Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran’dan ABD’ye savaş resti!. SALDIRILARA ANINDA KARŞILIK VERİRİZ!.
ABD ile Danimarka, Grönland’ın satın alınması konusunu görüşecek..
Venezuela’nın Özgür Özel’i nobel ödülünü Trump’a verdi..
CHP’nin beceriksizlikleri bilbordlara yazılınca Özgür Özel küplere bindi!.
İmamoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen voleybolcu gözaltında..
Rıza Pehlevi ABD’nin sadık köpeği olmak için kendini paralıyor!.
Haydut ABD çöktüğü Venezuela’da resmi petrol satışlarına başladı!.
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yarın 2 bin 500 liraya çıkıyor..
Firari Murat Gülibrahimoğlu’nun İBB parasıyla kumarda kaybettiği milyon dolarlar iddianamede!.
Avukat Rezan Epözdemir hakkında tahliye kararı..
İBB’nin kaybolan milyarlarını özel jetlerle bakın nasıl şapur şupur yemişler!.
ABD’nin köpekliğini yapan Pehlevi İran’a gitmek için pusuda bekliyor!.
Kadın hakimi vuran savcı Kadına Şiddeti Önleme Bürosu’nda görevliymiş!.
CHP’li belediyeye düzenlenen Al Rüşveti-Ver Ruhsatı operasyonunda 14 gözaltı!.
İran’daki protestolarda ölenlerin sayısı 2 bin 500’ü geçti!.
Aselsan 30 milyar doları aşan ilk Türk şirketi olarak tarihe geçti..
Haydut Trump’tan İranlı protestoculara “Yakıp Yıkmaya Devam Edin” çağrısı!.
Bülent Arınç’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a uyuşturucu ile mücadele kurumu çağrısı!.
Uyuşturucu ve kumar operasyonunda İmamoğlu’na ait özel jet detayı!.
Köşeye sıkışan YPG’li teröristler her türlü kahpeliği yapmaya başladı!.
İran’da rejim destekçileri de meydanlara indi!.
YÖK’ten üniversitelere Cuma Namazı talimatı..
AK Parti’den İran açıklaması..
İran’daki o fotoğrafın arkasından bakın kim çıktı!.
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ERDOĞAN’DAN TRUMP’A FETÖ DELİLİ..

ERDOĞAN’DAN TRUMP’A FETÖ DELİLİ..
23.11.2019
A+
A-

Başkan Erdoğan, ABD Başkanı Trump’a FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in darbe girişimini yönettiğini belgeleyen iki delil sundu. Delillerden biri, sivil imam Hakan Çiçek’in telefonunun Gülen’in Pensilvanya’daki çiftliğinde aktif olduğunu belgeliyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve diğer teröristlerin Türkiye’ye iade edilmesi için Adalet Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ABD’de yoğun bir diplomasi yürütüyor. Pensilvanya’da bir çiftlikte yaşayan terör örgütü elebaşının iadesi için ABD’ye sunulan delillere yenileri eklendi. Türkiye ile ABD arasındaki ilişkileri zehirlemek için çaba gösteren FETÖ’cü hainlere ilişkin iki delil, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 13 Kasım’da Washington’da gerçekleştirilen ikili görüşme sırasında ABD Başkanı Trump’a iletildi.
Sabah’ın haberine göre, bu delillerden biri, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörlerinden sivil imam Hakan Çiçek’in telefon sinyal kaydı oldu. Sunulan delile göre, 251 vatandaşın şehit olduğu darbe girişiminden aylar önce ihanet hazırlıklarına başlayan Adil Öksüz, Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek ABD’ye gitti. Çiçek’in cep telefonundan elde edilen lokasyon verileri adım adım takip edildi. Darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü’nden kaçarken yakalanan Çiçek’in telefonu arazi aramalarında bulunarak özel bir ekip tarafından incelendi. Çiçek’e ait ABD numaralı GSM hattının 7 Mart 2016’da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kaldığı Pensilvanya’daki çiftlik evinde aktive edildiği tespit edildi. Telefondan çıkan dijital izler, FETÖ elebaşının darbe girişimindeki rolünü kanıtlamak amacıyla ABD’li yetkililere sunuldu.
DARBEDEN İKİ GÜN ÖNCE
15 Temmuz kalkışmasının baş aktörlerinden olan ve örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile darbe girişimini Akıncı Üssü’nden yöneten sivil imam Kemal Batmaz’ın telefonlarına ait HTS kayıtları da ABD’de sunulan delillerden oldu. Kayıtlarda Öksüz ve Batmaz’ın darbe girişiminden 2 gün önce İstanbul’da Atatürk Havalimanında bir arada olduğu bilgisine ulaşıldı. Teröristlerin darbe girişimi öncesi ABD’ye giriş çıkış yaptıkları da biliniyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.