Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
Bedelli Askerlik ücretine rekor zam!.
Güllü’nün kızı yurt dışına kaçarken gözaltına alındı!.
Mehmet Akif Ersoy uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı!.
İmamoğlu’nu eleştiren vekili baskı ile istifa ettirdiler!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Evlat nöbetinde ki ailenin evini yakmaya çalıştılar!.

Evlat nöbetinde ki ailenin evini yakmaya çalıştılar!.
06.12.2020
A+
A-

Diyarbakır’da, PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çifti, oturdukları eve yönelik kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakma girişiminde bulunulduğu iddia etti.

DİYARBAKIR’da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP binası önünde evlat nöbetini sürdüren ailelerden Ayşegül ve Rauf Biçer çifti, oturdukları eve yönelik kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakma girişiminde bulunulduğu iddia etti.

evlat-nobetindeki-ailenin-evi-yakilmak-istendi_4161_dhaphoto4

Ayşegül Biçer, ev yakma girişiminden terör örgütü PKK ve HDP’yi sorumlu tutarak, “Defalarca tehdit edildim. Artık bizi diri diri yakmayı hedeflemişler. O kadar aşağılık insanlar ki evde 2 kız çocuğunun olduğunu biliyorlar. Onları önce Allah’a sonra devletime havale ediyorum” dedi.

evlat-nobetindeki-ailenin-evi-yakilmak-istendi_4161_dhaphoto6

Çocuklarının HDP aracılığıyla PKK’ya götürüldüğünü iddia eden 177 aileden bazıları, eylemlerini 462’nci günde de sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen kaldıkları otellerde bazıları da evlerinde sürdürüyor. 2 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılan oğulları Mustafa için evlat nöbeti tutan Ayşegül ve Rauf Biçer çifti, Bağlar ilçesindeki evlerine yönelik dün gece yakma girişiminde bulunulduğu iddia etti. Evde koku gelmesi üzerine yaptıkları kontrolde perdenin alev aldığını gördüğünü söyleyen kanser hastası Ayşegül Biçer, bu girişimden terör örgütü PKK ve HDP’yi sorumlu tuttu. Biçer, “Yatacağım sırada büyük kızım seslendi, ‘Anne duman kokusu geliyor’ dedi. Kullanmadığımız odanın balkonunda içeri girilip, kapı açılarak perde ateşe verilmiş. Kapı da yanmış. Etrafı kontrol ettiğimde odamda alevler yükseliyordu. Hemen gidip su getirdim, çığlık attım. Küçük kızım ağlayıp titremeye başladı. O sırada eşim, güvenlik güçlerine haber verdi. Onlar da gelip gerekeni yaptılar. Bunu bana yapan PKK ve uzantısı HDP’dir. Bunu çok iyi biliyorum. Defalarca tehdit edildim. Artık bizi diri diri yakmayı hedeflemişler. O kadar aşağılık insanlar ki evde iki kız çocuğunun olduğunu biliyorlar. Onlara bunu yaşatmaya hakları yok. Hem evlatlarımıza el koyuyorlar hem de gelip bize bunları yaşatıyorlar. Onları önce Allah’a sonra devletime havale ediyorum. Devletimin gerekeni yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

evlat-nobetindeki-ailenin-evi-yakilmak-istendi_4161_dhaphoto5

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Biçer ailesinin evinde yaptıkları inceleme sonucu olayın aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.