Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’den 2023 seçim vaadi! Yargılayıp, asacaklarmış!.

CHP’den 2023 seçim vaadi! Yargılayıp, asacaklarmış!.
25.08.2022
A+
A-
5. Edremit Kitap Fuarı’nda konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan skandal sözler geldi. Başarır, “Bir kişi özel yargılanacaktır” diyerek Süleyman Soylu’yu tehdit etti.

2023 yılında yapılacak genel seçimlere 10 aylık bir süreç kalırken partiler ve liderler seçim çalışmalarına start verdi.

Cumhur İttifakı, adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklarken, muhalefet ve altılı masa ise henüz yaptığı görüşmelerden bir sonuç çıkaramadı.

Henüz adayı bile belli olmayan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri, şimdiden AK Partili bakan ve milletvekillerini tehdit etmeye başladı.

5. Edremit Kitap Fuarı’na katılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan tehdit dolu sözler geldi.

“Asla af yok bunu bilin”

İktidara geldikleri zaman bütün bakanları yargılayacaklarını söyleyen Başarır, Birçok bakan yargılanacaktır, milletvekili yargılanacaktır ama bir kişi özel yargılanacaktır. O Süleyman Soylu. Ona af yok, ona asla af yok bunu bilin. ifadelerini kullandı.

Gazeteci de tehdit etti

Programa konuşmacı olarak katılan gazeteci Yavuz Selim Demirağ da, Ali Mahir Başarır gibi AK Partilileri tehdit eden sözler kullandı.

“Biz yemeyeceğiz, mutlaka yargılayacağız”

Demirağ konuşmasında, “Numara yapıyor, önümüzdeki günlerde yargılanacak ya şimdi benim akli melekelerim yerinde değil diye rapor alıcak. Vallahi de billahi de sadece o mu malum bir zat var yarın o o da yargılamak için karar çıktığında avukatları onun için hemen bir rapor alacaklar, akli dengesi yerinde değil bunları yargılayamazsınız diye. Ama biz yemeyeceğiz, mutlaka yargılayacağız. diye konuştu.

Soruşturma başlatıldı

Konuşmacı olan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, eski CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ile eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaş hakkında Cumhurbaşkanına hakaretHalkı kin ve düşmanlığa teşvik ve aşağılama suçlamalarıyla Edremit Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatıldı.

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı da konuşmacılar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

CHP den AK Partili bakan ve milletvekillerine yargılama tehdidi #1
CHP den AK Partili bakan ve milletvekillerine yargılama tehdidi #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.