Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Dünyayı ayağa kaldıran füze saldırısı alay konusu oldu!.

Dünyayı ayağa kaldıran füze saldırısı alay konusu oldu!.

İran gece saatlerinde yüzlerce kamikaze İHA ve balistik füzeyle İsrail’i hedef aldı!. Saldırı dünyada savaş alarmları çaldırırken sosyal medyada akılalmaz bir paylaşım yapıldı!. Tek cümlelik notuyla gündem olan paylaşımda İsrailliler, İran’ın hava saldırısını resmen tiye aldı!.

Hamas-İsrail çatışmasına doğrudan dahil olup olmayacağı uzun süre tartışılan İran, İsrail’e ansızın saldırdı. 1 Nisan’da İran’ın Şam’daki konsolosluğuna düzenlenen saldırıdan İsrail’i sorumlu tutan İran’ın İsrail topraklarına İHA’lar ve balistik füzelerle gerçekleştirdiği saldırı ise İsraillilerce alay konusu edildi.

iStock-962490790

ABD TEYAKKUZDA

Saldırı ABD’yi de ayağa kaldırdı. DHA’nın aktardığına göre Beyaz Saray’da da ‘Ulusal Güvenlik Toplantısı’ gerçekleştirildi. ABD Başkanı Joe Biden başkanlığındaki toplantıda İsrail’e tam destek verileceği kaydedildi. Joe Biden’ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Ulusal Güvenlik ekibini topladım. İran ve onun vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’in güvenliğine bağlılığımız tamdır.” ifadeleri yer aldı. Ayrıca, İsrail’de bulunan ABD vatandaşlarının sığınaklara gitmeleri istendi.

5654

İSRAİL: 1 YARALI, KÜÇÜK ÇAPLI HASAR VAR

İsrail ordusundan yapılan açıklamada İran’ın saldırısında ülkenin güneyindeki bir askeri üste küçük çaplı hasar oluştuğu, can kaybı olmadığı, 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

2024-04-13T233805Z_2142744282_RC2Z57A3F5S8_RTRMADP_3_ISRAEL-PALESTINIANS-IRAN

İRAN: MESELE SONUÇLANDI

Bu sırada İran’dan gelen açıklamada “İran’ın BM Misyonu tarafından yapılan açıklamada, “İran’ın BM Anlaşması’nın 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkına dayanan askeri hamlesi, siyonist rejimin Şam’daki diplomatik binalarımıza saldırısına cevaptı. Mesele sonuçlanmıştır diyebiliriz. Ancak, İsrail rejimi bir hata daha yapacak olursa İran’ın cevabı daha sert olacak. Bu, İran ile İsrail rejimi arasında bir çatışmadır, ABD bundan uzak durmalı” dendi.

3

ALAY EDİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

İran’ın saldırısı İsraillilerin diline düştü. Sosyal medyada gündem olan paylaşımda bir İsrail vatandaşının oyuncak uçakla saldırıyı tiye aldığı görüldü.

Başlıksız-1

İbrahim Haskoloğlu, söz konusu videonun “İran’ın yollayabileceği tek Drone budur” notuyla paylaşıldığını aktardı.

2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.