Site Rengi

HABER ÖZETİ
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
Haydut Trump şimdi de gözünü Küba’nın yeraltı kaynaklarına dikti!.
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
Site sakinlerini isyan ettiren fahiş aidatlara YDO ayarı!.
İstanbul’da beklenen kar hafta sonu geliyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Eşini pazarlayan adamın videosu ilçe sakinlerini ayağa kaldırdı!. Oda TV rezalete sahip çıktı!.

Eşini pazarlayan adamın videosu ilçe sakinlerini ayağa kaldırdı!. Oda TV rezalete sahip çıktı!.
09.11.2021
A+
A-

Çankırı’nın Eldivan ilçesinde evli bir çiftin uygunsuz videolarını “porno sitelere” yükleyip, başka erkekleri ilişkilerine davet ettikleri ortaya çıktı. Yaşanan skandal ilçe sakinlerine “özel hayatınız batsın” dedirtirken, Oda TV sapık çifti savunarak İlçe Belediye Başkanı Mustafa Lafcı’yı, “özel hayata müdahale etmekle” suçladı.

Çankırı’nın Eldivan ilçesinde eşi ile ilişkisini kaydedip, “porno sitelerine” yükleyen S.Y’nin videosu ifşa oldu. Videoda, S.Y’nin başka erkeklere de eşi ile münasebete girmesi için ahlaksızca davette bulunduğu ortaya çıktı. İlçe sakinleri patlak veren skandaldan sonra Emniyet’e başvursa da netice alamadı.

İlçeden taşınmasını istediler

Eldivan ilçesinde yaşayanlar, kırtasiye işleten S.Y’nin ilçeden taşınmasını istedi. İlçe Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, bir grup arkadaşı ve ilçenin kanaat önderi olarak kabul edilen yaşlıları ile birlikte, S.Y’yi makam odasına davet etti. Başkan Lafcı’nın makam odasına gelen S.Y’den, ilçenin huzuru için, küçük çocukların S.Y.nin dükkanından kırtasiye malzemeleri aldığı ayrıntısını da dikkate alarak, başka bir yere taşınması istendi.

Oda TV, sapık çıkan S.Y’yi savundu!

Çankırı’nın Eldivan ilçesindeki rezalet karanlık Oda tarafından da haberleştirildi. Bir skandala imza atan Oda TV, karı-koca sapıklık yapan çifti savundu. Haberde, yaşanan gelişme üzerinden AK Partili Belediye Başkanı hedef alınarak, “özel hayata müdahale” ile suçlandı.

‘Çocuklarımızı o kırtasiyeye nasıl göndereceğiz?’

Eldivan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, yaşananların perde arkasını yeniakit.com.tr’ye anlattı. “Bizim kimsenin özel hayatına müdahale etmek gibi bir durumumuz olamaz.” diyen Başkan Lafcı, “İlçemizde kırtasiyecilik yapan bir esnaf, eşi ile yaşadığı cinsel münasebetin videosunu porno sitelerinde paylaşıyor. O videolardan birisi nasıl olduğunu bilmediğimiz şekilde ifşa olmuş. Videoda çok çirkin ifadeler var. Söz konusu kişi, başka erkeklere de eşi ile münasebete girmesi için davette bulunuyor. Çiftin arasında geçen diyalogdan kadının da bu durumdan rahatsız olmadığı anlaşılıyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Lafcı, S.Y’nin kırtasiye işlettiğine dikkat çekerek, “Hepimizin çoluğu çocuğu bu adamın dükkanına giriyor. Biz çocuklarımızı, bu ahlaksızlığı yapan insanın iş yerine nasıl göndereceğiz?” diye sordu.

Karanlık Oda’nın mahkeme kurdular iftirasına da cevap veren Başkan Lafcı, şöyle devam etti: “Bizim mahkeme kurma gibi bir durumumuz kesinlikle olmadı. İlçe sakinleri çok rahatsız. Biz de o kişiyi makamımıza davet edip, ‘ondan rahatsız olduğumuzu, buradan taşınmasını istediğimizi’ söyledik.”

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.