Site Rengi

HABER ÖZETİ
FETÖ’nün avukatlığını yapan Weingarten, Epstein’in de avukatı çıktı!.
Pandeminin Bill Gates’e ait bir savsata olduğu Epstein belgeleriyle ortaya çıktı!.
ABD Başkanı Trump İran’ın müzakere yapmak istediğini söyledi..
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Epstein iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı..
Epstein belgelerinde adı geçen Rixos’un sahibi Fettah Tamince konuştu..
Epstein dosyalarında yer alan satır satır Türkiye korkusu!.
AK Partili Başkan CHP’li Meclis Üyesini adeta yerin dibine soktu!.
MHP Lideri Bahçeli’den Özgür Özel’e Erken Seçim cevabı: AHMAKLIKTIR!.
34 ATA 061 plakalı aracı eskort hizmeti için kullanmış!.
Savcı Akın Gürlek’i hedef alan Özgür Özel’e tazminat şoku!.
Trump Epstein asasına hiç gitmemiş, kendisine komplo kurulmuş!.
Merkez Bankası’na üst düzey atamalar..
Milli gururumuz Kızılelma 2026’da göreve başlıyor..
J.P. Morgan’dan Altın için bomba tahmin..
ABD ile İran müzakereler için İstanbul’da bir araya gelecek..
Epstein ile ortalığa saçılan Hollywood’un iğrenç yüzü!.
Gazze’ye nefes olacak Refah Kapısı 2 yıl sonra açılıyor..
CHP’li Başkanlar birbirlerini suçlayarak kavgaya tutuştu!.
Epstein Belgelerinden İhlas Holding CEO’sunun adı çıktı!.
AK Parti ve CHP’ye kapıları kapatan 3 partiden ittifak hazırlığı..
SDG’nin kalesi Ayn El-Arap Suriye yönetimine geçti..
Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti..
Şamil Tayyar’dan olay Kılıçdaroğlu iddiası!.
İstanbul Pazar gününden itibaren kara teslim olacak..
Trump’a İran’ı sordular “Bekleyin Görün” dedi..
AK Partili vekilden emekliler için skandal sözler!.
Sert düşüşün ardından Çin piyasadaki altın ve gümüşleri toplamaya başladı..
Ali Koç Fenerbahçe’den alacağı olan 3,5 milyar TL’yi hibe etti..
ABD-İran gerilimi artınca petrol fiyatları tırmandı..
Kütahya Valisi işsizlikten yakınanlara isyan etti: 20 BİN KİŞİ GELSE İŞ VAR!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Eskişehirspor’dan ’26 saat, 1 şehir’ kampanyası

Eskişehirspor yönetimi tarafından kulübün borçlarının azaltılması amacıyla başlatılan ’26 saat,1 şehir’ kampanyası kapsamında, siyah-kırmızılı taraftarlar, özel olarak hazırlanan kumbaralar ile sokak sokak gezip para topluyor. Eskişehirspor mağazalarında ise kampanya için tasarlanan formalar satışa sunuldu.

Eskişehirspor’dan ’26 saat, 1 şehir’ kampanyası
27.07.2019
A+
A-

Eskişehirspor yönetimi tarafından kulübün borçlarının azaltılması amacıyla başlatılan ’26 saat,1 şehir’ kampanyası kapsamında, siyah-kırmızılı taraftarlar, özel olarak hazırlanan kumbaralar ile sokak sokak gezip para topluyor. Eskişehirspor mağazalarında ise kampanya için tasarlanan formalar satışa sunuldu.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Eskişehirspor camiası, '26 saat, 1 şehir' kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan desteklerle kulübün borçlarının azaltılması hedefleniyor. Özel olarak tasarlanan 1000 kumbara, Eskişehir sokaklarında kulübe destek vermek isteyen futbolseverlerin ayağına götürülecek. Yine kampanya için hazırlanan destek formaları da Eskişehirspor mağazalarında satışa sunuldu. Toplam 26 saat sürecek olan kampanyanın sonunda tüm kumbaralar noter huzurunda açılacak.

'ESKİ BORÇLARI BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Kampanya hakkında bilgi veren Eskişehir Başkanı Osman Taş, sürekli kampanya yapılmasından dolayı insanların sıkıldığını belirterek, "Biz bu kampanyayı Eskişehirspor'un borcunu bitirmek için yapıyoruz. Biz dedik ki; 'Eskişehir'de 860 bin kişi yaşıyor. 860 bin kişiye bir kereye mahsus 26 saat boyunca bir kampanya düzenleyelim. 860 bin kişiden biz 100 lira toplarsak 86 milyon yapıyor. Bu 86 milyon da bizim Eskişehirspor'umuzun borcunu bitiriyor.' Asıl amaç bu aslında. Biz eski borçları bitirmeye çalışıyoruz ki önümüze bakabilmemiz için. Biz kampanyadan ziyade projelerle taraftarımıza destek amaçlı kulübümüzü bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Kampanyaların bitmesi lazım. Çünkü insanlar sürekli kampanya yapmaktan sıkılıyor. Biz proje sunup projelerimizle devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

'DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR'

Şehirdeki birlikteliği sağlamaları gerektiğini söyleyen Eskişehirspor Genel Sekreteri Selim Demircioğlu ise şunları söyledi:

"Geçmişten gelen camiamızın, kulübümüzün bir borcu var. Bunu hep beraber ödememiz lazım.  Bizim yönetim olarak zaten kulübü bu sene yaşatacak planlarımız ve projelerimiz var. Ama tabii geçmiş borçlarla ilgili çalışmalar yapmamız lazım. Bu sadece bir yönetim ve belirli kişilerin çözebileceği bir konu değil. Bütün şehrin hatta ülkedeki bütün Eskişehirsporluların ve Eskişehirspor'u sevenlerin desteğiyle olan bir şey. O yüzden böyle bir kampanya başlatıldı. Tabii ki kampanyaya destek istiyoruz fakat bu kampanya sadece 26 saatlik bir kampanya ile sınırlı değil. Bu bir ölçüt fakat bundan sonra sürekli herkesin desteğine ihtiyacı var bu kulübün. Biz içeride de olsak dışarıda da olsak her zaman bu kulübe destek verdik, şahıslar olarak vermeye de devam edeceğiz. Şehirdeki birlikteliği sağlamak lazım. Biliyoruz ki ekonomik durumlar vesaire, herkeste belli bir sıkıntı var. O yüzden de kimseden çok büyük beklentiler yok. Damlaya damlaya göl olur prensibi ile ilerliyoruz."

'TAKIMI YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de, "Eskişehirspor 1965 yılından beri bir direniş içerisinde. Sürekli taraftarın desteğiyle ayakta kalan bir kulüp. Özellikle bizler 2015-2016 sezonunda küme düştüğümüzden beri son 3 sezondur neredeyse her sene onlarca kampanya yaparak kulübümüzü ayakta tutuyoruz. Normalde şehrin idarecilerinden, ileri gelenlerinden kulübümüze herhangi bir destek olmadığı ve çok büyük bir borç içerisinde olduğumuz için taraftar olarak takımımızı yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah bu kampanya ile şehrimiz de bize karşılık verecek ve Eskişehirspor'un mevcut kadrosunu koruyarak az bir süre kala lige başlayacağız. Tekrar 6 puan silme cezaları ve diğer küme düşürme cezalarından da kurtulacağız" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.