Site Rengi

HABER ÖZETİ
Üst üste kazık gibi zamlar kesmedi şimdi de sayaç kilit parası çıkardılar!.
Özgür Özel’in “Kaçtı” palavrasına Aziz İhsan Aktaş’tan “Konum Atayım mı” cevabı!.
CHP Lideri Özel’e Cumhurbaşkanına Hakaretten jet soruşturma!.
Trump’tan sonra Putin’de nükleer silah çalışması talimatı verdi!.
Balıkesir Sındırgı afet bölgesi ilan edildi!.
200 sanığın yargılanacağı Aziz İhsan Aktaş iddianamesi kabul edildi..
Adalet Bakanı Tunç’tan flaş Selahattin Demirtaş açıklaması!.
Davutoğlu ile Özdağ arasında faşist tartışması yeniden alevlendi!.
Mahkeme kayyumun CHP İstanbul İl Başkanlığı’na devam kararı verdi..
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
ABD’de hava sahası krizi!.
İmamoğlu’nun babasına ve oğluna yurt dışı çıkış yasağı..
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Mahmut Tanal’ın eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iftira attığı ortaya çıktı!.

CHP’li Mahmut Tanal’ın eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iftira attığı ortaya çıktı!.
13.11.2021
A+
A-

CHP’liler en iyi bildikleri yalan siyasetini sürdürüyor. TBMM Başkanlığı’nca “Eski Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a iddia edilen modelde bir araç tahsisi söz konusu değildir” açıklaması yapıldı. İftira olduğu anlaşılan iddiayı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ortaya atmıştı. Öte yandan eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman da sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı.

TBMM Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul Milletcvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gibi eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iddia edilen modelde araç tahsisinin söz konusu olmadığı belirtildi.

TBMM’DEN YALANLAMA

Yapılan açıklamada, “Meclis Başkanlığı tarafından, önceki dönem Meclis başkanlarımızın tamamına araç tahsisi yapılmaktadır. Bu araç, siyasi parti grup başkanlarına ve başkanvekillerine tahsis edilen araçlarla aynı özelliklere sahiptir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz konusu paylaşımda belirtilen marka ve modelde kiralık bir araç bulunmamaktadır. Ayrıca yine söz konusu paylaşımda yer alan, aylık yakıt tahsisi ile ilgili iddia da gerçeği yansıtmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

CHP’Lİ MAHMUT TANAL ÖZÜR DİLEMELİ

Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman da sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan bir basın açıklaması paylaştı. İşte o açıklama:

“Mahmut Tanal’ın iddia ettiği Audi marka ve A8 modelde, TBMM tarafından tahsis edilmiş bir araç bulunmamaktadır. Öteden beri geçmiş dönem Meclis Başkanlarına tahsis edilen araçlar dışında Sayın İsmail Kahraman için yapılan farklı bir uygulama söz konusu değildir. Mesnetsiz iddialardan vazgeçilmesi ve özür dilenmesi temennimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

CHP’Lİ TANAL KLAVYEDEN SALLADI!

İfitra olduğu ortaya çıkan iddiayı CHP İstanbul Milletcvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından ortaya atmıştı. İşte Tanal’ın o sözleri:

“1- Eski Meclis Başkanı olması hasebiyle, TBMM Başkanlığı tarafından #İsmailKahraman’a tahsis edilen binek araç, fiyatıyla dudak uçuklatan Audi A8 marka otomobil mi? Bu aracın aylık kirası; KDV hariç, 27 bin lira mı?
2- Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın emrine verilen lüks #Audi A8 şu an nerededir? Kahraman’ın otomobili için ayrıca ayda 10 bin litre akaryakıt mı tahsis ediliyor? Ayda bu akaryakıtın ne kadarı harcanıyor? Nedir bu Audi A8 sevdası? Bu saltanat sürmek değil midir?
3- Audi A8’le gezip tozmak kul hakkına girmek değil midir? Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenilmiş olmuyor mu? CHP iktidarında #AudiA8 saltanatına son verilecek!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.