Site Rengi

HABER ÖZETİ
TMSF’den Can Holding açıklaması.. 121 şirkete kayyum atandı!.
SHOW TV ve HABERTÜRK’e yapılan operasyonun detayları belli oldu!.
Can Holding’e şafak operasyonu!. Tüm şirketlere el konuldu!.
37 ilin emniyet müdürü değişti, 22 ilin emniyet müdürü merkeze çekildi..
24 saat içinde 5 ülkeyi vuran Kahpe İsrail’den yeni saldırı!.
Türkiye zorunlu maske dönemine geri mi dönüyor?.
HAMAS Katar’daki İsrail saldırısından MİT sayesinde kurtulduklarını açıkladı!.
İsrailli gazeteciden küstah tehdit: Bugün Katar yarın Türkiye!.
Bankalar borçlu müşterilerini varlık yönetimlerine satmaya başladı!.
Trump’un Katar saldırısından haberi yokmuş!. Yersen!.
iPhone 17 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu…
Ekrem acilen Özgür’ü cezaevine çağırdı!.
Yine Türkiye’yi İngilizler üzerinden tehdit etti!.
Canan Kaftancıoğlu’ndan Tarık Toros’a salvador: ULAN FETÖ’CÜ YAVŞAK!.
Trump iti Gazze’deki katliam planını damadına devretti!.
Hükumetten esnafa bir vergi darbesi daha!.
Yurtdışı çıkış harcını %50 zam!.
Ütücüsünü bile Hacca götürmüş!.
Demokratlardan Trump’ın Epstenie mektubunu deşifre eden hamle!.
Kılıçdaroğlu’nun avukatından olay gönderme!.
Gürsel Tekin CHP il binasına çevik kuvvet eşliğinde girdi!.
CHP’li Mahmut Tanal polise parmak sallayarak tehditler savurdu!.
Fenerbahçe’nin yeni hocası belli oldu..
İzmir’de polis merkezine silahlı saldırı!. 2 polis şehit oldu!.
Gürsel Tekin CHP il binasına gitmekten vazgeçti!.
Gürsel Tekin’den hodri meydan: Beni İl Binasına Sokmayacak Babayiğit Karşıma Çıksın!.
İçişleri Bakanlığı’ndan sokakları terörize etmeye kalkan CHP’lilere sert uyarı!.
Valilikten sokakları karıştırmaya kalkan CHP’ye miting ve eylem yasağı!.
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Belediyenin önünde ortalık karıştı! Dolmuşçulardan kayyum sloganı…

Belediyenin önünde ortalık karıştı! Dolmuşçulardan kayyum sloganı…
02.06.2020
A+
A-

Kars Belediye Başkanlığı tarafından, kent merkezindeki 78 aracın hat işletim hakkı ihalesinin 13 Mart 2020 tarihinde iptal edilmesinin ardından ihale, bugün yeniden yapılmak istendi.İki gündür Cumhuriyet Meydanı’nda seslerini duyurmak için protesto düzenleyen dolmuş esnafı, ihale saatine kısa süre kala belediye hizmet binası önünde bir araya geldi.

Foto - Belediye önünde güvenlik önlemi Daha sonra dolmuşçular bölgeden ayrıldı. Kars Belediye Başkanlığı önünde polis, yoğun güvenlik önlemleri aldı.Öte yandan, Kars Belediye Başkanlığı’nca yapılan dolmuş hattı ihalesi ise yaşanan gerginlik ve katılımcı olmadığından dolayı iptal edildi. Dolmuşçular, Cumhuriyet Meydanı’nda beklemeye devam etti.

Yaşanan gerginliğe polis müdahale etti İhaleye katılmak için binaya giren dolmuşçular ile belediye personeli arasında arbede yaşandı. Yaşanan gerginliğe polis müdahale etti. Kars Belediyesi önüne çok sayıda polis sevk edilirken, polis dolmuşçuları belediyeden güçlükle uzaklaştırdı.

HDP’li başkan el sallayınca kayyum diye bağırdılar Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen, öfkeli kalabalığa el sallayınca ortalık iyice gerildi. Yaşanan bu olay sonrası belediye önünde toplanan dolmuşçular, “Kayyum kayyum”, “Başkan dışarı”, “Hakkımızı istiyoruz”, “Burası Türkiye Cumhuriyeti” şeklinde sloganlar attı.

Çevik Kuvvet polisleri engel oldu Dolmuşçuları sakinleştiren polis, dolmuşçuları belediye binasından uzaklaştırdı. Çevik Kuvvet polisleri dolmuşçuların önüne set çekerek, belediye binasına yaklaşmalarını izin vermedi.

Foto - Yaşanan gerginliğe polis müdahale etti İhaleye katılmak için binaya giren dolmuşçular ile belediye personeli arasında arbede yaşandı. Yaşanan gerginliğe polis müdahale etti. Kars Belediyesi önüne çok sayıda polis sevk edilirken, polis dolmuşçuları belediyeden güçlükle uzaklaştırdı.

Belediye önünde güvenlik önlemi Daha sonra dolmuşçular bölgeden ayrıldı. Kars Belediye Başkanlığı önünde polis, yoğun güvenlik önlemleri aldı.Öte yandan, Kars Belediye Başkanlığı’nca yapılan dolmuş hattı ihalesi ise yaşanan gerginlik ve katılımcı olmadığından dolayı iptal edildi. Dolmuşçular, Cumhuriyet Meydanı’nda beklemeye devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.