Site Rengi

HABER ÖZETİ
Şaban Sevinç’ten Fatih Altaylı’ya salvador: ŞEREFSİZ YAVŞAK!.
ABD Çin’in gümrük vergisini yüzde 104’e çıkardığını açıkladı!.
KKTC’de başörtülü öğrencilerin derslere girişi resmi olarak yasalaştı!.
MHP Lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sarayına komşu oldu..
Savcılık Ümit Özdağ hakkında 7 yıl 10 ay hapis cezası talep etti!.
Erdoğan’dan Özel’e 500 bin liralık “Cuntacı” davası!.
Brent petrol fiyatları dibe vurunca akaryakıt indirimleri pompalara yansıdı!.
ABD borsaları güne çöküşle başladı!.
Sözde ekonomist prof. Özgür Demirtaş’ın analiz yazısı çalıntı çıktı!.
Kara bulutlar tüm Türkiye’yi kaplayacak!.
Trump’un aptalca politikaları dünya piyasalarını alt üst etti!.
Brent petrol fiyatları dibe vurdu!.
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a seçim çağrısı: Korkma, Gel Yarışalım!.
CHP kurultayında ortalık fena karıştı!. Berhan Şimşek’ten Özgür Özel’e “Tablalı Don” göndermesi!.
Bakanlıktan sokak köpekleri için “Kalıcı Çözüm” açıklaması..
Hakkında yakalama kararı çıkarılan İBB’nin reklamcısı KKTC’de yakalandı!.
İmamoğlu’ndan avukatına talimat: BENİ MAĞDUR DEĞİL CESUR GÖSRERİN!.
Olaylı derbi sonrası Mourinho’ya verilen ceza belli oldu!.
MHP Lideri Bahçeli 2 ay sonra siyaset sahnesine geri döndü..
Katar Türkiye’yi satıp Yunanistan tarafına geçti!.
Çarşı pazar yangın yeriyken TÜİK yine aklımızla alay ediyor!.
Boykot çağrısı soruşturmasında 11 gözaltı!.
Trump’un haraç gibi ek vergilerinden Türkiye’de nasibini aldı!.
CHP’de Kemâl Kılıçdaroğlu paniği!.
ABD Başkanı Trump dünyaya vergi yağdırıyor!.
Master Şef Somer’de boykota destek vermek için restoranını kapattı!.
Devlete parmak sallayanlar kıçlarına tekmeyi yedi!.
Yukardakilerin siyasi ikbâl kavgası yine vatandaşa patladı!. Benzine zam!.
CHP’nin yerli ve milli markalar için yaptığı boykot çağrısına tepkiler büyüyor!.
TSK’dan ihraç ihraç edilen 5 teğmen geri dönmek için harekete geçti..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer’in HGS yalanı böyle patladı!. (video haber)

CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer’in HGS yalanı böyle patladı!. (video haber)
30.07.2021
A+
A-

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “geçiş garantili otoyol ücreti” nedeniyle haksız yere icralık olduğunu öne sürdü. “Doğrudan bariyer açıldı, geçtim gittim” ifadelerini kullanan Gürer, kaçak geçiş yaptığına dair kendisine bir bildiri ulaşmadığını hatta Karayolları’ndan ödeme kontrolü yaptığında kendisine ‘Herhangi bir kaçak geçiş görünmediğini’ bildirdiklerini söyledi. FOX, Sözcü, Cumhuriyet ve TELE 1 gibi yandaş medya da Ömer Fethi Gürer’in peşine takılarak yalana çanak tuttu. CHP tayfasının ortaya attığı yalanı ifşa eden görüntülerde hem Gürer’in bakiyesinin yetersiz olduğu için bariyerin açılmadığı hem de kendisine geçiş sırasında ödemeye ilişkin uyarı yapıldığı görüldü.

FOX, Sözcü, Cumhuriyet, TELE 1 gibi yandaş medya organları, “CHP milletvekili Fethi Gürer hakkında, aracında HGS olmasına rağmen Ankara-Niğde Otoyolu’ndan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.” şeklinde bir haberle algı operasyonuna soyundu.

Yalanın böylesi!

Takvim.com.tr’nin haberine göre; göz göre göre yalan söyleyen CHP’li Gürer, “Bu yoldan geçmeyen aracın parasını bizim cebimizden devlet ödüyor. Ama icra konusunda şirket çok hızlı çalışmış, HGS’si olan aracım için ne yazık ki bize bu haciz için icra kağıdını göndermiş. Ödememizi yapıyoruz, yasal yollardan da hakkımızı arayacağız.” ifadeleriyle HGS’si olan aracına haksız yere işlem yapıldığını iddia etti.

1. yalan: Bariyer açıkldı norml şekilde geçtim

Gürer, “Aracımda HGS olduğu için doğrudan bariyer açıldı, geçtim gittim” dedi. Görüntülerde ise bakiyesinin yetersiz olduğu için bariyerin açılmadığı ve CHP’li vekilin gişe görevlisiyle işlem yaptığı görülüyor. Yani CHP’li vekil, olan bitenden gayet haberdar!

2. yalan: Bildiri gelmedi

CHP’li Gürer, kaçak geçiş yaptığına dair kendisine bir bildiri ulaşmadığını hatta Karayolları’ndan ödeme kontrolü yaptığında kendisine ‘Herhangi bir kaçak geçiş görünmediğini’ bildirdiklerini belirtti.

Oysa görüntülerde gişe görevlisinin kendisine “14 gün içerisinde ödenmesi gerekiyor, yoksa 4 katına çıkar. Bilginiz olsun” dediği görülüyor.

CHP’nin yalan medyası iş başında

CHP tayfasının araştırmadan, soruşturmadan, söz konusu devlet düşmanlığı olduğunda her habere atlayan medyası da geri kalmadı. FOX, Sözcü, Cumhuriyet, TELE 1 gibi yandaş medya CHP’li Gürer’in yalanına çanak tutarak manşetlerini süsledi.

Sözcü: CHP’li Ömer Fethi Gürer, gelen tebligatla şok yaşadı. Gürer hakkında aracına HGS olmasına rağmen Ankara-Niğde Otoyolu’ndan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı. CHP’li Gürer, “Hayatımda ilk kez böyle bir tebligat aldım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.