Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
Rusya-Ukrayna barış için İstanbul’da bir araya geliyor..
Akdeniz’de 6 büyüklüğünde korkutan deprem!.
DEM Parti PKK’nın şartlarının getirilmesi için tarih verdi!.
Şu akılla gazetecilik yapanların Türkiye’si!.
Fesih kararından sonra üst düzey PKK’lıların durumu ne olacak!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Camilerde yapılan anonslara ilişkin sorumlular hakkında soruşturma açıldı!.

Camilerde yapılan anonslara ilişkin sorumlular hakkında soruşturma açıldı!.
17.08.2022
A+
A-

Türkiye’nin Suriye sınırında yer alan Gaziantep’in Karkamış ilçesindeki camilerden “Türk Ordusu birazdan terör örgütü PKK’ya operasyon düzenleyecektir.” anonsları yapıldı. Gaziantep Valisi Davut Gül konuya ilişkin “Karkamışta camilerde yapılan anonslar maksadını aşmış olup sokağa çıkma yasağı vb.bir durum olmadığı gibi rutinin dışında bir durum da söz konusu değildir. Sorumlu kamu görevlileriyle ilgili soruşturma açılmıştır.” açıklamasında bulundu.

Gaziantep’in Karkamış ilçeisinde hareketli saatler yaşanıyor. Sabah saatlerinde terör örgütü PKK/YPG, Gaziantep’in Karkamış ilçesine 4 havan mermisi attı. Fırat Nehri’nin doğusundaki terör örgütünün işgali altında bulunan bölgelerden ateşlenen 4 havan mermisi, Karkamış ilçesindeki boş alanlara isabet etti.

GÜVENLİK GÜÇLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Güvenlik güçleri, bölgeyi güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Belediye ekipleri de anonslarla vatandaşlara, toplu halde bir arada bulunmamaları ve sınır hattına yaklaşmamaları uyarısında bulundu.

BÖLGEYE CEZALANDIRMA ATIŞLARI YAPILDI

Saldırının ardından ateş destek vasıtalarıyla meşru müdafaa kapsamında cezalandırma atışları gerçekleştirildi. Atışların ardından Gaziantep’in Karkamış ilçesinin doğusunda yer alan Aynularap’ın batısındaki bazı terör örgütü mensuplarının yerleştiği bölgelerden dumanlar yükselmeye başladı.

CAMİDEN ANONS: BİRAZDAN PKK’YA OPERASYON DÜZENLENECEK

Bu gece saatlerinde ise Karkamış’taki camilerden operasyon anonsları yapıldı.. Bölgedeki camilerden yapılan anonsta ‘Kahraman Türk Ordusu birazdan terör örgütü PKK’ya operasyon düzenleyecektir.’ denilirken vatandaşlardan evlerinden çıkmamaları istendi.

Gaziantep Valisi Gül'den 'camilerde yapılan anonslara' ilişkin açıklama... Sorumlular hakkında soruşturma açıldı

BELEDİYE BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Yaşanan gelişmelerin ardından Karkakmış Belediye Başkanı Ali Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Doğan, ‘Kıymetli hemşehrilerim Karkamış’ta duyulan sesler sizleri telaşlandırmasın, güvenlik güçlerimizin kontrollü müdahalesidir. Zorunlu olmadıkça lütfen evlerinizden çıkmayın.’ ifadelerini kullandı.

Gaziantep Valisi Gül'den 'camilerde yapılan anonslara' ilişkin açıklama... Sorumlular hakkında soruşturma açıldı

VALİ GÜL: SORUMLULAR HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Gaziantep Valisi Davut Gül ise ‘Karkamışta camilerde yapılan anonslar maksadını aşmış olup sokağa çıkma yasağı vb.bir durum olmadığı gibi rutinin dışında bir durum da söz konusu değildir. Sorumlu kamu görevlileriyle ilgili soruşturma açılmıştır.’ açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.