Site Rengi

HABER ÖZETİ
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
Rusya-Ukrayna barış için İstanbul’da bir araya geliyor..
Akdeniz’de 6 büyüklüğünde korkutan deprem!.
DEM Parti PKK’nın şartlarının getirilmesi için tarih verdi!.
Şu akılla gazetecilik yapanların Türkiye’si!.
Fesih kararından sonra üst düzey PKK’lıların durumu ne olacak!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika Boğaziçi açıklaması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika Boğaziçi açıklaması..
05.02.2021
A+
A-

Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD’nin Boğaziçi açıklamalarına sert tepki gösteren Erdoğan, “Seçim öncesinde ülkenizde yaşananlardan utanmıyor musunuz? Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler.” dedi. Melih Bulu’yu istifaya çağıran çevreler için ise Erdoğan, “Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir’ diyorlar. Yürekleri yetse ‘Cumhurbaşkanı da istifa etsin’ diyecekler.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları: 

Yeni anayasa çalışmalarına Türkiye’nin ihtiyacı var.

Seçim kanunuyla ilgili neler yapabiliriz? Siyasi partiler yasasıyla ilgili neler yapabiliriz bunların üzerinde durma imkanı da bulduk.

BOĞAZİÇİ OLAYLARI

Boğaziçi olaylarının oradaki öğrencilerimizle uzaktan yakından alakası yok. Siyasilerin bu konudaki kışkırtmaları ve terör gruplarının tutumları açıktır. Daha önce benim yaptığı m rektör atamaları söz konusu. Bazı akademisyenler de bu işin içinde. Boğaziçi konusunda da önüme 9 tane aday geldi. Melih Beyi atadık. Melik Bey alanında başarılı bir arkadaş. Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir’ diyorlar. Yürekleri yetse ‘Cumhurbaşkanı da istifa etsin’ diyecekler. Osman Kavala denilen, Soros’un temsilcisi olan kişinin karısı da aynı şekilde bu provokatörlerin içerisinde yer alıyor.

Siz kalkıp da rektörün odasını işgale yeltenirseniz ona da hoş geldin demezler.

ABD’YE SERT TEPKİ

ABD ne diyor ‘Boğaziçi’ olaylarını kınıyoruz. Seçim öncesinde ülkenizde yaşananlardan utanmıyor musunuz? Nasıl ırkçılık yaptığınızı dünyaya nasıl anlatacaksınız. Bir Gezi olayı daha çıkaramayacaklar.

Boğaziçi Üniversitesindeki olayları oradaki öğrencilerimizin bir olayı olarak tanımlamak, o şekilde kabul etmek mümkün değil.

Çıkıp televizyonlarda konuşuyorlar. Bunların hepsi mikser. Boğaziçi’nde yavruları kullanmalarına izin vermeyeceğiz.

MACRON’A ‘SARI YELEKLİLER’ GÖNDERMESİ

Macron öbür taraftan sesleniyor. Ya Macron sen önce şu sarı yelekliler meselesini hallet. Şu anda bütün sarı yelekliler, vatandaşların sokaklarda. Onu çözemiyorsun, sen önce bunu çöz. Benim ülkemde şu anda öyle bir sıkıntı yok. Şu anda bunlar bizim de huzurumuzu kaçırma niyetindeler.

LİBYA TARTIŞMALARI

Macron bu işi öğrenemedi. Türkiye Libya’da keyfinden orada bulunmuyor. Türkiye bir yere gidiyorsa, barış için gidiyor. Bizim amacımız Libya halkının huzurunu temin etmektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.