Site Rengi

HABER ÖZETİ
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Diş macunundaki korkunç 3 madde!. Abdest almaya da engel oluyor!.

12.12.2019
A+
A-

Ağız sağlığımızın düşmanlarından biri de içinde bir takım zararlı kimyasallar barındıran diş macunlarıdır. Zararlı olabilecek diş macunlarını kullanmamak gerekir. Çünkü içinde zararlı maddeler olan diş macunu kullanınca ağız sağlığımızı etkilediği gibi abdest almaya da engel olur. Peki bu nasıl olur? Modern tıp uygulamalarını reddederek alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri kitabında konuyla ilgili önemli ayrıntılar vermiştir..

Ağız sağlığımızın belirleyici unsur olan içinde bazı zararlı maddeleri bulunduran diş macunlarını kullanmamak gerekir. İçinde zararlı maddeler bulunduran diş macunu kullanınca ağız sağlığımızı etkilediği gibi abdest almayı da tehlikeye sokar. Bunun nasıl olduğunu Modern tıp felsefesini temelden çürüten bağışıklık sisteminin iradesine ve aldığı kararlara güvenip ona müdahale etmemek gerektiğini bize öğreten Aidin Salih ayrıntılarıyla vermiştir.

Yitik Şifa Yayınları aracılığıyla alternatif tedavi yöntemleri sunan Aidin Salih’in Son Söz / Gerçek Tıp Dersleri kitabında diş macununda korkunç katkı maddelerinin olduğu belirtilmiştir.

Diş macunundaki korkunç maddelerden en önemlilerinden birisi titanyum dioksittir. Sonra aspartam ve diş macununa ambalajdan geçen ftalatlar vardır. Bu en korkunç 3 madde diş macunlarında mevcuttur. Titanyum dioksit tek başına da zararlı olabilecek maddedir.

Diş sağlığını muhafaza eden, ağız mukozasını sağlıklı tutan, tükürük bezlerini temizleyen şimdiye kadar tespit edilmiş 300 çeşit mikrop vardır. Diş macunu bu faydalı mikropların ölümüne neden oluyor. Faydalı mikropların ölümünden sonra yerine yabancı mikroplar geliyor. Bunun sonucunda çeşitli hastalıklar meydana geliyor. Dişler ve çene kemikleri çürür, mukoza değişir ve hazım ağızdan itibaren bozulur.

Mide dokularına zarar veriyor

Mide de ağız sağlığı kadar önemlidir. Mideye sentetik katkıların girmemesi gerekir. Hazmedilemeyen bazı maddeler mide de çok kalır ve mide dokularına zarar verir.

Midenin iç dokuzu olan mukoza bozulur. Kaslar yıpranıp zayıflar. Bunun sonucunda da mide sarkması oluşur.

Merhume Aidin Salih, ‘Derdiniz günahlardır, devası istiğfardır’ Hadis-i Şeirf’ine bianen bize hastalık sebeplerini, şifaya giden yolun da tek olduğunu teferruatıyla anlatmıştır.

Modern tıp felsefesini temelden çütümüş, bağışıklık sisteminin iradesine ve aldığı kararlara güvenip ona müdahale etmemek gerektiğini bize öğretmiştir.

Aidin Salih kimdir?

Aidin Salih 4 Mart 1943 yılında Ukrayna Brusovka’da dünyaya gelmiştir. Doğduğu yıllarda II. Dünya savaşı başlamıştı ve Rusya Almanların işgali altındaydı.

Çocukluğunu oldukça zor şartlar altın geçiren yazar Lugansk şehrinde Tıp Kolejinden mezun olmuştur. Hastanelerde görev yaparak modern tıpla yakından tanışmıştır.

Yazar modern tıbbın temelindeki prensiplere karşı farklı bir bakış açısı kazanmıştır. Kafasının karışıklığını ve kuşkularını ortadan kaldırmak için Taşkent Üniversitesi Biyoloji bölümünü okumaya başlamış ve başarı ile mezun olmuştur.

Aidin Salih 1970’li yıllarda Sovyetlerde hastalıklar ve tedavi metotlarını anlatan bir edebiyat akımı başlatmıştır. Su oruçları ile tedavi yöntemi ile bu dönemlerde tanışmıştır. Bu alternatif tedavi yöntemlerinin hiç biri kendisini tatmin etmemiştir.

İbn-i Sina’yı inceleme başlamış aradığı metotların hakikatine ulaşmıştır. Müslüman olduktan sonra Kuran ve hadisler ile tanışarak ne aradığını keşfetmiştir.

Aidin Salih Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde isimli kitabı uzun yıllar deneyimlediği bilgilerin toplamından oluşmaktadır.

Yazar doktor olarak görev yaptığı sıralarda bütün hastalıkları bünyesinde barındırıp modern tıp ile bir türlü iyileşemeyince kendisini tedavi edemeyen bir doktorun hastalarına yararlı olmayacağını düşünerek doktorluk mesleğini bırakmıştır.

Biyoloji fakültesinde okurken tabiat ve canlıların mükemmel bir sistemle çalıştığını keşfetmiştir. 1993 yılında eşinin siyasi, suçlar nedeni ile Türkiye’ye sürgün gönderilmesi sonucu ailesi ile İstanbul’a gelmiştir.

Fakat burada da kısa süre içinde Avrupa’ya sürgün gönderilmek zorunda kalmışlardır. 10 yıl çeşitli ülkelerde yaşayan aile Türkiye özlemi yaşamışlardır. 2005 yılında Türkiye’ye giriş yasakları kaldırılmış Aidin Salih son on yılını Türkiye’de geçirmiştir.

Gerçek Tıp Yitik Şifanın İzinde kitabı ile birlikte Türkiye yazarlar birliğinde dersler vermiş bu dönemde hacamat ustaları yetiştirmiştir. Öğrencileri ile birlikte Sade Hayat isimli derneği kurarak gönüllü çalışmalarda bulunmuştur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.