Site Rengi

HABER ÖZETİ
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP yine baltayı taşa vurdu! İBB’nin yalanını büfe sahipleri ortaya çıkardı!. (video haber)

CHP yine baltayı taşa vurdu! İBB’nin yalanını büfe sahipleri ortaya çıkardı!. (video haber)
11.04.2020
A+
A-

CHP PM Üyesi ve İBB iştiraklerinden İSYON Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın büyük bir yalana imza attı. Günaydın, Twitter hesabından İBB’nin Halk Ekmek Arnavutköy merkez/Gaziosmanpaşa meydan büfelerine ekmek indirmesine, Sultangazi/Cebeci ve Çatalca büfelerinde ekmek satılmasına izin verilmediğini iddia etti. Büfe sahipleri ise “kesinlikle öyle bir şey yok” diyerek Günaydın’ı yalanladı. Bugün çekilen görüntülerde ise söz konusu meydanlarda Halk Ekmek noktalarının açık olduğu görüldü.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Yönetim Yenileme AŞ (İSYON) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın büyük yalana imza attı.

 

Günaydın’dan büyük provokasyon

Gökhan Günaydın, Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ekmek Arnavutköy merkez/Gaziosmanpaşa meydan büfelerine ekmek indirmesine, Sultangazi/Cebeci ve Çatalca büfelerinde ekmek satılmasına izin verilmediğini iddia etti.

Günaydın, “Ekmek satılmasına polis müdahale ediyor/izin vermiyor. Pes demek yetmiyor.. Bu engelleri aşıp, ekmeğe, sağlığa ve özgürlüğe hep beraber ulaşacağız” iddiasında bulundu.

Büfe sahibi: Ekmek satışı yapıyoruz satış iznimiz var

Satışı engellendiği iddia edilen Halk Ekmek büfe sahibi; Gökhan Günaydın’ın iddialarını yalanladı, satış yaptıklarını, polisin satış yapmalarını engellediği iddialarının gerçeğe aykırı olduğunu belirterek, “Kesinlikle öyle birşey yok. Satış iznimiz var” ifadelerini kullandı.

Günaydın Gürpınar Su Ürünleri Hali’nden sorumlu

CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, yönetim kurulu başkanı olduğu İSYON Gürpınar Su Ürünleri Hali’nden sorumlu.

Avrupa’nın en büyük ve modern su ürünleri hali olarak bilinen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İSYON tarafından işletmeciliği yapılan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde koronavirüs önlemlerine uyulmadığına yönelik görüntüler ortaya çıkmıştı.

Günaydın halde çalışan 3 bin 500 kişi ve vatandaşlara maske dağıtmıyor

Görüntülerde; 3 bin 500 kişinin çalıştığı Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının maske kullanmadığı açıkça görülüyor. Çalışanların yakın sosyal mesafe kuralına uymaması, vatandaşların da maske takmaması dikkat çekiyor.

Gökhan Günaydın’ın; sorumlu olduğu Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde coronavirüs önlemleri alması, halde çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına maske dahi vermemesi dikkat çekiyor.

Günaydın Ankara’dan İstanbul’daki şirketi yönetiyor

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, eski Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şirketlerinden İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.’nin (İSYÖN) yönetim kurulu başkanlığına getirildi.

Birinci derece imza yetkisine sahip olan Günaydın, başkanlığa devam ediyor.

İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş.’nin 8 Kasım 2019 tarihli son yönetim kurulu kararı, 25 Ekim 2019 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanarak resmileşti.

Gökhan Günaydın İSYON yönetim kurulu başkanı

Söz konusu yönetim kurulu kararında, 27 Ağustos 2019 tarihinde, şirketin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Mahir Polat’ın görevinin sona erdiği, yerine Gökhan Günaydın getirildiği belirtildi.

Gökhan Günaydın ile ilgili olarak yönetim kurulu kararında şöyle denildi: “Ankara/Gölbaşı adresinde ikamet eden, Gökhan Günaydın, (…) (Yönetim Kurulu Başkanı/1.Derece imza) Temsile Yetkili olarak seçilmiştir. Yetki Şekli: (Mustafa Bolat, Sabri Çakıroğlu)’den herhangi birisiyle müştereken temsile yetkilidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.