Site Rengi

HABER ÖZETİ
İtalya Öcalan’ın Haziran sonuna kadar serbest bırakılacağını açıkladı!.
Bankalar Merkez Bankası’nın kararını beklemeden faiz arttırımına gitti!.
1 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi sınır dışı edecek!.
Zirai don Türkiye’deki tüm tarım alanlarını yerle bir etti!.
Havalimanlarında yeni dönem!. Check-in yerine yüz tanıma devri başlıyor..
Konya’daki sapık doktorlar için gözaltı kararı!.
Trump cep telefonlarına ve bilgisayarlara vergi muafiyeti getirdi!.
CHP’li Üsküdar Belediyesi 1 yılın sonunda maaş ödeyememeye başladı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete ders gibi sözler!.
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında!.
Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye ibretlik ceza!.
Devlet hastanesindeki doktorların kan donduran sapıklığı!.
İmamoğlu İnşaat ve 24 şirkete kayyum atandı!.
Asılsız ihbar yapıp 112’yi meşgûl edenlere 15 bin lira ceza geliyor!.
İnsan sağlığı ile oynamanın bedelini basit bir özür ile geçiştirdiler!.
Ekrem İmamoğlu hakim karşısında..
Fenerbahçe’nin yüzde 4,8’lik hisseleri yabancılara satıldı!.
Gözaltına alına gazeteciler Murat Ağırel ve Timur Soykan serbest bırakıldı!.
Özgür Özel’in boykot çağrısı ters tepti!. 2 Nisan’daki harcamalar iki karına çıktı!.
ABD Başkanı Donalt Trump Türkiye’ye geliyor..
Savaşıp Ermenistan’ın kucağından aldığımız sözde gardaşımız Aliyev’in gerçek yüzünü görün!.
Çin Trump’un vergi yaptırımları ile dalga geçti: KAMPANYALARINDAKİ ŞAPKLARINI BİLE BİZ ÜRETİYORUZ!.
Ekrem İmamoğlu protestolarına katılıp tutuklanan 102 genç tahliye edildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İmralı Heyeti arasındaki ilk görüşme gerçekleşti..
Cumhur İttifakı’nın canını sıkacak genç seçmen anketi!.
Otel faciasının bilirkişi raporu tamamlandı!. Resmen Cinayet!.
Piyasalar alt üst olunca Trump vergi politikalarında geri adım attı!.
ABD ile Çin arasındaki vergi savaşında son durum!.
CHP’li milli voleybolcunun polis nefretine bakın!.
İBB’nin peyzaj aracı ile insan kaçakçılığı yaptılar!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’lilerin yerli otomobil tartışması!. “Ağabeyin kızıyor…”

CHP’lilerin yerli otomobil tartışması!. “Ağabeyin kızıyor…”
29.12.2019
A+
A-

CHP’li Ekrem Kerem Oktay’ın, yerli otomobille ilgili “Otomobil çok güzel. Gerisi gelir inşallah” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Oktay’ın paylaşımına eski CHP PM üyesi Enver Aysever’in “Beyefendi CHP PM üyesi” diyerek tepki göstermesi sosyal medyada tartışma yarattı.

CHP PM üyesi Ekrem Kerem Oktay’ın Twitter paylaşımına sosyal medyada destek verenler de oldu, tepki gösterenler de. Bazı hesaplardan “Ben çelişki göremiyorum, asgari ücrete yapılan iyileştirme ne kadar yetersizse, yerli otomobil üretimi çabası o kadar doğru bir adımdır” desteği, bazı hesaplardan da “Yazıklar olsun”, “Utanç”, “Yalana ortak olmak!” eleştirileri geldi.

TWITTER’DAN ATIŞTILAR

Eski CHP PM üyesi Enver Aysever’in de Oktay’ın yerli oto paylaşımını “Beyefendi CHP PM üyesi” mesajı ile eleştirmesiyle tartışma daha da büyüdü. Oktay, Aysever’e Twitter hesabından, “Enver, ben CHP okulunda büyüdüm. CHP benim sadece partim, davam değil, hayatım. Üstümüze ne görev düşerse onu yaptık. Listede yerini beğenmediği için CHP’den istifa edenlerden CHP’liliği öğrenecek değiliz” yanıtını verdi. Bu tartışmanın ardından Oktay’a “Ağabeyin kızıyor”, “Ekrem Bey çok cesur bir paylaşım, sizi tebrik ediyorum” gibi destek mesajları gelmeye başladı. Buna karşılık Aysever’e eleştiri yağdı.

Hürriyet’e konuşan Ekrem Kerem Oktay, şunları söyledi: “Küresel otomotiv sektöründe bir kırılma yaşanıyor. Dokunulmaz denilen devlerin tahtını yeni kurulan şirketlerin sarsabildiğini görüyoruz. TOGG işte böyle bir dönemde ortaya çıktığı için başarı şansı yüksek. Böyle projeler bir partinin, kitlenin, zümrenin projesi değil, 82 milyonun projesi olmalıdır. Üstelik bu, partiler üstü bir girişim. Rantiyeye yapılan yatırımlar toplamsal refahı arttırmaz. Kanal İstanbul’a da bundan dolayı karşıyız. Teknolojiye yapılan yatırımlar ise Türkiye’nin büyüme hızını arttırıyor, yetkinliklerini güçlendiriyor. Böyle konularda uzlaşabilmeliyiz. İktidarın bundan ders almasını umut ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.