Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu Trump’ı ateşkes yapmaması için Epstein üzerinden tehdit etmeye devam ediyor!.
CHP’nin ara seçim çakallığına Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan veto!.
Trump İran’ın elinden kaçıp kurtulmanın yollarını arıyor..
MHP İstanbul İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlığını feshetti!.
Bu geçe akaryakıta gelecek olan zamlar iptal edildi..
CHP’deki skandalları eleştiren Yılmaz Özdil Sözcü TV’den kovuldu!.
İsrail medyası enkaz görüntülerini artık saklayamıyor..
İran ile ABD arasında iki aşamalı ateşkes müzakereleri başladı..
İran İsrail’deki binaları direk hedef aldı!. Çok sayıda ölü ve yaralı var!.
Fenerbahçe Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek zirve yarışına yeniden dahil oldu..
İran İsrail’in kalbi Hayfa’ya füze yağdırdı..
Trump’tan skandal açıklamalar: İran’daki protestoculara ve Kürtlere silah dağıttık!.
İran’a tosladıkça kuduran Trump “S*ktiğmin Boğazını Açın” diyerek küfürler savurdu!.
İran vurduğu ABD uçakları ile helikopterlerinin enkaz görüntülerini paylaştı..
İran ABD’ye ait iki kargo uçağını ve iki helikopterini düşürdüğünü açıkladı..
İran ABD’nin “Pilotumuzu Kurtardık” açıklamasını yalanladı..
Akaryakıta 7,65 kuruşluk dev zam..
İçişleri Bakanlığı CHP’li Mustafa Bozbey’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı..
Trump iti yine İran’a içi boş tehditler savurmaya devam etti..
ABD’nin İran savaşındaki zararı ve kayıpları 2 milyar doları aştı!.
İran’dan hayatının darbesini yiyen Trump cadı avına başladı!.
Hürmüz Boğazı tamamen kilitlendi..
Özkan Yalım’ın Özgür Özel’e rüşvet olarak verdiği makam aracının belgesi ortaya çıktı!.
Mustafa Bozbey tutuklandı!. Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Pentagon ABD halkını kandırmaya devam ediyor!.
Elektrik ve Doğalgaza yüzde 25 zam!.
Adı Yasak Aşk skandalına karışan AK Partili başkan anında ihraç edildi!.
İran düşürdüğü ABD uçaklarının kaybolan pilotlarını getirene ödül vereceğini açıkladı..
Başkanın pavyonunda çalışan elemanları maaşlarını Uşak belediyesinden almışlar!.
Trump’ı “İran’ı Yendik, Batırdık, Bitirdik” yalanlarını ABD istihbarat raporları ortaya çıkardı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cemal Enginyurt tarafından darp edilen Latif Şimşek konuştu! “Beni susturamazlar!.”

Cemal Enginyurt tarafından darp edilen Latif Şimşek konuştu! “Beni susturamazlar!.”
07.08.2022
A+
A-

tv100 stüdyosunda Cemal Enginyurt katıldığı Gündeme Dair programında tartıştığı gazeteci Latif Şimşek’i korumasıyla birlikte darp etmişti. Gazeteci Latif Şimşek, olaydan sonra tv100 ekranlarında açıklamalarda bulundu. Şimşek, “Beni susturamazlar” dedi. Şimşek, “Bu ülkenin hakimi de savcısı da AYM’si de saygındır. Herkes saygı duyacaktır deyince Cemal Enginyurt çılgına döndü” ifadelerini kullandı.

Cemal Enginyurt’un saldırı anını anlatan gazeteci Latif Şimşek, “Programa ara verilmişti o ara esnasında girmiş içeriye. Saldırıda bulunanın kim olduğunu biz de bilmiyorduk. Biz gazeteciyiz, mafya değiliz ama dün akşam kim mafya olduğunu siyasetçiyle, mafya arasındaki belirledi” diye konuştu.

Şimşek, “Burada bana attırdığı birkaç yumruk benim için şeref madalyasıdır. Çünkü ben orada devletin hakimini, savcısını, polisini savunurken saldırıya uğradım. Şimdi herkes düşünsün Cemal Enginyurt’un nasıl bir kişilik olduğunu” ifadelerini kullandı.

Şimşek, “Kendi ses tonuyla ona karşılık vermemden rahatsız oldu ve saldırdı. Bana da sinkaflı küfürlerde bulunmuş. Hem konuklar hem de arkadaşlar duymuşlar. Ben ona küfür edecek değilim ama ne söylediyse ona bin katını söylüyorum” dedi.

tv100’e çok teşekkür ettiğini söyleyen Şimşek, “Alçaklığa en sert şekilde tv100 tepki gösterdi. Pınar Ardor’a, Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Şimşek sözlerine şöyle devam etti: “Darp raporu aldım Şişli Emniyet Müdürlüğü’nde şikayetçi oldum. Hem Cemal Enginyurt’tan hem de yanındaki beslemesinden şikayetçi oldum. Hem Gültekin Uysal hem de Altılı Masa kimlerle yol yürüdüğünü görsün. Muhalefetteyken bunları yapanlar ellerine devlet gücünü geçirdiğinde insanlar neler yapmazlar bunu göz önüne alsınlar lütfen.”

Partiden bir açıklama yapıldı mı? sorusuna Şimşek şu cevabı verdi:

“Bana ulaşan bir özür yok, bunu kabul etmem de söz konusu değil. Muhalefetten de bir açıklama yok, beklemiyorum da. Muhalefet sadece kendi yandaşı gazetecilere saldırı olduğunda kınarlar. Milliyetçi muhafazakar bir gazeteciye saldırı yapılınca susarlar. Sadece İlhan Kesici arayıp üzüntülerini dile getirdi. Berhan Şimşek aradı, onun dışında beni arayan olmadı. Gültekin Uysal hiç aramadı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.