Site Rengi

HABER ÖZETİ
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
Türkiye’ye dönen Şeyma Subaşı havalimanında gözaltına aldındı..
İtirafçı olan Mehmet Akif Ersoy 3 saat ifade verip tekrar cezaevine gönderildi!.
Mehmet Akif Ersoy itirafçı olmak için adliyeye geliyor!.
Maaş alamayan işçiler grevde, CHP’li Başkan Tayland tatilinde!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal Grup Seks iddiaları!.
Teröristbaşı Öcalan’dan yeni çağrı..
Suriye’nin Esed’siz yeni banknotları tedavüle alınıyor..
Saadettin Saran “Tamam mı-Devam mı” kongresine gidiyor..
Erden Timur şike ve bahis soruşturmasında tutuklandı!.
RTÜK’ten Yalova’daki DEİAŞ çatışması için yayın yasağı!.
Veyis Ateş uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklandı!.
Fatih Altaylı tahliye edildi..
Sözcü TV’de Yılmaz Özdil fırtınası devam ediyor!. Serap Belovacıklı’da kovuldu!.
“AK Parti’yi Kim Savunsun” kavgasında yandaş yazarlar birbirlerine girdi!.
Yalova’daki çatışmada 3 polisimiz şehit oldu..
AK Partili Özlem Zengin’i durdurabilene aşkolsun!.
Yalova’daki DEİAŞ operasyonunda 7 polis yaralandı!.
İsrailli şerefsiz kahpeden “Ezan Sesi Yasaklansın” önerisi!.
Özgür Özel’in İHA palavrasına Cumhurbaşkanlığı’ndan yalanlama!.
Market poşetleri 1 TL oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Günümüzün Süleyman’ı” övgüsü..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

BBP’nin “ittifaktan ayrılacağı” iddialarına yanıt..

BBP’nin “ittifaktan ayrılacağı” iddialarına yanıt..
02.11.2021
A+
A-

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin, “Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok.” sözlerini, “İttifaktan ayrılma sinyali” şeklinde çarpıtan medyaya tepki gösterdi.

Haber 7’ye konuşan Büyük Birlik Partisdi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, “Cumhur İttifakından ayrılmayı hiç düşünmüyoruz.” dedi.

Oda TV’nin nifak sokma çabası elinde kaldı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Kocaeli’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle görüşmesinde kullandığı “Bir ittifak içindeyseniz bütün günahı sevabı herkese yükleniyor. Öyle bir şey yok.” ifadesini çarpıtan Oda TV, Destici’nin sözlerini, “İttifaktan ayrılma sinyali” ifadeleri ile manşetine çekti.

‘Cumhur ittifakından ayrılmayı hiç düşünmüyoruz’

Oda TV ile birlikte bazı medya kuruluşlarının bu tarz haberlerine tepki gösteren BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Cumhur İttifakı’ndan ayrılmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Karacan “Yapılan haberin Büyük Birlik Partisi (BBP) ile uzaktan yakından bir alakası yok. Türkiye çapında vatandaşla en fazla iç içe olan partiyiz. Başkanımız her hafta bir il ziyaretinde bulunuyor ve bu ortamlarda çeşitli seçmen profilleriyle karşı karşıya kalıyor. ‘Cumhur ittifakının içindeyiz ama iktidar değiliz’ sözü iktidarın icraatlarını BBP yapıyormuş gibi eleştirenlere cevap verme babında söylenmiş bir ifadedir.” dedi.

‘İktidarın bazı uygulamalarını eleştirebiliriz’

“Yapılan icraatlarda biz karar verme mekanizması içerisinde değiliz. Dolayısıyla iktidarın almış olduğu kararları beğenen olacaktır, beğenmeyen olacaktır.” ifadelerini kullanan Bayram Karacan, şöyle devam etti:

“AK Parti, MHP ve BBP azami müşterekler altında bir araya gelmiştir. Azami müştereklerin ortaya çıkmasındaki en somut gelişme de 15 Temmuz gecesi sokakta olmuştur. Hain darbe girişimine karşı ortaya konan bir iradenin neticesinde Cumhur ittifakı oluşmuştur. Dolayısıyla Cumhur İttifakından ayrılmayı hiç düşünmüyoruz.”

“İktidarın yapmış olduğu bazı uygulamaları biz de eleştiriyoruz. Muhataplarımıza bunları ilettiğimizde düzeltilen de oluyor düzeltilemeyen de. Dolayısıyla farklı bir ittifak içerisinde yer almak gibi bir düşüncemiz yok. Allah izin verirse zamanında yapılacak olan seçimlerde Büyük Birlik Partisi Cumhur İttifakı içerisinde kendi isim ve amblemiyle seçimlere girecek.”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.