Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump Maduro’yu New York sokaklarında gezdirip şov yapıyor..
Haydut ABD’nin Venezuela petrollerine çökme planı ifşa oldu!.
Maduro ve eşi yarın Federal Mahkeme’de hakim karşısına çıkıyor..
ABD Venezuela’ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları paylaştı..
ABD’nin kaçırdığı Maduro’nun ilk fotoğrafı yayınlandı..
ABD’den Venezuela işgâli sonrası Küba ve İran’da gözdağı mesajı!.
Venezuela’nın kukla siyasetçisi ABD’ye “Emrinizdeyim” mesajını anında verdi!.
ABD’li kongre üyesinden olay açıklama: Dünyanın En Büyük Petrol Rezervi Bizim Olacak!.
Trump Maduro ile eşini ele geçirdiklerini açıkladı!.
200 bin TL üzerindeki transferlerde açıklama şartına erteleme..
Venezuela‘ya karadan da müdahale başladı..
CHP’den istifa eden Mersin milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
Maduro’dan ilk açıklama: ABD Petrol ve Madenlerimizi Ele Geçiremeyecek!.
Venezuela’da seferberlik ilan edildi!.
Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşeceğini açıkladı..
Trump’ın savaş tehdidine İran’dan jet yanıt!.
Sürücülerin kâbusu olan Hız Sınırı Tabelaları kaldırıldı!.
ABD İran’dan Kahpe İsrail’in intikamını alma peşinde!.
Skoda’nın patronu yine işçilerini ikramiyeye boğdu..
Altın ve gümüş yeni yıla yükselişle başladı..
İşçiler maaş alamazken sevgilisi ile tatil kaçamağı yapan CHP’li Başkandan açıklama!.
MHP ile İyi Parti arasında “Kripto Abla” polemiği..
Türkiye’den Çin vatandaşlarına vize muafiyeti kararı..
Akaryakıta çifte yılbaşı kazığı!.
Uyuşturucu şüphelisi Şeyma Subaşı adliye de!.
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Osmangazi Köprüsü’nden yek geçiş ücreti 995 TL!.
2026 zamlı IMEI kayıt ücretleri açıklandı..
İkinci el araç piyasasında ekspertiz krizi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Doğu Perinçek’ten çok konuşulacak iddia! “HDP’ye saldırıyı Biden yaptı!.” (video haber)

Doğu Perinçek’ten çok konuşulacak iddia! “HDP’ye saldırıyı Biden yaptı!.” (video haber)
18.06.2021
A+
A-

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HDP İzmir İl Binası’ndaki saldırıyı ABD Başkanı Joe Biden’ın yaptırdığını iddia etti. Perinçek, “HDP’yi mazlumlaştırmaya , Türkiye’yi kaosa sürüklemek ve kitleler arasında kaos yaratmaya çalışıyorlar. Bu suikastın amacı ‘Katil devlet’ sloganı için” dedi.

Haber Global televizyonunda ‘Müzakere’ programına konuk olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İzmir’de HDP il binasına yaşanan provokatif saldırı hakkında da konuşan Perinçek, “Bir vatandaşımız ve insanımız katledildi. Bunun üzüntüsünü paylaşıyoruz” diyerek saldırıda yaşamını yitiren Deniz Poyraz’ın ailesine başsağlığı diledi.

Olayın Hrant Dink suikasti ile benzer yanlarına dikkat çeken Vatan Partisi Genel Başkanı, yaşanan olayların amacının HDP’yi mazlumlaştırmak ve Türkiye’de kaos yaratmak olduğunu vurguladı.

Perinçek şöyle konuştu:

Bu HDP’yi kurtarma suikastidir. Biden planı içinde olan HDP’yi kurtarma operasyonudur. Neresinden bakarsanız RAND raporunun o senaryonun her tarafına oturuyor. Bireysel bir suikast olmadığı kesin. Bu senaryoya kanmak bizi aldatır. HDP’yi mazlumlaştırmaya , Türkiye’yi kaosa sürüklemek ve kitleler arasında kaos yaratmaya çalışıyorlar. Bu suikastin amacı “Katil devlet” sloganı için. Türkiye’yi hedefe koyan ve onun otoritesini sarsmaya çalışan bir suikast bu. Bu suikast “katil devlet” densin diye yapılmıştır. Kim ilan ediyor bunu? Biden ilan ediyor. Neden? Türkiye devleti ABD’nin elinden çıktığı için.

HDP İzmir İl Başkanlığı’na yönelik saldırının erken seçim senaryosuyla da örtüştüğüne işaret eden Doğu Perinçek, “HDP saldırısı erken seçim senaryosuyla örtüşüyor. ‘İktidar ve devlet vatandaşın canını koruyamıyor’ algısı yaratmak isteniyor. Eski gladyo şefi ‘suikastler olacak’ dedi. Erken seçim isteyen ABD.” diye konuştu.

Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin, Balyoz Planı davasında, Çetin Doğan, İhsan Balabanlı, Behzat Balta, Mehmet Kaya Varol, Metin Yavuz Yalçın, Erdal Akyazan ve Emin Küçükkılıç’a verilen beraat kararını bozmasına ilişkin “HDP saldırısıyla birlikte ele almak lazım. O niçin yapıldıysa bu da onun için yapıldı. Erken seçim senaryosunun adımı. Yargıçları uyarıyorum alet olmasınlar” şeklinde değerlendirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.