Site Rengi

HABER ÖZETİ
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yarın 2 bin 500 liraya çıkıyor..
Firari Murat Gülibrahimoğlu’nun İBB parasıyla kumarda kaybettiği milyon dolarlar iddianamede!.
Avukat Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı..
İBB’nin kaybolan milyarlarını özel jetlerle bakın nasıl şapur şupur yemişler!.
ABD’nin köpekliğini yapan Pehlevi İran’a gitmek için pusuda bekliyor!.
Kadın hakimi vuran savcı Kadına Şiddeti Önleme Bürosu’nda görevliymiş!.
CHP’li belediyeye düzenlenen Al Rüşveti-Ver Ruhsatı operasyonunda 14 gözaltı!.
İran’daki protestolarda ölenlerin sayısı 2 bin 500’ü geçti!.
Aselsan 30 milyar doları aşan ilk Türk şirketi olarak tarihe geçti..
Haydut Trump’tan İranlı protestoculara “Yakıp Yıkmaya Devam Edin” çağrısı!.
Bülent Arınç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a uyuşturucu ile mücadele kurumu çağrısı!.
Uyuşturucu ve kumar operasyonunda İmamoğlu’na ait özel jet detayı!.
Köşeye sıkışan YPG’li teröristler her türlü kahpeliği yapmaya başladı!.
İran’da rejim destekçileri de meydanlara indi!.
YÖK’ten üniversitelere Cuma Namazı talimatı..
AK Parti’den İran açıklaması..
İran’daki o fotoğrafın arkasından bakın kim çıktı!.
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
Haydut Trump şimdi de gözünü Küba’nın yeraltı kaynaklarına dikti!.
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye artık emir alan değil emir veren bir ülke..”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye artık emir alan değil emir veren bir ülke..”
10.12.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. ‘Her türlü tehtide karşı ülkemizi savunduk’ diyen Erdoğan, ”Gelişmiş ülkelerin bile gıpta ile baktıkları bir hizmet altyapısı kurduk. Şimdi ne diyorlar, Türkiye çok farklı bir ülke. Türkiye artık emir alan değil, emir veren bir ülke. Salgın krizinde, sağlık sistemimizin gücünü gördük. Dünyanın dört bir yanına ürettiğimiz aşı ve ilaçları biz gönderdik” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başlıkları;

Ülkemizin yönetimini üstlendiğimiz 20 yılda sayısız örnekle bu mücadelenin içinde yer aldık. Her türlü tehdit ve saldırıya rağmen ülkemizin çıkarlarını savunduk. Yeri geldi sinsi oyunlarla asırlık yurtlarımızı bizden kopardılar. Yeri geldi mezhep, yeri geldi köken farklılıkları üzerinden birbirimize düşürdüler.

Yeri geldi içindeki tetikçilerini üzerimize saldılar. Yeri geldi terör örgütleri ile terbiye etmeye çalıştılar. Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te, Bestler Dereler’de bunları çökerttik mi? Bunların inlerine gireceğiz demiştim, girdik. Bu parlamentomuzda terör örgütlerinin uzantıları var.

Bu uzantıları da 2023’te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız? Çok çalışacağız, ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşacağız. 2023’te parlamentomuz gerçek sahipleri ile ihya olacak. Bu 6’lı masayı falan filan birlikte çökerteceğinize inanıyorum.

Bir yandan tarihimizin en büyük kalkınma ve demokrasi hamlesini başlattık. Bir yandan da kurulan sinsi senaryoları bir bir yırtıp attık. Her alanda ülkemizi birinci lige çıkaracak eser ve hizmetleri sunduk.

Gelişmiş ülkelerin bile gıpta ile baktıkları bir hizmet altyapısı kurduk. Şimdi ne diyorlar, Türkiye çok farklı bir ülke. Türkiye artık emir alan değil, emir veren bir ülke. Salgın krizinde, sağlık sistemimizin gücünü gördük. Dünyanın dört bir yanına ürettiğimiz aşı ve ilaçları biz gönderdik. Çünkü biz veren eldik. Veren el, alan elden hayırlıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.