Canan Karatay’dan kozmetik uyarısı! “O güzel yüzünüze sürdüğünüz makyaj malzemeleri..” (video haber)
Prof. Dr. Canan Karatay katıldığı televizyon programında deterjan ve makyaj maljemelerinin taşıdığı tehlikeye dikkat çekti.
Program suncusu Buket Aydın‘ın alerjilerin arttığını söylemesi üzerine, Prof. Dr. Canan Karatay bunların hepsinin altında bağışıklık sisteminin çökmesinin olduğunu söyledi.
Karatay, Dezenfektan, deterjan ve makyaj malzemelirinin bu bağışıklığı yok ettiğini belirterek deterjan ve makyaj malzemelerinde bulunan kokuların beyinde bağışıklığa yol açtığını söyledi.
Karatay, deterjanların içindeki klorür gibi maddelerin bağışıklık sistemini kötü etkilediğini vücudun kendini korumak için burnu tıkadığını söyledi.
Post Views:
4.298
BENZER KONULAR
11.11.2021
Bakan Özer, aldıkları yeni kararı açıkladı. 8 dönem şartının 5’e...
13 yıllık gereksiz çilenin ardından ve kamu düzenimizin bozulması sonrası...
15.08.2024
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyi dahil yürütülen...
20.03.2021
Durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan oyuncu Ali Sunal’ın sağlık durumu ilişkin...
09.09.2020
Dünyayı kasıp kavuran coronavirüs salgını eğitim dünyasını da vurdu. Uzaktan...
YORUMLAR