Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kahpe İsrail’in alıkoyduğu aktivistler Türkiye’ye getirildi..
Ev ilanındaki fiyat oyunu kurnaz satıcıya pahalıya patladı!.
4 ay olan zorunlu kış lastiği süresi 5 aya uzatıldı!.
İspanya’dan Kemalistleri kudurtacak KAAN talebi!.
HAMAS’ın ateşkes kararı sonrası Erdoğan’dan ilk açıklama!.
CHP zihniyeti Ankara’yı 6 yılda 30 yıl geriye götürdü!.
Ali Erbaş’ın kadrosuna neşter!.
12 yılda Yap-İşlet-Devretçi müteahhitlere 660 milyar garanti ödemesi yaptık!.
FİFA’dan skandal İsrail kararı!.
Kahpe İsrail işgal planını ilk aşamasına geçiyor!.
Dev derbiye saatler kaldı..
Yağmur ve Fırtına yurdu teslim alacak!.
Elinde pasta ile kapı kapı dolaşıp Altılı Masa’ya kapak atmaya kalkan Muharrem’e bak!.
Kahpe İsrail’in alıkoyduğu 48 Türk vatandaşı yarın özel uçakla getiriliyor..
CHP’li Manavgat belediyesi de AK Parti’ye katılıyor..
Trump’tan HAMAS’a içi boş aptalca tehditler!.
İsrail’e ajanlık yapan avukat da paketlendi!.
Kurultay davası ertelendi!. Gürsel Tekin göreve devam edecek!.
Tahliye kararı bekleyen Fatih Altaylı’nın hayalleri suya düştü!.
DEM Heyeti yeniden İmralı’ya gidiyor..
Ekim ayı kira artış oranları belli oldu..
TÜİK Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı..
Kahpe İsrailli Bakan Sumud Kahramanlarının karşısına geçip hakaretler yağdırdı!.
“İmamoğlu Olmazsa Erdoğan’ın Karşısına Kim Çıkmalı” anketi..
HAMAS’tan Trump’a ateşkes yanıtı..
Açığı kapatmak için yine akaryakıt zammına yaslandılar!.
İsrail’e ajanlık yapan Serkan Çiçek MİT tarafından suçüstü yakalandı!.
Gezi Organizatörü Ayşe Barım’ın tahliye sevinci kısa sürdü!.
CHP’li belediyeleri rüşvete bağlayan müteahhitin tüm malvarlıklarına el konuldu!.
Fenerbahçe taraftarı Filistin’i unutmadı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Faik Öztrak, CHP’nin kalkınma planını açıkladı! Türkiye’yi en büyük 10 ekonomiden biri yapacaklarmış!.

Faik Öztrak, CHP’nin kalkınma planını açıkladı! Türkiye’yi en büyük 10 ekonomiden biri yapacaklarmış!.
09.05.2022
A+
A-
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidara geldiklerinde Türkiye’yi en büyük 10 ekonomiden biri haline getireceklerini söyleyerek, nasıl yapacaklarını da tek tek sıraladı.

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Öztrak toplantıda hükümetin ekonomi politikalarını eleştirirken CHP’nin bu alanda yapacaklarını anlattı.

“Türkiye en büyük 10 ekonomiden biri olacak”

CHP Sözcüsü, iktidara gelmeleri halinde Türkiye’yi ilk 10 ekonomiden biri haline getireceklerini söyledi.

Öztrak, “Biz CHP olarak bu karanlık tabloyu kökten değiştirmeye talibiz. Bu memleketi yüzü gülen insanlar ülkesi yapmaya kararlıyız. Bizim yönetimimizde, Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak. Biz bunu başaracağız.

Üreteceğiz, kazanacağız, hakça paylaşacağız. Kimse aç ve açıkta kalmayacak. Hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmeyecek. Doğamıza denizimze gözümüz gibi bakacağız.” diye konuştu.

“Liyakat ve adaleti sağlayacağız”

Öztrak bunu nasıl yapacaklarını ise şu şekilde sıraladı:

“Her şeyden önce enflasyon canavarını bitirebilmek için şu adımları atacağız; Merkez Bankası’nın başına derhal liyakatli birisini atayacağız. Bankaya asla müdahale etmeyeceğiz.

Ekonomide kural olacak. Ekonomik ve sosyal konsey derhal toplanacak. Devlette adalet ve liyakati sağlayacağız, derhal siyasi etik yasasını çıkaracağız.

“Stratejik planlama teşkilatı kuracağız”

Yolsuzluk yapanları, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenleri devlet yönetiminden süratle uzaklaştıracağız. Stratejik planlama teşkilatını hızla kuracağız.

Ekonominin gerçek fotoğrafı çekilcek ve çözüm buralardan hızla çıkacak. Kamu-özel işbirliğinde döviz ile belirlenen garantileri ivedilikle TL’ye çevireceğiz. Dünya standartlarında bir kamu ihale yasası çıkaracağız. Varlık fonunu derhal kaldıracağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.