Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
Diyarbakır Anneleri’nden Terörsüz Türkiye için tam destek..
ABD’li Biyükelçiden silah bırakan PKK için flaş sözler!.
Erdoğan’ın tarihi konuşmasına saatler kaldı..
Pervin Buldan’dan silah bırakma süreci ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür..
Menzil Tarikati’ndeki miras kavgası büyümeye devam ediyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Devlet Bahçeli’den 2023 açıklaması! “Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacak!.”

Devlet Bahçeli’den 2023 açıklaması! “Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacak!.”
21.06.2022
A+
A-

Bahçeli’den 2023 açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50’yi fersah fersah aşacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. ‘Cumhur ittifakı Türkiye’nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor.’ diyen Bahçeli, 2023 seçimleri için de önemli mesajlar verdi. Bahçeli açıklamasında, ‘Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50’yi fersah fersah aşan oy oranıyla yeniden seçilecektir.’ ifadelerini kullandı.
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

Küçük heveslerde büyük hedeflerin çıkmayacağı berrak şekilde görülecektir. İnanmak kutlu hedeflere vasıl olmanın, kendini aşma becerisi göstermenin yegane göstergesidir.

Cumhur ittifakının gelecekteki Türkiye tasavvurunu paylaşacağız. Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir tablo yoktur. Çürük çarık zihniyetlerin hiçbir sözü söz değildir. Yalandan vergi alınsaydı, bunlar iflas etmekten kendini koruyamazdı.

Sahte mağdur tiyatroları, kurmaca diyaloglar kimseyi inandıramaz.

CUMHUR İTTİFAKI SANDIKTAN AÇIK ARA FARKLA ÇIKACAKTIR

MHP 18 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar 493 ilçemizi heyetler halinde ziyaret etmiştir. Adım adım 2023 temalı siyasi çalışma programımızla gönüllere misafir oluyoruz. Cumhur ittifakı Türkiye’nin her yerinde milletiyle oturup kalkıyor. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50’yi fersah fersah aşan oy oranıyla yeniden seçilecektir.

Kasım’da seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu, ya hayal aleminde yaşıyor ya da paraşütsüz uçuş dersi alıyor. Bizim tavsiyemiz bir an evvel en yakın kliniğe gidip tedavi olmasıdır.

Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirlerinin aleyhine kazan kaynatan böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek, ne milletimiz rıza gösterecektir.

Cumhur ittifakı Türkiye’nin gücüne güç katacak ümit haznedarıdır. Zillet ittifakı akıntıda sürüklenen bir saldır. Bağımlılık halinde yaşayan kirli bir kumpanyadır.

”ÇIKARSIN ADAYLARINI GÖRSÜNLER HANYA’YI KONYA’YI”
Zillet ittifakının nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediyorlar. Son düzlüğe girilirken bu korkakça yaklaşımın ardında acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme mi söz konusudur yoksa 6 artı 1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan demir bir çatlak mı etkili? Çıkarsın adaylarını görsünler Hanya’yı Konya’yı. Türkiyemiz üzerinde hesabı olanlardan kim varsa hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Henüz ortak aday üzerinde anlaşamayan, lobilerin eline geçen ortak gayeleri dış güçlerin emellerine hizmet olan siyasi partilere Türkiyemizin emanet edilmesi istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Önündeki her taşa takılan zillet ittifakı akıntıda sürüklenen bir saldır. Eski tarz siyaset yeniye direnen eski kafa ile yeni dünyada varlık hükmünün ibrazı çok zordur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.