Site Rengi

HABER ÖZETİ
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Devlet Bahçeli’den Mescid-i Aksa açıklaması! “Hesap günü gelecek!.”

Devlet Bahçeli’den Mescid-i Aksa açıklaması! “Hesap günü gelecek!.”
08.05.2021
A+
A-
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ramazan ayı boyunca Filistinli kardeşlerimizin inanç ve ibadet özgürlüğüne musallat olan İsrail hükümetini lanetliyorum.” ifadelerini kullandı.
Mescid-i Aksa’ya giren İsrail polisi, Kıble Mescidi’nin içinde namaz kılan cemaate ses bombaları ve plastik mermiyle saldırdı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, Twitter hesabından İsrail’e tepki gösterdi.

Bahçeli, bunun planlı bir barbarlık olduğunu söyleyerek, “İsrail, dün akşam yatsı namazı esnasında, Mescid-i Aksa’da toplanmış din kardeşlerimize ses bombası ve plastik mermiyle saldırmıştır. Bu mütecaviz saldırganlık Ramazan ayının son cumasında, Kadir Gecesi’nin de bir gün öncesinde vuku bulmuştur” sözlerine yer verdi.

“İSRAİL, ŞİDDETİ POLİTİK ENSTRÜMAN OLARAK KULLANMAKTADIR”

Devlet Bahçeli paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İsrail terör devletidir, şiddeti politik enstrüman olarak kullanmaktadır. Diğer yanda Batı Şeria’da sürekli kamçılanan Yahudi yerleşimci terörü mazlumları evinden barkından çıkarmaktadır. Kudüs yaslıdır, Gazze hüzünlüdür, Batı Şeria gariptir, Filistin iki ateş arasındadır.

Ramazan ayı boyunca Filistinli kardeşlerimizin inanç ve ibadet özgürlüğüne musallat olan, Harem-i Şerif’in statüsünü hedef alan İsrail hükümetini lanetliyorum. Saldırılarda yaralanan Filistinlilere geçmiş olsun diyorum. Kudüs bizim ilk kıblemizdir ve teslim edilmeyecektir.

“KUDÜS’TEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Kudüs ilk göz ağrımız, ilk sevdamız, ilk yönümüz, Miracımızın ebedi emaneti, inancımızın ezeli onurudur. Kaşgar’dan nasıl taviz vermiyorsak, Kerkük’ten nasıl vazgeçmiyorsak, Kudüs’ten de aynı şekilde vazgeçmeyiz, Siyonist kumpaslara esir bırakmayız.

Kudüs-Kaşgar-Kerkük-İstanbul birbiriyle tarih, kültür ve inanç bağlarıyla sımsıkı bağlıdır. Biri olmadan diğeri ya eksik ya da manen eziktir. Biz kadrimizin, kavlimizin, kaderimizin, kavgamızın bilincindeyiz, şeytanın müfrezelerini de biliyoruz. Ve hesap gününü bekliyoruz.”

KADİR GECESİ MESAJI

Öte yandan Bahçeli Kadir Gecesi’yle ilgili de bir mesaj yayınladı:

“Ramazan ayında müşerref olduğumuz Kadir Gece’mizin, Allah’ın inayetiyle aziz milletimize, Türk-İslam alemine, tüm insanlığa musibetler karşısında metanet ve mukavemet gücü nasip etmesini diliyorum. Gecemiz mübarek, Leyle-i Kadir’imiz nice güzelliklere vesile olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.