Site Rengi

HABER ÖZETİ
Öcalan’ın emriyle DEM Parti’nin ismi yeniden değişiyor..
İstanbul’da yapılacak Rusya Ukrayna Zirvesi’nin tarihi belli oldu..
Dev santrali 4 katı borçla böyle batırdılar!.
Tutuklu bulunan 200 PKK’lı serbest bırakıldı!.
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
Silah bırakan PKK’lıların ev dönüş haritası belli oldu…
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Muharrem Erkek’ten skandal açıklama! “Darbeler ve krizler hep oldu zaten yarın da olacak!.” (video haber)

CHP’li Muharrem Erkek’ten skandal açıklama! “Darbeler ve krizler hep oldu zaten yarın da olacak!.” (video haber)
08.05.2020
A+
A-

Darbe söylemlerini dilinden düşürmeyen CHP’den bir skandal açıklama daha geldi. Özgür Özel ve Canan Kaftancıoğlu’nun ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de darbeyle ilgili tepki çeken ifadeler kullandı. Erkek, “Darbeler, krizler var oğlu var. Bunlar hep oldu zaten. Yarın da olacak.” ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek de, Türkiye darbeyle ilgili açıklamada bulundu.

ERKEK: “DARBELER VE KRİZLER HEP OLDU ZATEN. YARIN DA OLACAK”
Muharrem Erkek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu olan 1923’den AK Parti’nin iktidara geldiği 2002’ye kadar geçen 79 yılı değerlendirdi. Erkek, “Darbeler, krizler var oğlu var. Bunlar hep oldu zaten. Yarın da olacak” ifadelerini kullandı.

Muharrem Erkek, Çanakkale Web Tv’de yayınlanan Gazeteci Vedat Sezer’in sunduğu Bakış Açısı Özel programına katıldı.

Muharrem Erkek, şunları söyledi:

“Türkiye’de bakın bir örnek vereyim. Türkiye’de 1923. Cumhuriyetimizin kurulduğu yıl 2002. Tüm hükümetlerin, Atatürk hükümeti, İnönü Hükümeti, Menderes Hükümeti, Demirel, Özal, Ecevit kim olursa olsun. 79 yıl di mi? 1923 2002. 79 yılda toplam harcanan para 713 milyar dolar. 713 milyar dolar. Ki; 29 dünya büyük krizi var. 2. Dünya Savaşı var. Darbeler, krizler var oğlu var. Bunlar hep oldu zaten. Yarın da olacak.”

KAFTANCIOĞLU: “ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BİR ERKEN SEÇİMLE VEYA BAŞKA BİR ŞEKİLDE..”
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halk TV’de canlı yayınlanan Sözüm Var programında Şirin Payzın, Murat Sabuncu ve Levent Gültekin’in sorularını yanıtladı. Kaftancıoğlu, iktidarın ülkeyi hiç iyi bir yere götürmediğini iddia ederek, “Bu da önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde.. Bu ülkenin gerçekten halkın gözü açıldı” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, “İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır” iddiasında bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL DE DARBE İMALI SÖZLER SÖYLEMİŞTİ!
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, darbe imalı açıklamalarda bulunmuştu:

“Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk’ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları… Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız.”

(sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.