Site Rengi

HABER ÖZETİ
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
Yiğit Bulut hayatını kaybetti!.
PKK’nın silah bırakacağı tarihi gün geldi..
Bitcoin’den 112 bin dolarlık yeni rekor…
Şile Belediyesi’ndeki 300 milyonluk rüşvet operasyonunun perde arkası!.
MSB’den şehit olan askerlerle ilgili açıklama…
Silah bırakan PKK’lılar ne olacak…
6 ay içerisinde alınmayan araçlar devlet tarafından satışa çıkarılacak!.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim açıklaması…
Türkiye’nin nüfusu 85 milyon 644 bin oldu..
Elon Musk’un küfürbaz yapay zekâsı Grok hakkında erişim engeli kararı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Coronavirüsle ilgili bir şeyler buldum” açıklamasını yapan doktor evinde infaz edildi!.

“Coronavirüsle ilgili bir şeyler buldum” açıklamasını yapan doktor evinde infaz edildi!.
07.05.2020
A+
A-

ABD’nin önde gelen kurumlarından Pittsburgh Üniveristesi Tıp Fakültesü’nde görevli 37 yaşındaki doktor Bing Liu’nun “Kovid-19’a karşı çok önemli bulgular keşfettim” açıklamasını yapmasından sonra evinde başından vurulmuş bir şekilde ölü bulundu. Sosyal medyada birçok kullanıcı, Bing Liu’nun ilaç şirketleri tarafından öldürüldüğünü öne sürdü.

Dünya çapında 3,8 milyondan fazla insanı hasta eden yeni tip koronavirüs yüzünden en çok baskı altında hisseden meslek gruplarından biri sağlık çalışanları ve bilim insanları… ABD’nin önde gelen eğitim kurumlarından Pittsburgh Üniveristesi Tıp Fakültesi’nde çalışan 37 yaşındaki doktor Bing Liu’nun yakın çevresine, “Koronavirüse karşı çok önemli bulgular keşfettim” dedikten sonra evinde ölü bulunması gündem oldu.

KATİL İNTİHAR ETTİ

37 yaşındaki bilim insanının evde yalnız olduğu sırada silahlı bir saldırgan tarafından başından vurulduğunu tespit eden polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Pittsburgh Post-Gazette isimli gazetenin aktardığı haberde; Bing Liu’nun eşinin olay anında evde olmadığı belirtildi. Saldırıyı gerçekleştiren 46 yaşındaki Hao Gu’nun cansız bedenini evin dışındaki bir araçta bulan polis, katilin intihar ettiğini açıkladı.

“İLAÇ ŞİRKETLERİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ”

Bilim insanının Kovid-19 ile ilgili yakın çevresine böyle bir atılımdan bahsettikten sonra ölmesi kafaları karıştırdı. Sosyal medyada birçok kullanıcı, Bing Liu’nun ilaç şirketleri tarafından öldürüldüğünü öne sürerken üniversite yönetimi de bir açıklama yaptı.

“COVID-19 İLE İLGİLİ BAZI SONUÇLARI ELDE ETMEYE BAŞLAMIŞTI”

Çinli olan ve doktorasını Singapur’da yaptıktan sonra ABD’nin en prestijli üniversitelerinden Carnegie Mellon Üniversitesi’nde çalışmalarını tamamlayan ve Pittsburgh Üniversitesi’nde çalışmaya başlayan Dr. Bing Liu’nun olağanüstü bir araştırmacı olduğunu açıklayan üniversite, bilim insanının ölümünden duyulan üzüntüyü duyurdu. Üniversitede çalışan Prof. Dr. Ivet Bahar da, “Liu kısa bir süre önce Kovid-19 ile ilgili çalışmalarını başlatmıştı. Bazı net sonuçlar elde etmeye başlamıştı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.