Site Rengi

HABER ÖZETİ
Muharrem İnce’nin Memleket Partisi resmen kapatıldı..
Bakan Fidan’dan Kahpe İsrail’e açık uyarı!. Suriye’den Uzak Dur, Müdahale Ederiz!.
İBB’ye yapılan 8. dalga yolsuzluk operasyonunun perde arkası!.
Öcalan’ın emriyle DEM Parti’nin ismi yeniden değişiyor..
İstanbul’da yapılacak Rusya Ukrayna Zirvesi’nin tarihi belli oldu..
Dev santrali 4 katı borçla böyle batırdılar!.
Tutuklu bulunan 200 PKK’lı serbest bırakıldı!.
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
Silah bırakan PKK’lıların ev dönüş haritası belli oldu…
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’nin Sahra Hastanesine bir hasta bile gelmedi! Şov yarım kaldı!.

CHP’nin Sahra Hastanesine bir hasta bile gelmedi! Şov yarım kaldı!.
22.07.2020
A+
A-

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koronavirüs sürecinde yatırdığı sözde bin kişilik sahra hastanesi şovu yarım kaldı. Hastanenin kapısına bir hasta dahi gelmeden kilit vuruldu. Adana AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, ‘Bir israf söz konusu. Yapılan harcamaların tamamı boşuna gitti. Getirilen yataklar, paravanlar ya da çeşitli elektronik cihazların hiçbiri kullanılmadı. Bir tek hasta dahi buranın kapısından bile geçmedi.’ dedi.

Covid-19 salgınının başladığı ilk dönemde paravanlarla bölmelere ayırdığı fuar alanını “1000 kişilik sahra hastanesi” diye pazarlayan CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın şovu yarım kaldı. Bir hastayı bile tedavi etmeyen sözde hastanenin kapısına kilit vuruldu. AK Parti Adana İl Yönetimi kamu zararına yol açan belediyeye dava açmaya hazırlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı canlı yayında dile getirdiği “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bin kişilik sahra hastanesi kurdu” şovu yarım kaldı. CHP’li Karalar’ın sözde sahra hastanesinin kapısına bir hasta dahi gelmeden kilit vuruldu. Adana AK Parti yönetimi, sahra hastanesine yapılan harcamalar sonucunda kamu malının zarara uğratıldığını ve CHP’li Karalar’ın görevini kötüye kullandığını belirtti.

AK PARTİ DAVA AÇACAK

CHP’li Karalar’ın halkı korku ve paniğe sevk ettiğini belirten Adana AK Parti İl Yönetimi konuya ilişkin kamu davası açmaya hazırlandıkları ifade edildi. Yeni Şafak’ın haberine göre, Devletin hiçbir makamından izin almadan kafalarına göre sahra hastanesi yaptıklarını söyleyen Adana AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, şunları söyledi: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar, fuar alanını paravanlarla kapattı. Alanın kısa süre içerisinde sahra hastanesine dönüştürdüğünü iddia etti. Olay sonrası fuar alanına gidip incelemelerde bulunduk. İçeride hiçbir yatağın olmadığını gördük. Bunun üzerine CHP’li Karalar buraya 100 kadar yatak getirip yerleştirdi.”

BÖYLE BİR İHTİYAÇ YOKTU

“Bu tarz yapıların yapılması için öncelikle sağlık alanında böyle bir ihtiyacın olması gerekir. Adana’da böyle bir ihtiyaç yok. 8 Eylül 2017 tarihinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı. Şehir hastanemiz bin 550 yatak kapasitesi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu hastanemizde dünyanın en gelişmiş tıp teknolojilerinin kullanıldığı bin 300 yatak bulunmaktadır. Böyle bir imkan bulunurken fuar alanının sözde hastaneye dönüştürülmesi, siyasi çıkarlar doğrultusunda yapılmıştır. Kamu kurumlarının gelirleri israf edilmek suretiyle harcamalar yapıldı. Sahra hastanesini açtıklarını söyleyerek sanki devletin tüm imkanları yetersiz kaldı imajı verildi, halk korku ve paniğe sevk edildi.”

KAMU ZARARI VAR

Yapılan harcamalarla kamu zararının oluştuğunu söyleyen Ay, “Burada bir israf söz konusu. Yapılan harcamaların tamamı boşa gitti. Getirilen yataklar, paravanlar, ya da çeşitli elektronik cihazların hiçbiri kullanılmadı. Bir tek hasta dahi buranın kapısından bile geçmedi. AK Parti İl Yönetimi olarak yapılan kamu zararı ve israfını Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantılarına taşıyacağız. Sadece kamu zararı değil aynı zamanda açık bir şekilde CHP’li Karalar’ın görevini kötüye kullandığı görülmektedir. Bu konuda gerekli yasal süreçleri başlatacağız. Halkımızın parasının boşuna kullanılmasına asla izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.