Site Rengi

HABER ÖZETİ
Erdoğan’dan Netenyahu itine tarihi ayar: Size Kudüs’ün Çakıl Taşını Bile Vermeyiz!.
Trump 25 Eylül’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Beyaz Saray’da ağırlayacak..
İstanbul’da metrelerce uzayan İpHone kuyruğu!.
YSK’dan merakla beklenen açıklama geldi!.
AK Parti’de istifa depremi!. 2 İl Başkanı art arda görevden çekildi!.
Orman yangınlarında hayatını kaybedenler şehit sayılacak..
Bir rüşvet operasyonu da AK Partili belediyeye!.
Sapkınlığa ilk destek yine CHP’den geldi!.
CHP’deki rüşvet dağılımında aslan payını Ekrem’in reklamcısı kapmış!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile Afet Bakanlığı kuruluyor!.
Rusya’da 7,8 büyüklüğünde deprem!. Tsunami uyarısı yapıldı!.
Gölge Başkan da Ekrem’i satıp istifa etti!.
Bahçeli’den ABD-İsrail koalisyonuna karşı Türkiye-Rusya-Çin koalisyonu önerisi..
Sapkın şarkıya mahkeme kararı ile erişim yasağı!.
İBB‘deki yolsuzluk skandalının nasıl patladığı ortaya çıktı!.
Pilot ve hosteslerin mide bulandıran seks grubu skandalı!.
Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını düşürdü..
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Safi Arpaguş atandı..
Bakanlıktan cinsel sapıklığa jet müdahale!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu görevden uzaklaştırıldı
FED merakla beklenen faiz kararını açıkladı..
Zelensky Putin ile savaşa devam etmek için sponsor arıyor!.
Peker’in avukatı davayı üstlendi, Minguzzi ailesine gelen tehdit mesajları bıçak gibi kesildi!.
Erdoğan’dan Netenyahu’ya yanıt: KUYRUK ACISI HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEYECEK!.
Fazıl Say’dan laikleri ters köşe yapacak Gazze açıklaması!.
Dezenfektan satıcısı Bakan 53 ay sonra ortaya çıktı!.
CHP’li Bayrampaşa Belediye başkanı yolsuzluktan tutuklandı!.
Erdoğan’ın sözleri Netenyahu itini adeta kudurttu!.
Kahpe İsrail Yemen’i bombardıman altına aldı!.
CHP’den Kılıçdaroğlu’na açık çağrı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Çocuklarda sebebi bilinmeyen gizemli hastalık yayılmaya devam ediyor!.

Çocuklarda sebebi bilinmeyen gizemli hastalık yayılmaya devam ediyor!.
11.05.2020
A+
A-

ABD ve Avrupa’da görülen gizemli çocuk hastalığı yayılmaya devam ediyor. New York Valisi Cuomo, Kovid-19 bağlantılı olan ancak henüz türü belirlenemeyen hastalığın da eyaletteki küçük yaştaki çocukları etkilemeyi sürdürdüğünü açıkladı.

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı basın toplantısında, eyalette son 24 saatte 207 kişinin virüsten dolayı yaşamını yitirdiğini, 521 kişiye de Kovid-19 tanısı konulduğunu aktardı.

Ölüm sayıları bakımından 27 Mart’tan bu yana en düşük rakamı gördüklerini vurgulayan Cuomo, “Sayılar hala korkunç derecede yüksek ama öncekilere göre iyi bir seviyede.” dedi.

Cuomo, eyaletteki virüs salgınının 20 Mart’tan itibaren şiddetlendiğini anımsatarak, “Şu anda virüs salgınında başladığımız noktaya geri dönebildik. 20 Mart-9 Mayıs aralığı, bizim için çok acılı geçti.” değerlendirmesinde bulundu.

Çocuklarda görülen “gizemli hastalık” yayılmaya devam ediyor

New York Valisi Cuomo, Kovid-19 bağlantılı olan ancak henüz türü belirlenemeyen hastalığın da eyaletteki küçük yaştaki çocukları etkilemeyi sürdürdüğünü kaydetti.

Bu hastalığın 85 çocukta tespit edildiğini belirten Cuomo, 3 çocuğun da hastalık nedeniyle yaşamını yitirdiği bilgisini paylaştı.

Cuomo, “gizemli” hastalığı, “Belirtileri toksik şok sendromuna benziyor. Bu, normal bir Kovid-19 vakası değil. Bildiğiniz üzere Kovid-19 daha çok solunum yollarını etkiliyor. Bu hastalıkta ise bazen kan damarlarının bazen de kalbin iltihaplandığını görüyoruz.” şeklinde tanımladı.

ABD’de salgının merkezi konumundaki New York’ta, 26 binden fazla kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybederken, vaka sayısı 344 bine yaklaştı.

Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği “Worldometer” internet sitesine göre, ABD genelinde 1 milyon 350 binden fazla kişi virüse yakalanırken, 80 binden fazla insan da öldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.