Site Rengi

HABER ÖZETİ
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
Sağlık raporu alamayan Hacı olamayacak..
Reha Muhtar THY’nin kara listesine alındı!.
60 il de kesintisiz afet iletişim sistemi devreye giriyor!.
Peygamberler şehri Şanlıurfa Cadılar Bayramı kepazeliği!.
Torex vurguncusu Faruk Fatih Özer cezaevinde ölü bulundu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı mesajı…
Ayasofyayı yakmaya çalışan alçak pişman değilmiş!.
Bahis skandalı ile ilgili 3 bin 700 kişi incelemeye alındı..
TOGG Avrupa’da ilk müşterilerine teslim edilmeye başladı..
Telefon dolandırıcılığı mağduru vatandaş parasını bankadan faiziyle geri aldı..
Kartalkaya davasında verilen cezalar belli oldu..
Elektrik faturalarında devlet desteği uygulaması kalkıyor!.
Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapılacak düzenleme Resmi Gazete’de!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li meclis üyesinden tuhaf savunma! “İBB hizmetlerin büyük bölümünü toprak altında yapıyor!.”

CHP’li meclis üyesinden tuhaf savunma! “İBB hizmetlerin büyük bölümünü toprak altında yapıyor!.”
18.10.2022
A+
A-

Pendik Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis toplantısında fıkra gibi bir olay yaşandı. CHP’li Meclis üyesi Yakup Yeter ‘Hizmetlerin büyük bölümünü toprak altında yapıyoruz, okul salonunu yaptık’ deyince Başkan Ahmet Cin ise, “Bu salon yıllardır var görünmeyen yöntemle mi yaptınız, yerin altını mı yaptılar?” dedi.

Pendik Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Meclis üyesi Yakup Yeter “İBB hizmetlerin, büyük bölümünü toprak altında yapıyor, okul salonunu yaptık” deyince Başkan Ahmet Cin ise, “Bu salon yıllardır var görünmeyen yöntemle mi yaptınız, yerin altında mı yaptılar?” dedi. Öte yandan Meclis toplantısında katılımcılar, CHP’li Meclis üyesinin gafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Meclis toplantısında konuşan CHP Meclis üyesi Yakup Yeter, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’un altyapısının meselesini iyi okudu. Kaynarca Şevket Sabancı Ticaret Meslek Lisesi ve Tevfik İleri İmam Hatip okulların da kapalı spor salonları yapıldı. 8 hattan oluşan Kaynarca, Pendik, Tuzla metro yapım çalışmaları başlamıştır, devam ediyor ama sizce devam etmiyor. Neden devam etmiyor? Neden bitmiyor? Toprak altındadır, siz bunları göremezsiniz. İstanbul’da çok önemli hizmetler yapılıyor. Bu önemli hizmetlerin büyük bir bölümü, büyük bir bölümü şeyde kalmaktadır. Toprak altında kalmaktadır’ ifadelerini kullandı.

Görünmeyen bir yöntemle mi yaptınız

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise, “Ben, Fevzi Çakmaklı’yım, arkadaşlar. Fevzi Çakmak, Kaynarca, Alt Kaynarca, benim gençliğim orada geçti. Yıllardan beri bu salon burada, yıllardan beri. Biz görmeden, ne zaman yaptınız? Yeniden, yıktınız. Görünmeyen bir yöntemle mi yaptınız, onu sonra yenilediniz? Onu bilmiyorum yani. Nasıl salon yok ya? Ben her gün oradayım. Dursun o mahallede. Hayır bak şunu söylüyorum. Yakup Bey ben Şevket Sabancı Ticaret Meslek Lisesi’nden bahsediyorum. Biz yaptık diyoruz. Öyle mi? Yerin altını mı yaptılar?” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.