Fahrettin Koca’dan “evde sağlık hizmeti” paylaşımı.. (video haber)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile ‘evde sağlık hizmeti’ne dikkat çekti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık hizmetine erişim için hastamızın evine gitmemiz gerekiyorsa ekiplerimiz evine gidiyor.” ifadesini kullandı.
‘Evde sağlık hizmeti’ paylaşımı
Bakan Koca, “Sağlık hizmetine erişim için hastamızın evine gitmemiz gerekiyorsa ekiplerimiz evine gidiyor. Bu yavrularımız bize, geleceğimiz ise yavrularımıza emanet.” açıklamasında bulundu.
Videoda, haftalık olarak kan ölçümlerinin yapılması gereken iki kardeş için Kasımlar köyüne giden sağlık ekipleri yer alıyor. Ekipler, evlerinde ziyaret ettikleri iki kardeşin kanlarını alıp gerekli muayenelerini de yapıyor.
Post Views:
874
BENZER KONULAR
27.11.2022
CHP tarafından fonlanan Tele1’de İslam ve Müslümanlar hedef alındı. Cumhuriyet yazarı Özdemir İnce,...
04.07.2020
ADANA’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda 4 şüpheli yakalanarak,...
CHP’de sular durulmuyor. Kurultaya sayılı günler kala koltuk kavgası seviye...
14.07.2022
Bülent Arınç, 15 Temmuz’dan sonra meydanlara ineceğini fakat istihbarattan kendisine...
08.02.2021
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, dağa kaçırılan çocukları için HDP...
26.10.2021
Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Zap bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı...
YORUMLAR