Site Rengi

HABER ÖZETİ
Bakanlık koltuğundayken dev ihaleler verdikleri holdinglere yönetici oldular!.
İmamoğlu’nun saklattığı cep telefonu ele geçirildi!.
Ahmet Minguzzi’yi öldüren katilin kullandığı bıçak suç aleti sayılmadı!.
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Engelli genci önce streç filme sardılar sonra dövüp tecavüz ettiler!.

Engelli genci önce streç filme sardılar sonra dövüp tecavüz ettiler!.
28.02.2020
A+
A-

İzmir Konak’ta, yüzde 50 zihinsel engelli A.H.’yi (18) streç filmle sardıktan sonra tekme-tokat dövüp, üzerine su döken ve cinsel istismarda bulunan ve daha sonra görüntüleri cep telefonu ile videoya kaydettikleri ileri sürülen iş arkadaşları N.S. ve F.K.’nin yargılandığı dava dosyasını, ağır ceza mahkemesi asliye ceza mahkemesine gönderdi..

Duruşma salonundan izleyiciler ve sanıklar çıkartılarak ifadesi alınan A.H., “N.S. gülerek üzerime yürüdü. Geri geri kaçmaya başladım. Şaka yapıyor sandım. Kaçacak yerim bitti. N.S. uzanıp elimi öptü. Kafamı tutup cinsel organına bastırdı. Bu olayı şaka maksadıyla değil cinsel maksatla yapmıştır” dedi.

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan dalgıç pompa üreten bir iş yerinde çalışan yüzde 50 zihinsel engelli olan A.H., iş arkadaşları N.S. ve F.K. tarafından streç filmle sarıldı. A.H.’yi yere yatıran iş arkadaşları, engelli gence sopa, tekme ve tokat vurdu. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyaya yansırken, söz konusu olaydan birkaç gün sonra iddiaya göre N.S., A.H.’ye cinsel istismarda bulundu. Engelli A.H.’nin başını cinsel organına götüren N.S. bu görüntüleri diğer çalışma arkadaşlarına kaydettirdi. Görüntüleri A.H.’nin cep telefonunda gören ailesi şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma sonunda ikili hakkında İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Görülen ikinci duruşmada, tutuksuz sanıklar N.S. ve F.K., mağdur A.H., taraf avukatları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Emine Şentüfekçi Tezcan ile İzmir Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli sosyal hizmet uzmanı Murat Dulkadir hazır bulundu. Sosyal hizmet uzmanı Murat Dulkadir’in, A.H.’nin sanıklardan korktuğunu söylemesi üzerine, mağdur gencin ifadesi duruşma salonu boşaltıldıktan sonra alındı.

‘Debelendim ama kurtulamadım’

Olay günü N.S.’nin gönyeyle kafasına vurduğunu anlatan A.H., “Küfür etti. Kendimi korumaya çalıştım, ağladım. Tanık A.S. de olay yerindeydi. ‘Bu kadar hızlı vurmasaydın, açılmış’ dedi. F.K., ‘Kötü olmuş öp de geçsin’ deyince N.S. gülerek üzerime yürüdü. Geri geri kaçmaya başladım. Şaka yapıyor sandım. Kaçacak yerim bitti. N.S. uzanıp, elimi öptü. Başımı tutup, cinsel organına bastırdı. Debelendim, kurtulamadım. Başıma biri, demir bir şeyle vurdu. Bu olayı cep telefonuyla kaydetmişler. N.S., bu hareketleri şaka maksadıyla yapmamıştır. Cinsel maksatla yapmıştır. Dava konusu olaya ilişkin görüntüleri eşim ve annem görmese, olay polise bildirilmese o iş yerinde çalışmaya devam edecektim” dedi.

‘Görüntüleri izleyince bayıldım’

Gelinin görüntüleri kendisine izlettiğini söyleyen A.H.’nin annesi de, “Eşi, görüntüleri bana gösterip, ‘Baksana ona ne yapıyorlar’ diyerek izlettirdi. Kanım çekildi, bayıldım. Polisi aradık, şikayetçi olduk. Oğlumla konuştum. Bana çalışmak zorunda olduğu için kendisine yapılanlara boyun eğdiğini anlattı” diye konuştu.

Olay anını cep telefonuyla kaydeden tanık A.S. ise, “Kendi aralarında gırgır şamata yapıyorlardı. N.S., görüntüyü çekmemi istedi. Onlar bunu sürekli yapıyorlardı. Onların bu yaptığı hareketlerin normal olmadığını düşünüyorum. Kimse bu hareketlerin kendisine yapılmasını istemez” dedi.

Asliye mahkemesine gönderildi

Mağdur avukatların sanıkların tutuklu yargılanmasını talep ettiği duruşmada, sanık avukatı ise A.H.’nin de zaman zaman müvekkilerine şaka yaptığını savundu. Mahkeme heyeti, sanıkların tutuklu yargılanmaları yönündeki talebi reddedip, davanın İzmir 23’ncü Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderilmesine karar verdi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.