Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yunan itinden skandal Türkiye açıklaması!.
Davayı açan CHP’liler Özgür Özel yönetimini topa tuttu!.
A’dan Z’ye tüm toplu taşıma araçlarına yüzde 30 zam!.
“Yunanı Denize Döktük” ifadesinden rahatsız olan sözde Türk!.
Rusya Türkiye’ye sattığı S-400’ler geri istiyor..
Sezonun nefes kesen derbisi bu akşam!.
Ankara’da 3 belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
İmamoğlu’nun mahkeme salonundaki şovuna savcılıktan jet soruşturma!.
Trump’tan NATO ülkelerine “Çine Yaptırım” çağrısı!.
Bakan Yerlikaya’dan Özgür Özel’e zehir zemberek sözler: Kifayetsiz Muhteris!.
Altındaki hızlı yükseliş devam edecek mi?.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Bayrampaşa Belediyesi’ne!.
12 yıllık zorunlu eğitim süresi kısalıyor..
5 ülke Kahpe İsrail’e tepki için Eurovision’a katılmama kararı aldı!.
İstanbul İstanbul’da toplu ulaşıma %30 zam!.
Sözcü’nün “Köprüler Satılıyor” yalanına DMM’den yalanlama!.
Haklarında yakalama kararı çıkarılan HABERTÜRK VE SHOW TV’’nin patronları halâ kayıp!.
Bay Ekrem için 9 yıl hapis ve siyasi yasak talebi!.
Rüşvetçi CHP’li Başkanın kasasında yakalanan para ve altınlar!.
“Ben Kemâl, Geliyorum” repliği adım adım gerçekleşiyor!.
Batan batana!. Son 5 yılın iflas rekoru kırıldı!.
Amerikan uşaklarının yaptığı kanlı darbenin 45. yıldönümü!.
Murat Kurum Emlak Katılım Tasarruf Finansman Sistemi’ni tanıttı..
Merkez Bankası faizi 40,5’e indirdi..
TMSF’den Can Holding açıklaması.. 121 şirkete kayyum atandı!.
SHOW TV ve HABERTÜRK’e yapılan operasyonun detayları belli oldu!.
Can Holding’e şafak operasyonu!. Tüm şirketlere el konuldu!.
37 ilin emniyet müdürü değişti, 22 ilin emniyet müdürü merkeze çekildi..
24 saat içinde 5 ülkeyi vuran Kahpe İsrail’den yeni saldırı!.
Türkiye zorunlu maske dönemine geri mi dönüyor?.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Başkan Dalaman Belediyesi’ni aile çiftliğine döndürdü!.

CHP’li Başkan Dalaman Belediyesi’ni aile çiftliğine döndürdü!.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un kardeşi ve yengesi ‘Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği’ sınavında en düşük iki puanı almalarına rağmen mülakattan her iki isim de en yüksek puan verilerek sınavın kazanını yapıldı!.

CHP’deki rüşvet, nepotizim(akraba kayırma) ve yolsuzluklar son bulmuyor.

Son vaka Muğla’nın Dalaman ilçe belediyesinde yaşandı.

Belediye tarafından Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavı düzenlendi.

Belediyenin açıkladığı sınav sonucunda yazılı sınavda yüksek puan alan 2 ismin, sözlü sınavda düşük puan aldığı, yazılı sınavda düşük puan alan 2 ismin ise sözlü sınavda yüksek puan aldığı görüldü.

BAŞKANIN KARDEŞİ VE YENGESİ

Yazılı sınavda yüksek puan alanlar atanmaya hak kazanamazken, yazılı sınavda en düşük puan alan CHP’li Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un kardeşinin asil, diğer en düşük puan alan Başkan Durmuş’un yengesinin ise yedek olarak sınavdan geçmesi dikkat çekti. Yaşanan bu olay tepkiye neden oldu.

“TORPİLİN ADI: MÜLAKAT”

AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Hüseyin Ertuğrul, sosyal medya hesabından “Torpilin adı; Mülakat” diyerek sınavı eleştirdi.

Ertuğrul açıklamasında, “Dalaman Belediyesi’nin yaptığı görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı; bir sınav değil, akraba terfi tiyatrosuna dönüştü. Yazılıda en yüksek puanı alan aday sözlüde elenirken, Belediye Başkanı’nın kardeşi ve yengesi torpille zirveye yerleştirildi.

Dahası, sınava girmek isteyen bazı personelin sisteme dahil olması bile engellendi! Geçtiğimiz günlerde ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkından söz edip gözyaşı döken Belediye Başkanı Sezer Durmuş’a şimdi soruyoruz: Yetimin hakkı nerede kaldı, Sayın Başkan? AK Parti Dalaman İlçe Teşkilatı olarak bu sınavı adeta bir komedi gibi izledik.

Ama kimsenin alın teriyle dalga geçilmesine gülemeyiz. Bu adaletsizliğin sonuna kadar takipçisi olacağız. Liyakatin olmadığı yerde huzur da olmaz! Torpille değil, emekle kazananların yanında olacağız.” dedi.

“BİLENLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUM”

Sınava tepki gösteren bir diğer isim ise eski Belediye Başkanı Şevket Durmuş oldu. Durmuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dalaman Belediyesi Müdürlük Sınav Sonuçları. Hak hukuk adalet arayanlar bu sonuca ne cevap verecekler acaba. Yorum yapmıyorum bilenlerden açıklama bekliyorum. Bilgisi olan açıklama yapsın şahsi meselem değil. Ayrıca sınava girenler önceden yetkililerce sınava girilmemesi hususunda görüşme yapılmış mıdır?” diye sordu.

BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

İlçede hatta Muğla’da gündem maddesi haline gelen sınav ile ilgili Dalaman Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Sezer Durmuş herhangi bir açıklama yapmazken, Başkan Durmuş’un telefonlara da cevap vermemesi dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.