Site Rengi

HABER ÖZETİ
İçişleri Bakanlığı CHP’li Mustafa Bozbey’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı..
Trump iti yine İran’a içi boş tehditler savurmaya devam etti..
ABD’nin İran savaşındaki zararı ve kayıpları 2 milyar doları aştı!.
İran’dan hayatının darbesini yiyen Trump cadı avına başladı!.
Hürmüz Boğazı tamamen kilitlendi..
Özkan Yalım’ın Özgür Özel’e rüşvet olarak verdiği makam aracının belgesi ortaya çıktı!.
Mustafa Bozbey tutuklandı!. Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Pentagon ABD halkını kandırmaya devam ediyor!.
Elektrik ve Doğalgaza yüzde 25 zam!.
Adı Yasak Aşk skandalına karışan AK Partili başkan anında ihraç edildi!.
İran düşürdüğü ABD uçaklarının kaybolan pilotlarını getirene ödül vereceğini açıkladı..
Başkanın pavyonunda çalışan elemanları maaşlarını Uşak belediyesinden almışlar!.
Trump’ı “İran’ı Yendik, Batırdık, Bitirdik” yalanlarını ABD istihbarat raporları ortaya çıkardı!.
İran İsrail’in İHA fabrikasını havaya uçurdu..
ABD Savaş Bakanı Hegseth istedi Kara Kuvvetleri Komutanı görevden alındı..
İBB davasında 18 sanık tahliye edildi..
İran ABD’ye ait bir savaş uçağını daha düşürdü..
ABD’nin kara harekâtı tehdidine İran’dan jet yanıt: Hazırız, Gelin Bekliyoruz!.
Trump’ın “Savaşa Devam” açıklaması altını düşürüp brent petrolü uçurdu!.
ABD’de de geçen ay 2 dolar olan galon benzin fiyatı 6 dolara yaklaştı!.
Devrik Lider Esed’in eşi Esma Esed’in İngiliz Derin Devleti’ne çalıştığı ortaya çıktı!.
İran vurdukça Trump başıboş köpekler gibi havlamaya devam ediyor!.
İstenmeyen SMS dönemi kapanıyor..
İran Trump’un açıklamasını yalanlayarak “Ateşkes Talebinde Bulunmadık” dedi!.
İsrailliler İran füzelerinin korkusuyla sığınaklardan çıkamıyorlar..
Şamil Tayyar’dan Merkez Bankası Başkan Yardımcısına sert ayar: Haddini Bil, İşine Bak!.
CHP’li belediyelere yapılan operasyonları eleştirenlerden çark üstüne çark!.
Trump şimdi de ABD’yi NATO’dan çıkarma tehdidine sarıldı..
Skandalları perdelemeye çalışan CHP Ara Seçim kurnazlığı..
ABD Başkanı Trump savaşı 2-3 hafta içinde bitireceklerini söyledi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük İstanbul mitingi konuşması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük İstanbul mitingi konuşması..

Büyük İstanbul mitinginde çoşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanlı Recep Tayyip Erdoğan, şehrin Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek 2024 yerel seçimlerinde seçmenin gerekeni yapacağını söyledi.

AK Parti seçime tam 1 hafta kala İstanbul’da gövde gösterisinde.

Tarihi seçim öncesinde tarihi büyük İstanbul mitingi yapıldı.

1 milyon 700 bin kişinin katıldığı coşkulu kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanlı Recep Tayyip Erdoğan, gündemin önemli konularına değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da görev yapmak varken il il dolaşarak miting yapmakla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da tepki gösterdi.

“İBB Başkanı ya yurt dışı yada Bodrum’da”

Erdoğan,  İstanbul’u sel bastığı zaman gittiği yer belli. Ya yurt dışı yada Bodrum. Bay Bay Kemal’de buna talimat vermiş ‘sen Van’a git’ diye. Oraya gidince de PKK’lıların işaretini yapıyor.

“2024’te ona da gereken dersi vermeye hazır mısınız?”

Ya Ekrem sen Trabzonlusun, İstanbul’a hizmetkar olmak varken senin oralarda ne işin var. 2024’te ona da gereken dersi vermeye hazır mısınız? İstanbul ve Ankara çok çekti. İzmir çok çekti. Bunların hepsine bir ders vermeliyiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi konuşması

“14 Mayıs’ta birilerini emekliye sevk ediyoruz”

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Biz İstanbul’u candan, yürekten seviyoruz. Buradan Cumhurbaşkanlığına yürüdük ama bu yürüyüşü sizinle birlikte yaptık.

Tekrar sizinle bu yollarda yürüyoruz. Bu ne muhteşem bir İstanbul.

İstanbul hazır. 14 Mayıs’ta birilerini emekliye sevk ediyoruz.

Resmi rakam 1 milyon 700 bin. İstanbul sandıkları patlatır mı?

“İstanbul’un her bir insanını ayrı ayrı selamlıyorum”

Bu şehrin her bir insanını ayrı ayrı selamlıyorum. Biz de doğumdan bu yana İstanbul’u aşkla sevdik.

