafından yalanlanan şahsın Kütahya Belediyesi’nde personel olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişi, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlarla tepki çekmişti. Bu olayın ardından Tek, “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” suçundan gözaltına alınmış ve EGM tarafından Cumhurbaşkanlığı çalışanı olmadığı açıklanmıştı. Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ve asgari ücretin biraz üzerinde maaş aldığı öne sürüldü.

Gözaltına alındı

Elinde para desteleriyle kaydettiği video sosyal medyada gündem olan Hakan Tek isimli bir kişi ile ilgili çıkan haberler üzerine yazılı açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, şahsın “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” suçundan gözaltına alındığını açıkladı.

Görüntülerdeki şahsın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu iddialarının asılsız olduğunu belirten Emniyet, şahsın Cumhurbaşkanlığı’nda herhangi bir görevinin de bulunmadığını kaydetti.

Bu gelişmelerin ardından Hakan Tek’le ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre; Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

“Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde” 

Hakan Tek’in Kültür ve Sosyal İşlerde afiş, kitap gibi işlerde çalıştığını belirten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır belediyemizde çalışan Hakan Tek, son 3 yıldır da birimimizde çalışan 150 personelden birisi. Hakan Tek son 12 aydır birimimizde afiş, kitap vb. işler yapıyor. Bundan 1,5 yıl önce de yine dairemizde kitap ve afiş gibi malzemelerin dağıtımını belediyemize ait araçla gerçekleştiriyordu. Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde” 

“Para videoları başkasına ait”

Hakan Tek’in sosyal medyada paylaştığı videolarla ilgili de konuşan Özgöncü, “Hakan’ın videoları sosyal medyada paylaşılınca emniyet tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını öğrendim. Emniyette verdiği ifadeye ilişkin bazı bilgiler edindim. Hakan 2020 yılında 60 günlüğüne izne ayrılmıştı. O süreçte telefoncu bir arkadaşına yardıma gidiyormuş, o lüks araçlarla ilgili çektiği videolardaki araçlar arkadaşına ait. Ayrıca para videoları da başkasına ait. Başkasına ait videoları sosyal medya hesabından paylaşmış” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.