Site Rengi

HABER ÖZETİ
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
Netenyahu’nun yolsuzluk davasına bakan yargıç trafik kazasında öldü!.
YPG ile Suriye Ordusu arasında şiddetli çatışma!.
YPG ile Suriye ordusu arasındaki son durum..
İstifa eden 3 milletvekili daha AK Parti’ye katılıyor..
Kuyumcular da nakit işlem dönemi sona eriyor..
Yurt dışı gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi..
Trump: Ara seçimleri kazanamazsam görevden alacaklar..
Trump Maduro’nun taklidini yaparak alçaklığın dibine vurdu!.
15 yaş altı çocuklara sosyal medya yasağı geliyor!.
Aliyev Gazze’ye barış gücü askeri göndermeyeceklerini açıkladı!.
MHP Lideri Bahçeli’den ABD’ye zehir zemberek sözler!.
Venezuela’nın yeni başkanı belli oldu..
Tramp Venezuela petrollerini şirketlere pazarlamaya başladı..
Kolombiya Cumhurbaşkanından Trump’a jet yanıt: Ben Maduro’ya Benzemem!.
Deva Partisi’nden istifa eden vekil AK Parti’ye geçti..
Ocak ayı kira artış oranları belli oldu..
Bedelli Askerlik ücreti 333 bin TL oldu!.
Bay Kemal’den Venezuela açıklaması..
Yılın ilk kabine toplantısının gündemi Venezuela olacak..
Maduronun en yakınındaki isim aylarca CIA için çalışmış!.
Trump Maduro’yu New York sokaklarında gezdirip şov yapıyor..
Haydut ABD’nin Venezuela petrollerine çökme planı ifşa oldu!.
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li belediyede yaşanan taciz olayına ilişkin yeni gelişme! Eşi uyurken taciz etti!.

CHP’li belediyede yaşanan taciz olayına ilişkin yeni gelişme! Eşi uyurken taciz etti!.
13.12.2020
A+
A-

CHP’li belediyede yaşanan skandal taciz olayıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Şişli Belediyesi’nin eski başkan yardımcısı U.G.Y.’nin tacizine uğrayan asistanı Z.A.’nın olay sonrasında savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Şişli Belediyesi eski başkan yardımcısı U.G.Y.’nin tacizine uğrayan Z.A., “Ailece görüşüyorduk. Bir gün evlerine gittik. Eşi sarhoştu, odasına götürdüm. O sırada arkamdan yaklaşıp cinsel istismarda bulundu”

Sarıyer Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak çalışan şüpheli U.G.Y.’nin kendisine uyguladığı cinsel saldırıyı anlatan Z.A. ifadesinde, şüphelinin eşinin akrabası olduğunu ve kendisini Şişli Belediyesi’nde asistanı olarak işe aldığını söyledi.

“Cinsel içerikli sözlerle tacizde bulunuyordu”

Z.A. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Üç yıldır şüphelinin asistanlığını yapıyorum. Son dönemde konuşmalarında cinsel içerikli ifadeler kullanmaya başladı. Yalnız kaldığımız zamanlarda bana ‘Eşin dışında kimseyle flört ettin mi?’, ‘Özel kalemde gözüne kestirdiğin biri oldu mu?’, ‘Hiç anlık bir şey yaşamayı düşündün mü?’ gibi şeyler söylüyordu. Ben ‘eşime yalan söylemeyi beceremem’ dediğimde ‘Ben sana yalan söylemeyi öğretirim’ diyordu. Bu konuşmalar sırasında hafifçe sırtıma dokunuyordu. Cinsel içerikli sözlerle tacizde bulunuyordu.”

‘Senden tahrik oluyorum’

U.G.Y.’nin kendisine “Seninle artık dışarıda takılalım, içelim, eğlenelim”, “Seninle Fransa’ya gitseydik ne kadar ileri giderdin” gibi sözler sarf ettiğini söyleyen Z.A., “Kendisine eşim ve çocuklarım olduğu için kabul edemeyeceğimi söyledim. ‘Senden tahrik oluyorum’ dedi” ifadelerini kullandı. Z.A. şöyle devam etti: “Kendisiyle ailece de görüşüyorduk. Doğum günü dolayısıyla bir mekanda ailecek buluştuk. U.G.Y.’nin eşi çok alkol aldığı için sarhoş oldu. Kutlama bitince ben, eşim, şüphelinin evine gittik, Doğum günü sonrası şüphelinin sarhoş olan eşine yatak odasında yardımcı oldum. O sırada U.G.Y.’nin arkamda üzerini değiştirdiğini gördüm. Beni sıkıca kendine çekti. İtip uzaklaşmak istedim ama elimi tutup cinsel istismarda bulundu” dedi. Z.A. savcıya 8 Şubat 2018’de ifade vermişti. Belediyenin de 31 Mayıs 2018’de Z.A.’ya kıdem tazminatı karşılığında şikayetinden vazgeçmesi için protokol imzalattığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.