Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li İlçe Başkanının tecavüzüne uğrayıp çocuk düşüren kadından şok açıklamalar!. “Kılıçdaroğlu Olayı Biliyordu!.”

CHP’li İlçe Başkanının tecavüzüne uğrayıp çocuk düşüren kadından şok açıklamalar!. “Kılıçdaroğlu Olayı Biliyordu!.”
27.01.2021
A+
A-

Antalya’da CHP’li Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ın kendisine tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını, çocuğu düşürmesi için birçok kez dayak yediğini açıklayan Nuran Y., yaşadıkları inanılmaz anları anlattı!. Mağdur kadın, ailesinin tecavüz dosyasını Ankara’ya kadar bizzat giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na verdiğini ama yine de ses çıkmadığını anlattı!.

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ın kendisine tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve çocuğunu düşürdüğünü iddia eden parti üyesi 39 yaşındaki Nuran Y., Sabah’a yaptığı açıklamada, CHP’nin bir üye kadın olarak kendisine sahip çıkmadığını söyledi. Tecavüz mağduru kadın, “Ailem, Kılıçdaroğlu’na uğradığım saldırıyıı tümüyle anlatan bir dosya götürdü. Bir cevap alamadık. Partinin il yönetimine defalarca dilekçe verdim. Oradan da sonuç alamadım. Yıllardır üyesi olduğum partim bana sahip çıkamadı” dedi.

Türkiye’yi sarsan olayın mağduru Nurcan Y., “Tecavüze uğradıktan sonra adım çıkmasın, rezil olmayayım diye dini nikahla evlendim. O dönemde ailem K.Y. ile olmama çok karşı çıkmıştı. Ama ben dinlemedim. 3-4 yıl boyunca hep oyalandım. Eşinden ayrılmasını istedim onu da kabul etmedi.” dedi.

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız tarafından sık sık darp edildiğini ileri süren Nurcan Y., “Yanıma geldiğinde beni olur olmaz döverdi. Bir keresinde boynumu sıkarak boğmaya çalıştı. Yumruk atıp, kollarımı burkardı. Sonrasında vücudumda morluklar oluşmaya başladı.” diye konuştu.

Parti yönetiminin kendisine sahip çıkılmadığını dile getiren mağdur kadın, şöyle devam etti: “Ailem Ankara’ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaşadıklarımı anlatan bir dosya götürdü. Bir yanıt alamadık. İl yönetimine defalarca dilekçe gönderdim. Oradan da sonuç alamadım. 15 yıldır üyesi olduğum partim bana sahip çıkmadı. ‘Alan memnun veren memnun’ diyerek yaşananların üstünü örttüler.

Çok zor zamanlar geçirdiğinden bahseden genç kadın son dakika açıklamalarında “Beni rezil ettiler, geleceğimi çaldılar. Benim onurum, gururum, şerefimi ayaklar altına aldık. Utanıyorum tüm bu yaşananlardan” diyerek isyan etti.

Mağdur kadın, ‘zorla cinsel tecavüz, çocuk düşürtme’, ‘ölümle tehdit’ ve ‘evlilik vaadiyle parasal çıkar sağlama’ suçlamasıyla Kenan Yıldız hakkında dava açmıştı. Hakkındaki iddiaları sorduğumuz CHP Aksu İlçe Başkanı Yıldız, “Ülke zor zamanlardan geçiyor. Böyle bir zamanda bu tür haberlerle anılmak istemiyorum” demişti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.