Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kılıçdaroğlu’nun avukatından olay gönderme!.
Gürsel Tekin CHP il binasına çevik kuvvet eşliğinde girdi!.
CHP’li Mahmut Tanal polise parmak sallayarak tehditler savurdu!.
Fenerbahçe’nin yeni hocası belli oldu..
İzmir’de polis merkezine silahlı saldırı!. 2 polis şehit oldu!.
Gürsel Tekin CHP il binasına gitmekten vazgeçti!.
Gürsel Tekin’den hodri meydan: Beni İl Binasına Sokmayacak Babayiğit Karşıma Çıksın!.
İçişleri Bakanlığı’ndan sokakları terörize etmeye kalkan CHP’lilere sert uyarı!.
Valilikten sokakları karıştırmaya kalkan CHP’ye miting ve eylem yasağı!.
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
Evinde karısı ile bastığı jandarmayı öldüren başkomiser hakkında yüreklere su serpen karar!.
30 İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na “Geri Dön” çağrısı!.
Antalya Emniyet Müdüründen polislere dublörlü tuzak!.
Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü için gözaltı kararı!.
Antalya emniyet müdürünü yakan Muhittin Böcek iddiası!.
CHP’de şaibeli kurultayı ayak oyunları ile yasalaştırma uyanıklığı!.
Yoksuldan alınan ÖTV yüzde 25, zenginden alınan ÖTV yüzde 8!.
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Başörtüsü yasağını Kılıçdaroğlu çözmüş!. Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek’de CHP’liymiş!.

Başörtüsü yasağını Kılıçdaroğlu çözmüş!. Ayrıca Necip Fazıl Kısakürek’de CHP’liymiş!.
18.01.2021
A+
A-

CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir toplantıda yine ortalığı kerdı geçirdi!. Kılıçdaroğlu, başörtüsü yasağını kendisinin çözdüğünü iddia etti!. Ayrıca, ömrü CHP’nin yasaklarıyla mücadele etmekle geçen Necip Fazıl Kısakürek’in de CHP’li olduğunu öne sürdü!.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, muhafazakar isimlerle bir araya geldiği toplantıda dikkat çeken iddialarda bulundu. Başörtüsü yasağını kendisinin çözdüğünü belirten Kılıçdaroğlu, asıl muhafazakarın CHP olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu, hızını alamayıp Necip Fazıl Kısakürek’in de CHP’li olduğunu öne sürdü.

Kılıçdaroğlu, Ahmet Hoca Enstitüsü adı altında bir araya gelen muhafazakar çevreden isimlerin yer aldığı bir grupla online toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Koordinatörü Ümit Kaya’nın organize ettiği toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin etnik kimlik, inanç ve toplumsal yaşam açısından dünyanın en zengin ülkelerinden biri olduğunu,  herkesin yaşam tarzına, inancına ve kimliğine saygı duyulduğu sürece çatışma alanı olmaktan çıkacağını ifade etti.

“Asıl muhafazakar CHP’dir”
Muhafazakarlar ve Kürtler nezdinde CHP’nin inandırıcılık sorunu olup olmadığına yönelik soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, kendilerini muhafazakar olarak nitelendiren kesimlerle bir araya gelip konuştuğunu ifade ederek, “Onlara, ‘Siz kendinize muhafazakar diyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Asıl muhafazakar olan CHP, çünkü değişime direniyor’ diyorum. Bir eleştiri varsa o eleştiriye kaynak olan bir uygulama veya bir söz vardır. Bu eleştiriye karşılık önce CHP’nin oturup kendine bakması lazım. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir. Bunu partinin genel başkanı olarak söylüyorum. Değişimin temel felsefesi de toplumun her kesimini kucaklamaktır. Eğer siyaset yapıyorsanız toplumun bir kesimini dışlayarak, ötekileştirerek siyaset yapamazsınız.” dedi.

“Başörtüsü yasağını kaldıralım dedim”
Yusuf Ziya Özcan’ın YÖK Başkanı olduğu dönemde kendisini aradığını ve üniversitelere türbanlı öğrencilerin alınmamasının doğru olmadığını söylediğini aktaran Kılıçdaroğlu, bunun üzerine Özcan’ın “Madem CHP de böyle düşünüyor o zaman biz bu yasağı kaldırırız.” dediğini belirtti.

“Necip Fazıl, CHP’liydi”
CHP’ye yönelik ‘devlet partisi” nitelendirmesine yönelik, soruya yanıtlayan Kılıçdaroğlu “Hepimizin dedesi, babası bir şekliyle CHP’liydi. Mesela önemli şairlerden Necip Fazıl Kısakürek, CHP’nin Parti Meclisi üyesidir bir dönem. Yapmıştır. Adnan Menderes CHP’lidir. Tek parti var zaten o tek parti aslında çok değişik görüşlerden, kimliklerden insanlar o tek parti döneminden parlamentoda ya da parlamento dışında partiyi temsil etmişlerdir. Ayrışma çok partili hayata geçtikten sonra başlamıştır.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.