İstanbul, burası ortasından deniz geçen şehirdir. Burası tarih boyunca insanlığın göz bebeği olarak kalan şehirdir.

Burası camileriyle medeniyetimizin şahikası şehir. Burası kökenine, inancına hiçbir farklılığına bakmadan kucaklayıp, bağrına basan şehir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi konuşması

“Kılıçdaroğlu’na ülkemizi böldürtmeyeceğiz.”

İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde bizlerle birlikte olduğunuz için her birinize şükranlarımı sunuyorum.

Kardeşlerim Atatürk Havalimanı bizim için eskiden seyahat ettiğimiz bir yer değildir. Bu CHP’nin ülkede dikili taşı, ağacı yok. Milletim 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecek.

Biz vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Bu terör örgütleriyle gezen Kılıçdaroğlu’na ülkemizi böldürtmeyeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi konuşması

“Neden mitingini burada yapmadı da Maltepe’de yaptı?

Bu kardeşinizi FETÖ’cüler ailesiyle birlikte öldürmeye geldi. Gece buraya indik. Bay Bay Kemal Bakırköy Beleyesi’ne gidip kahve içti.

Yalan bol bunda, ‘haberim olsa beklerdim’ dedi. Hayatı yalan.

Ama bizim ona ihtiyacımız yoktu on binler buradaydı. Milli iradenin şahlanışı 15 Temmuz’da rahatsız olanlar buradan her geçtiklerinde yine rahatsız oluyorlar.

Neden mitingini burada yapmadı da Maltepe’de yaptı? Bu kabuslarını hiç bitirmeyeceğiz.

“Avrupa’nın gazeteleri, dergileri şimdi burayı izliyor”

Türkiye Yüzyılı’nı sizlerle birlikte biz kuracağız.

Avrupa’nın gazeteleri, dergileri şimdi burayı izliyor. Acaba Atatürk Havalimanı’nda ne oluyor diye bakıyorlar. Bu ülke üzerinde karanlık hesap yapanların yüzü düşsün. İşte cevabı buradan veriyoruz.

14 Mayıs’ta kazanımlara sahip çıkıyor muyuz? Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi konuşması

“İstanbul bugün kendine yakışanı yaptı”

Dün Kayseri’de 135 bin kişi, Mersin’de 80 bin kişi vardı. Heyecan muhteşemdi. Caddelerdeki, meydanlardaki bu tablo bize milletimizle bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Erzurum’daydık, dadaşlar bizim otobüsün önünü kestiler, yürütmediler.

Alanda 130 bin kişi vardı. Dadaş bu dadaş, o yürü demezse yürüyemezsin. Bugün İstanbul hepsinden bir başka güzel. İstanbul bugün kendine yakışanı yaptı. İstanbul’u bu kardeşiniz belediye başkanı olunca kurtardı mı? Susuzluktan, çöp dağlarından kurtardı mı?

Bay Bay Kemal sizin geçmişiniz bozuk. Biz Ümraniye’deki çöp dağlarını spor tesisleriyle donattık. İstanbul’un doğal gazı 50 bin eve girmişti, biz 1 milyon 250 bin eve çıkardık. Bizim farkımız bu işte.

Ülkemize kazandırdığımız her esere takoz koyuyorlar. Türkiye’nin her kazanımından rahatsızlık duydular. ‘Bu hükümet en doğru şeyi de yapsa karşı çıkacağız’ diyorlar. Biz hep sözümüzü milletimize veriyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitingi konuşması

“Bu alçaklar ‘zulüm 1453’te başladı’ diye sokaklara yazılar yazdılar”

Vesayeti yendik, bu sefer de PKK ve FETÖ gibi terör örgütlerinin saldırılarıyla karşılaştık. Bu alçaklar ‘zulüm 1453’te başladı’ diye sokaklara yazılar yazdılar. Bunlar camiye bira şişeleriyle girip bizim mabedimizi kirlettiler mi?

Ama bunların bedelini ağır ödediler ve ağır ödeyecekler. Bay Bay Kemal istediğin kadar fıçı dolusu iç hiçbir şey seni iflah etmez. 15 Temmuz gecesi millet tanklara direnirken aradan süzülüp gidenler belli değil mi?

21 yılda ülkemizde milli geliri 3 kat artırdık. 21 yılda 10,5 milyon yeni konut yaparak aileleri yuvaya kavuşturduk. 21 yılda 14,5 milyon araç satışı yaparak insanlarımızı arabalarına kavuşturduk.

Milletimizin tamamının hayat kalitesini artırdık. Son dönemde ardı ardına patlayan küresel krizlerin yansımalarını biz de biliyoruz. Deprem felaketinin ardından da bazı sıkıntıları biliyoruz.

Hayat pahalılığını yok saymıyoruz. Bu meseleleri yakından takip ediyoruz. Zamanla bunların hal yoluna girdiğini göreceğiz. Ülkemizin her sıkıntısını nasıl çözdüysek bunların da üstesinden biz geleceğiz. 21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.