Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
Okullardaki Ramazan etkinlikleri yine birilerine laik ataklar geçirtti!.
Hangi ülke de kaç saat oruç tutulacak…
İran ABD ile müzakerelerde anlaştığını duyurdu..
İ*beniliği yayıp özendirene hapis cezası geliyor..
İçişleri Bakanı Çiftçi, 1 milyon 236 bin Suriyelinin geri döndüğünü açıkladı..
Devlet Bahçeli’den CHP’ye: İstanbul’da tezgahınız bozuldu öfkeniz buna mı..
AK Parti’den erken seçim açıklaması..
Katar’daki askeri darbeye Türkiye engel olmuş..
Yıldız Tilbe Gazze’de 100 bin kişiye iftar verecek..
CHP’li Başkan Lâl Denizli uyuşturucu kapsamında ifadeye çağrıldı..
İmamoğlu’nun sahte diploma davası yaza ertelendi..
Kıbrıslı deyyusun laiklik üzerinden yaptığı alçak propaganda..
PKK’nın alçak işbirliklerinin itirafları dökülmeye başladı..
İran anlaşmaya varmazsa İsrail’in saldırılarına destek olacak..
DEM Parti heyeti yarın İmralı’ya gidiyor..
Özgür Özel çevrecilik nutukları atarken CHP’li Başkan zeytin ağacı katliamı yaptı!.
3 polisimizi şehit eden DEAŞ’lılar 2 ay önce terör örgütü üyeliğinden beraat etmişler!.
Suriye’den çekilen ABD’nin üs sayısı 8’den 2’ye düştü..
Sarı sayfa üzerinden sahte ilan ve fiyat şişirme dönemi sona eriyor..
Nefes kesen karşılaşmanın galibi Fenerbahçe oldu..
NATO’da PKK-SDG’yi sattı..
İBB davası canlı yayınlanacak mı..
Ev hanımlarına emeklilik teklifi TBMM’ye sunuldu..
Sosyal medyada asıp kesen troll çetesi devri kapanıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bir grup eşcinsel Kılıçdaroğlu’nun da artık LGBT’li olduğunu açıkladı!.

Bir grup eşcinsel Kılıçdaroğlu’nun da artık LGBT’li olduğunu açıkladı!.
12.04.2021
A+
A-

Eşcinsel bir grup azgın, CHP Genel Merkez Binası önünde basın açıklaması yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık fahri bir LGBTİ üyesi olduğunu açıklayan azgınlar, Kılıçdaroğlu ve diğerleri tarafından aldıkları destekle, akıllara zarar istekte bulundular.

Bir grup eşcinsel azgın, CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması düzenledi. “Bugün burada Türkiye’deki on binlerce LGBT üyesi arkadaşımızı temsilen karşınızdayız.” diyen bir avuç azınlık azgın, iktidara ve aile savunucularına şu sözlerle başkaldırdı: “İstanbul Sözleşmesi’ni bir gece karanlığında ortadan kaldırmak isteyenlerle mücadeledemiz kararlılıkla ve cesaretle devam etmektedir. Bizlerin kararlılığına cesaretle güç veren, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Kılıçdaroğlu’na üyelik müjdesi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Haber Global yayınındaki LGBTİ açıklamarını hatırlatan azgınlar, “Önceki gün bir TV kanalında LGBT topluluğunun Türk aile yapısını bozduğu iddialarını reddeden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu nezdinde LGBT topluluğuna sahip çıkan tüm demokrasi güçlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüreklilikle ortaya koyduğu bu duruş bizlere gurur ve cesaret kaynağı olmuş, güç vermiştir.” dedi. Kılıçdaroğlu’na üyelik müjdesi veren eşcinsel azgınlar, şöyle devam etti: “Yüreği bizlerle çarpan, homofobik faşizmin günden güne büyüdüğü dünyada bizleri kendi değerlerimizle kabul eden bu zor şartlar altında bizlere sahip çıkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu LGBT ailesinin fahri üyesi ilan ettiğimizi duyurmak isteriz.”

Aile savunucularının dikkat çektiği tehlikeler, bir bir ortaya çıkıyor!

Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, muhaliflerden ve aile düşmanlarından aldıkları destekle daha fazlasını isteyen azgınlar, eşcinsel evlilik yapmak istediklerini söyledi:

“Bizler LGBT bireyler olarak her platformda, toplumsal cinsiyet ayrımı gözetilmeksizin evlenebilmek, aile kurmak ve evlat edinebilme hakkının temin edilebilmesini istiyoruz. Bizler de kadın ve erkek bireyler gibi LGBT aileler olarak devletin ilgili kurumlarına resmi başvuruda bulunarak evlat edinebilme hakkının ülkemizde yasal güvenceyle bizlere de verilmesini istiyoruz. Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bizler de örnek aileler inşa edebilir, topluma nitelikli insanlar kazandırabiliriz. Bizler bu yolda mücadele ederken birileri tarafından aile karşıtı ve toplum düşmanı gibi suçlamalarla karşı karşıya kalıyoruz. Oysa bizler aile kurma, evlat edinebilme hakkı istiyoruz. Bizler öteki değiliz, herkes gibi bizler de toplumsal hakları doğuştan edinmiş insanlarız. Yaşamlarımızı başkalarının belirlediği normların değil, kendi arzularımızın peşinde kuracağımıza inanan insanlarız. Zaman bu baskıcı, çağdışı toplumsal dogmalardan kurtulma zamanıdır.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.