Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
Kahpe İsrail Gazze işgâli için 60 bin yedek askeri silah altına alıyor!.
Tepkiler çığ gibi büyüyünce hükümet emlak vergisini geri adım attı!.
Jandarmaya hakaretler yağdıran AK Partili Başkan istifa etti!.
Bakan Yılmaz Tunç’tan af açıklaması..
30 yaş üstü öğrencilere indirim müjdesi!.
Afganistan’daki deprem felaketinde ölenlerin sayısı 800’e ulaştı!.
İBB’nin hafriyat vurguncusu hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
Öyle bir zam geliyor ki vatandaş isyan edip sokaklara dökülecek!.
Afganistan’daki 6 büyüklüğündeki depremde 250 kişinin öldüğü açıklandı..
Çeteler yine aynı yöntemi kullandı!. Başkanın öldüren tetikçi çocuk çıktı!.
Netenyahu itinin Gazze katliamının arkasından Trump çıktı!.
Altın tüm zamanların rekorunu kırdı!.
DEM Parti Öcalan’ın Umut Hakkı’nın tanınmasını talep etti!.
Muhalefetin vizyonuna bak!. Füze testi yapmayalım, balıklar korkuyor!.
Yapay zeka ile polisi askere üst araması yaptırıp ortalığı karıştırdılar!.
Türkiye’nin 5 G’ye geçiş tarihi belli oldu..
Askeri casusluk davasında 2 tutuklama!.
Cezaevindeyken bile devlete dondurma satıp paraya para demiyorlar!.
Venezuela’dan ABD’ye rest: Kâbusunuz Oluruz!.
Kahpe İsrail hava saldırısı ile Husi Başbakanı öldürdü!.
Avrupa İsrail’e yaptırım konusunda ikiye bölündü!.
Sokak köpekleri için başını açmış!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na bedava elektrik göndermesi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na bedava elektrik göndermesi..
23.12.2021
A+
A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Şanlıurfa’da belediyeyi CHP’nin kazanması durumunda çiftçilere bedava elektrik sözü veren Kılıçdaroğlu’na: “Yapın oralarda elektriği bedava, elinizi tutan mı var.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da çiftçilere bedava elektrik sözüne değindi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da yaptığı konuşmada, belediyeyi kazanmaları halinde 2 milyon 300 bin dönümlük bir taşlık araziyi güneş enerjisinden elektrik üretecek bir tesise çevirerek burada üretilen elektriği de çiftçilere bedava vereceklerini söylemişti.

“ELİNİZDEİ BELEDİYELERDE BEDAVA YAPSANIZA”

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerini palavra olarak nitelendiren Erdoğan, “CHP Genel Başkanı malum geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’ya gitmiş. Meydanı boşbulunca esip gürlemiş. Sonra lafı tarıma getirip ‘belediyeyi bize verin çiftçiye elektriği bedava verelim’ demiş. Hadi Şanlıurfalı bu paravraları yutmadığı için belediyeyi bunlara vermedi. Peki çiftçilerimizin yoğun elektrik kullandığı Hatay gibi, Adana gibi pek çok şehir sizin belediyelerinizin yönetiminde. Bakındaha İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir’i saymıyorum bile. Yapın oralarda elektriği bedava, elinizi tutan mı var.” dedi.

“BELEDİYELERİN BUNUNLA NE ALAKASI VAR”

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun bu sözüne gelmeden önce başka sorunların olduğunu belirterek belediyelerin elektrik dağıtımı ile ilgisinin olmadığını söyledi.

Erdoğan, “Tabii burada önce çözülmesi gereken birkaç sorun var. İlk sorun belediyelerle elektriğin ilgisinin olmaması. Ne alakası var? Bu terbiyesizliktir. Elektrigi belediyeler mi veriyor? Elektriğin üretimi, iletimi, dağıtımı Enerji Bakanlığı’mızın gözetiminde, kamu kuruluşları ve özel sektör tarafından yapılır. İkinci sorun belediyelerin böyle bir görevinin bulunmaması. Velev ki daha kendi şehirlerinin yolunu yapmaktan, çöpünü toplamaktan, suyunu akıtmaktan aciz CHP’li belediyelerde buna sıra bile gelmez.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na bedava elektrik göndermesi #1

“SIRTINI DÖNÜNCE İNKAR EDER”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce verdiği sözleri hatırlatan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Üçüncü sorun CHP Genel Başkanı’nın nice namus sözü verdiği her konu gibi bunu da arkasını döndüğü gibi bunu da inkar edecek olmasıdır.

“İBB’DE 15 BİN KİŞİYİ EKMEĞİNDEN ETTİLER”

Hatırlarsanız bu zat 2019 seçimleri öncesinde CHP’nin kazandığı belediyelerde tek bir kişinin bile işinten çıkartılmayacağı, tek bir kişinin bile ekmeğinden edilmeyeceği konusunda namus sözü vermişti. Seçimden sonra ise sadece İstanbul’da 15 bin kişiyi ekmeğinden ettiler.. Hani nerede Namus? Namuslusun ya. Sen namuslu isen bunun bir gereği yap bakalım. Ne oldu?

“45 BİN TERÖR İLE İLTİSAKLI KİŞİYİ BELEDİYEYE DOLDURDULAR”

Bunların yerine de kim olduğu belli olmayan, bir kısmı da terör örgütleri ile iltisaklı çıkan 45 bin kişiyi belediyeye doldurdular. Bu tablo CHP Genel Başkanı’nın namusunun kendi belediyesi tarafından ayaklar altına alındığının ifadesi değildir de nedir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.