Site Rengi

HABER ÖZETİ
13 il için şiddetli kar uyarısı!.
Derin Devlet yemek ziyafetinde bir araya geldi..
Vergi, harç ve cezalara yapılan zam oranı yüzde 25 oldu..
Ailenin böcek ilacından zehirlenerek öldüğü açıklandı!.
Şimde de Dörtlü Masa savsatası çıktı!.
CHP’li meclis üyesi Haydar Dümen’in köşküne çökmeye çalışınca yakayı ele verdi!.
Fatih Altaylı 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı..
Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Türk, Fransız ve İngiliz askerleri Ukrayna’da barış gücü olacak..
İtalya’da kadın katillerine ömür boyu hapis cezası onaylandı..
Ara tatiller kalkıyor mu…
CHP’li Ali Mahir’in bitmek bilmeyen skandalları devam ediyor!.
Maduro’dan ABD’ye rest: Ülkemi ele geçiremeyecekler!.
Böcek ailesinin otopsi raporu savcılığa sürüldü..
Ukrayna’da ateşkes an meselesi..
Patronu İmamoğlu’ndan talimat alan Özel parti değişikliğe gidiyor..
Saadettin Saran’ın sahibi olduğu Tuttur’a soruşturma!.
İBB iddianamesi kabul edildi!. Ahtapotun Kolları ortaya çıktı!.
Putin’den Trump’un barış planına yeşil ışık..
Heyet ilk İmralı ziyaretini gerçekleştirdi..
Eski CHP’lilerden Özgür Özel’e “Partiyi Rüşvetçilerden Temizle” mektubu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İmralı açıklaması..
Rusya’dan Yunanistan’a sert uyarı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile bir araya gelecek..
DEM Parti’den CHP’ye İmralı yanıtı..
Kahpe İsrail ateşkese rağmen 342 Gazzeliyi daha katletti!.
Kılıçdaroğlu CHP’yi yerden yere vurdu..
PKK Tamam da Peki CHP Silah Bırakacak mı!.
Kahpe İsrail Suriye topraklarını sessiz işgâl etmeye devam ediyor!.
Af geliyor..
ABB’deki konser vurgununa Bakanlıktan soruşturma izni..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden İmamoğlu’nun sağ kolu Necati Özkan’a 6 milyonluk ihale kıyağı..

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden İmamoğlu’nun sağ kolu Necati Özkan’a 6 milyonluk ihale kıyağı..
22.11.2021
A+
A-

Ekrem İmamoğlu’nu parlatmak için Kahramanın Yolculuğu adlı kitabı yazan ve seçim kampanyasında İmamoğlu’nun iletişim danışmanı olarak yer alan Necati Özkan da CHP’nin torpillileri listesine girerek ihalelerden payına düşeni aldı. İmamoğlu’nun sağ kolu ve imaj danışmanı Necati Özkan’ın sahibi bulunduğu Öykü Ajans, son olarak CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden 6 milyon TL’lik sosyal medya ihalesi aldı. Söz konusu ihalenin belgesi ortaya çıktı. Necati Özkan’a daha önce de CHP’li belediyelerden milyon dolarlık ihaleler verildiği ortaya çıkmıştı.

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya ihalesiyle ilgili ortaya çıkan belgede, ihaleyi İmamoğlu’nun sağ kolu ve imaj danışmanı Necati Özkan’ın sahibi bulunduğu Öykü Ajans’ın aldığı görülüyor.

BU NE YAZIK Kİ İLK KIYAK DEĞİL!

İmamoğlu, yakın çalışma ekibinde yer alan Necati Özkan hakkında ‘Kendisiyle organik bir tanışmamız var. Necati Bey’in profesyonel bir meslek yaşamı var. Benim de kendim olmak gibi bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır’ ifadelerini kullanmış ve 6 yıllık birlikteliklerini gündeme düşürmüştü.

Bu yakın ilişki, Özkan’a İBB’deki rant kapılarının açılmasına neden oldu ve Özkan, 710 bin TL’yi şirket kasasına koydu.

CHP’NİN İHALELERDEKİ ‘ŞANSLI’ İSMİ!

Necati Özkan’ın, CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle ihya edildiği ortaya çıkmıştı. Özkan’ın, Maltepe Belediyesi’nden yaklaşık 10 milyon Türk Lirası tutarında ihale aldığı belirlenmişti.

CHP’li Maltepe Belediyesi tarafından açılan hizmet alım ihalesine 100 bin lira sermayeli firmasıyla giren Özkan’ın, değeri milyonları bulan bir ihaleyi nasıl aldığı kafalarda soru işareti doğurdu.

İMAMOĞLU’NU PARLATTIĞI KİTAPLA CHP BİRBİRİNE GİRDİ

Özkan tarafından kaleme alınan ‘Kahramanın Yolculuğu’ isimli propaganda kitap, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun hışmına uğramıştı.

İmamoğlu’nun parlatılmasına ateş püsküren Kaftancıoğlu, ‘Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir’ ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.