Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Mahmut Tanal’ın eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iftira attığı ortaya çıktı!.

CHP’li Mahmut Tanal’ın eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iftira attığı ortaya çıktı!.
13.11.2021
A+
A-

CHP’liler en iyi bildikleri yalan siyasetini sürdürüyor. TBMM Başkanlığı’nca “Eski Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a iddia edilen modelde bir araç tahsisi söz konusu değildir” açıklaması yapıldı. İftira olduğu anlaşılan iddiayı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ortaya atmıştı. Öte yandan eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman da sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı.

TBMM Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul Milletcvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gibi eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a iddia edilen modelde araç tahsisinin söz konusu olmadığı belirtildi.

TBMM’DEN YALANLAMA

Yapılan açıklamada, “Meclis Başkanlığı tarafından, önceki dönem Meclis başkanlarımızın tamamına araç tahsisi yapılmaktadır. Bu araç, siyasi parti grup başkanlarına ve başkanvekillerine tahsis edilen araçlarla aynı özelliklere sahiptir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz konusu paylaşımda belirtilen marka ve modelde kiralık bir araç bulunmamaktadır. Ayrıca yine söz konusu paylaşımda yer alan, aylık yakıt tahsisi ile ilgili iddia da gerçeği yansıtmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

CHP’Lİ MAHMUT TANAL ÖZÜR DİLEMELİ

Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman da sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayan bir basın açıklaması paylaştı. İşte o açıklama:

“Mahmut Tanal’ın iddia ettiği Audi marka ve A8 modelde, TBMM tarafından tahsis edilmiş bir araç bulunmamaktadır. Öteden beri geçmiş dönem Meclis Başkanlarına tahsis edilen araçlar dışında Sayın İsmail Kahraman için yapılan farklı bir uygulama söz konusu değildir. Mesnetsiz iddialardan vazgeçilmesi ve özür dilenmesi temennimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

CHP’Lİ TANAL KLAVYEDEN SALLADI!

İfitra olduğu ortaya çıkan iddiayı CHP İstanbul Milletcvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından ortaya atmıştı. İşte Tanal’ın o sözleri:

“1- Eski Meclis Başkanı olması hasebiyle, TBMM Başkanlığı tarafından #İsmailKahraman’a tahsis edilen binek araç, fiyatıyla dudak uçuklatan Audi A8 marka otomobil mi? Bu aracın aylık kirası; KDV hariç, 27 bin lira mı?
2- Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın emrine verilen lüks #Audi A8 şu an nerededir? Kahraman’ın otomobili için ayrıca ayda 10 bin litre akaryakıt mı tahsis ediliyor? Ayda bu akaryakıtın ne kadarı harcanıyor? Nedir bu Audi A8 sevdası? Bu saltanat sürmek değil midir?
3- Audi A8’le gezip tozmak kul hakkına girmek değil midir? Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenilmiş olmuyor mu? CHP iktidarında #AudiA8 saltanatına son verilecek!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.