Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yeni yılda köprü ve otoyollara ne kadar zam gelecek..
Altın güne tüm rekorları alt üst ederek başladı!.
SDG itleri sivillere saldırdı!.
Uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Kütüphane’nin sahibi gözaltında!.
Hakan Fidan’ı hedef alıp fırçayı yiyen Galip Ensarioğlu’ndan jet hızında çark!.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı!.
Okan Buruk palavrası elinde parlayan Sevilay Yılman’ı kapı önüne koydular!.
Türkiye’nin görev süresini iki yıl daha uzatan Libya Tezkeresi Meclis’ten geçti..
Sadettin Saran’ın Ela Rümeysa Cebeci ile olan skandal yazışmaları!.
İBB’deki Taşeron Dalaveresi ile belediyeyi inek gibi sağmışlar!.
Altın ve gümüş haftaya rekor kırarak başladı!.
Hafta da 4 Gün Mesai tasarısı Meclis gündeminde..
AK Partili vekilden Hakan Fidan hakkında zehir zemberek sözler!.
Kasım Garipoğlu’nun uyuşturucu partilerindeki özel konuğu Derin Talu’ymuş!.
Ali Koç’tan Sadettin Saran hakkında ilk yorum..
CHP’nin çıplak arama palavrasına jet yalanlama!.
Sadettin Saran’ın ifadesinde dikkat çeken Elâ Rümeysa Cebeci ayrıntıları!.
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran serbest bırakıldı!.
Başörtüsü ile alçakça dalga geçen Murat Övünç tutuklandı!.
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi Pınar Erbaş da ekranlara veda etti!.
İzmir’den sonra yabancı bir İHA’da Balıkesir’de düştü!.
Sadettin Saran kan testi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi..
DEM Partili Sırrı Sakık’tan emekli vekil maaşlarına isyan!.
Çok çocuklu ailelere askerlik müjdesi..
Sadettin Saran Türkiye’ye döndü..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Uyuşturucu şüphelisi olarak ifadeye çağrıldı!.
Kılıçdaroğlu aktif siyaseti bırakmadığını açıkladı..
Rüşvet ve Yolsuzluktan Tutuklu Böcek’in gelini hakkında tahliye kararı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Meclis’te..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’de yeni bir tecavüz skandalı daha!. Esenler İlçe Başkanı tecavüz skandallarının örtbas edilmesine isyan etti!.

CHP’de yeni bir tecavüz skandalı daha!. Esenler İlçe Başkanı tecavüz skandallarının örtbas edilmesine isyan etti!.
03.12.2020
A+
A-

CHP Esenler eski ilçe başkanı Hüseyin Koç, partisinde yaşanan son taciz ve tecavüz vakaları üzerinden İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sert tepki gösterdi..

CHP eski ilçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Koç, CHP’de yaşanan taciz ve tecavüz skandalını ifşa etti. Koç, yaptığı açıklamalarla CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

“DİLEKÇEMİ VERDİM AMA CHP GEREĞİNİ YAPMADI”

Yıllarca partiye emek verdiğini belirten Koç, “Hiçbir karşılık beklemeden çalıştığım CHP’yi bu duruma getirenler utansınlar, onlar bugünün koltuk işgalcileri, güce tapınanlarıdır. Kim yanlış yaparsa, kim üstlendiği görevi kötüye kullanırsa onlara karşı mücadele veren birisiyim. Esenler İlçe başkanının ve yönetiminin yaptığı kirlilikleri yetkililere defalarca anlattım, CHP’nin gerekli makam ve mevkilerine dilekçeler yazdım ama gereği yapılmadı. Benim söylediklerim iddia değil yaşanılmış gerçeklerdir. Aksini söylüyorlarsa hodri meydan…” dedi.

KAFTANCIOĞLU’NA TEPKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na seslenen Koç, “Sn Canan Hanım size el kol hareketi ile nasıl ge……..k… diyen ilçe başkanınız halen daha görevde ise ne zırvalıyorsun. YDK’ya ve sizlere verdiğim dosyada mevcut ilçe başkanının kirliliklerini yazdığım halde gereğini neden yapmadığınızı açıklar mısınız?. CHP’ye gelen kadınlar sizlerin kardeşi veya çocukları değil mi? Onlara bir başka gözle bakanları neden koruyorsunuz?” dedi.

“PARTİMİN BUGÜNKÜ YÖNETİCİLERİNDEN TİKSİNİYORUM”

İlçe Yönetiminde bulunduğum dönemde bu olayların basına yansımaması için çok mücadele verdiğini söyleyen Koça, “İnandım hesap sorarlar diye güvendim. Yetkililer bu duruma sesiz kaldıkları gibi tüzüğün gereklerini yerine getirmeyerek bu işlenen suçların bugün patlamasının ve meydana gelmesinin baş sorumlularıdırlar. Esenler’de yaşanan kirliliklere maruz kalan parti üyeleriniz ifade vermeye hazır olduklarını o dönemde söylemelerine rağmen duyarsızlık gösteren il başkanı, il yöneticileri ve YDK Başkanı gereğini yapmadıkları gibi bu bilgilere sahip olduğum için beni partimden uzaklaştırmak için değişik yollara başvurdular. Yaptığım mücadele ve yaşadıklarım beni yordu, partimin bugünkü yönetenlerinden tiksindiğim için kendi isteğimle İlçe seçim kuruluna istifamı verdim.” dedi.

“BUNUN HESABINI SORSUNLAR”

Bu durumu yaşatanlara hesabın sorulması gerektiğini ifade eden Koç, “Bakın sayın il başkanı birilerine şov yapıyorsun diyor, kendileri bıraksın birilerine laf yetiştirmeyi de bu çocuklara yapılanların, hesabı verilemeyecek kirliliklerin hesabını sorsun. İl başkanının kendisine küfür yapan ilçe başkanını plaketle ödüllendirdiğine şahit olduğum için bu hesabı soramaz. Kendisinin solcu olduğunu söylemesi CHP’yi kirlettiği gibi solu da kirletiyor. Ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım, kendilerine verdiğim dilekçeler, yaptığım yazışmalar ortada” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.