Site Rengi

HABER ÖZETİ
Dilek İmamoğlu’ndan Emine Erdoğan’a açık mektup..
Ege’de 5,2’lik korkutan deprem!.
DHMİ Başkanının 165 milyonluk vurgunu tek tek ifşa edildi!.
Rusya’dan Ukrayna’ya intikam saldırısı!.
“Canlıları Keserek Bayram Olmaz” diyen abimiz barbekü partisinde!.
Arife gününde 23 bin 275 araca radar cezası!.
Donald Trump ile Elon Mask arasındaki gerilim devam ediyor!.
İşçiye asgari ücretliye çakma enflasyon ile sadaka, ihaleciye otomatik zam!.
Rüşvetçilikten tutuklanan 5 CHP’li Başkan görevden uzaklaştırıldı!.
İmamoğlu’nun haraca bağladığı iki iş insanı daha itirafçı oldu!.
İnfaz Yasası ile 20 bin mahkûma tahliye yolu açıldı..
Gazeteci Yazar Nihat Genç entübe edildi..
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Canlı yayında “O benim ablam” demişti!. Vahşeti itiraf etti!.

Canlı yayında “O benim ablam” demişti!. Vahşeti itiraf etti!.
18.02.2020
A+
A-

Afyonkarahisar’da bir hafta önce işten çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan D.S.’nin (44) kısmen yanmış cansız bedeni bulundu. Polis D.S.’nin en son görüştüğü kamyon şoförü A.C.’yi gözaltına aldı. A.C. ifadesinde gönül ilişkisi olduğunu öne sürdüğü D.S’yi ayrılmak isteyince bıçaklayarak öldürüp cesedini yaktığını itiraf etti. Televizyonda Müge Anlı’nın programına katılan A.C., “D.S. benim ablam. Aramızda abi – kardeş ilişkisinden başka bir şey yok” demişti.

Kent merkezindeki bir kafeteryada çalışan, eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi D.S., 11 Şubat günü gece mesaiden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının başvurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı.

Bu arada kayıp kadının kızı ATV’de program yapan Müge Anlı’ya başvurdu. Programda, D.S.’nin gece iş çıkışı konuştuğu A.C. isimli kişiye ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan A.C., “D.S. hanım benim ablam. Aramızda abi – kardeş ilişkisinden başka bir şey yok” dedi.

Aramalar sürerken İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün saat 21.30 sıralarında Afyonkarahisar– Çobanlar karayolu üzerinde kadın cesedi olduğu ihbarını aldı. Bölgeye giden ekipler, yol kenarındaki çukurda vücudunun yarısı yanmış kadın cesediyle karşılaştı. Cesedin D.S.’ye ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Gelen ekiplerin incelemesi sonrası D.S.’nin cenazesi morga konuldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri, kaybolduğu gün D.S.’nin en son kamyon şoförü A.C. ile görüştüğünü belirledi. Polis A.C.’yi gözaltına aldı.

İddialara göre, yıllarca konuştuğu D.S.’ye ‘abla’ diye hitap eden  A.C.’nin şüpheli davranışlarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından sorguya çekildiği esnada her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

A.C. emniyetteki ifadesinde D.S. ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. D.S. ayrılmak isteyince aralarında tartışma çıktığını, bu sırada kadını bıçaklayıp öldürdüğünü itiraf etti. A.C., D.S.’nin tanınmaması için cesedini yaktığını belirtti.

A.C.’nin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.