Site Rengi

HABER ÖZETİ
Kıbrıs’ta Başörtüsü Krizi Büyüyor! Ortaokulda Bone ve Bandana Yasaklandı!.
Saraçhane Krizi Sonrası Mansur Yavaş’ın Maltepe Mitinginde Kontrolü Elden Bırakmaması Dikkat Çekti!.
Mitingde konuşturulmayan Muharrem İnce alanı terk etti!.
Suriye’de yeni kabine açıklandı…
İBB operasyonunun devlete maliyeti 1 trilyon 200 milyon TL!.
Ekrem İmamoğlu’nun Tutuklanması Sonrası İlk Anket Açıklandı: CHP Liderliği Ele Geçirdi..
Bayramdan sonra zam yağmuru başlıyor!.
Ramazan Bayramı Başlıyor! İşte Şehrinizdeki Bayram Namazı Saatleri…
CHP Lideri Özel şimdi de ülkesini Almanlara şikâyet etti!.
Savcılık CHP’nin çağrısı ile sokakları terörize edenler hakkındaki iddianamesini tamamladı!.
İmamoğlu Anketinde Şok Sonuç! Ece Üner’in Dili Tutuldu!
Devlet Bahçeli’den Özgür Özel’e Tarihi Tepki: “Zıvanadan Çıkmıştır!”
Bakanlıklar Anlaştı: 13 Yaş Altı Çocuklara Sosyal Medya Yasağı Kapıda!
MHP Liderinden DEM Parti’ye Tebrik, CHP’ye Eleştiri Yağmuru!
Mansur Yavaş, 100 Dosyayı Açtı! Gökçek’e Ait Şok Belgeler Ortaya Çıktı!
Siyaset Sahnesinde Yeni Kriz! MHP’li Yönter’den Sedat Peker’e Anlamlı Mesaj!.
Hayali İftar Faturası Skandalı! İptal Edilen Yemeğin 973 Bin Lirası Belediye Kasasından Ödendi!
Nuray Başaran’dan Şok Sözler: “Özgür Özel Haricindekileri Vatan Haini Sayıyorlar!”
Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’den Ses Getiren NYT Yazısı: “Erdoğan Sandıkta Mağlup Edemeyince Başka Yollara Başvurdu!”
Bayram Planlarınızı Gözden Geçirin! Şiddetli Yağışlar ve Sel Riski Geliyor!
Myanmar’da Felaket! 7,7’lik Deprem Ülkeyi Sarstı, Acil Durum İlan Edildi..
Avrupa’dan Erdoğan’a Şok Çağrı: İmamoğlu’nu Serbest Bırakın!
ABD’de Büyük Kriz: 10 Bin Kamu Çalışanı İşten Çıkarılıyor!.
Büyük Vurgun Deşifre Oldu! İBB Soruşturmasında 12 Şirkete El Konuldu!.
DEM Parti’den CHP’ye rest!. İmamoğlu için sokaklara çıkmayacaklarını, eylemlere katılmayacaklarını söylediler!.
RTÜK’ten provokatörlük yapan Sözcü TV, TELE 1 TV, HALK TV ve NOW TV’ye ibretlik cezalar!.
Merkez Bankası rekor faiz arttırımına gidiyor!.
Cep telefonlarına 7 yıl ve 45 defa düşme garantisi geliyor…
İmamoğlu sosyal medya hesabında kendi kendini Cumhurbaşkanı adayı ilan etti!.
Tutuklanan provokatörlerin ailelerinden CHP’lilere sert tepki!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kahvehaneler önerisini değerlendirdi! “Bu ülkeyi seviyorsan istifa et Kemal Bey..”

Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kahvehaneler önerisini değerlendirdi! “Bu ülkeyi seviyorsan istifa et Kemal Bey..”
24.09.2020
A+
A-
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz günlerde kahvehaneler için “yeni kağıt açalım” önerisine Fatih Altaylı, “sizden bu ülkeye umut olmaz” diyerek; CHP Lideri’ni istifaya davet etti.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki bazı genel başkan yardımcılarıyla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “ihanet oluşumu” dediği ve “kapatılsın” çağrısı yaptığı  Tabipleri Birliğini destek için ziyaret etti.

Ziyarete ise Tabipler Birliği’nin kapatılma gündeminden çok CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşmaları güne damgasını vurdu.

Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu nun  kahvehaneler  önerisini eleştirdi #1

Kemal Kılıçdaroğlu burada, pandemi önlemlerini eleştirirken kahvehaneler için ilginç bir öneride bulundu.

Kılıçdaroğlu önerisinde “Kahvehaneler açık güzel ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman. Oysa önlem alabilirsiniz, dersiniz ki ‘her oyunda sıfır, yeni kağıt açacaksınız.’ Bitti bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor, akıllarına bile gelmiyor. Çünkü kahvecinin nasıl yaşadığını, hangi koşullarda yaşadığını biliyor mu?” ifadelerini kullandı.

FATİH ALTAYLI KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Gazeteci Fatih Altaylı da bugün, Habertürk’teki köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu önerisini kaleme aldı.

CHP Lideri’nin önersi için “Kemal Kılıçdaroğlu’nu izlerken ağlamadım ama çok üzüldüm, utandım ve ülkemin geleceği adına korkum arttı.” ifadelerini kullanan Altaylı, şunları yazdı;

“Türkiye’nin en köklü partisinin ve ana muhalefet partisinin genel başkanı sıfatıyla Kemal Bey, TTB’yi ziyaret ediyor.

Peki Ana Muhalefet Partisi’nin Genel Başkanı Türk Tabipleri Birliği’nde kendisine ikram edilen kürsüde ne anlatıyor. Kahvehanelerde ve kıraathanelerde kağıt oynamanın yasaklanmasından şikayet ediyor. Kahveler açılmış ama yetmezmiş. Kahvehanelerde oturanların kağıt oynamasına da izin verilmeliymiş. Önlem olarak da her oyundan sonra deste değiştirilmeliymiş. Anlattığı bu… Gerçekten bu konuşmaya inanamadım.

SİZDEN BU ÜLKEYE UMUT OLMAZ

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu.
Beyefendiliğinize, insanlığınıza, kibarlığınıza söyleyecek tek bir lafım yok.
Ama olmaz. Sizden gerçekten siyasetçi falan olmaz. Parti genel başkanı hiç olmaz. Keşke olabilseniz ama sizden bu ülkeye umut olmaz.

SEÇİM FİLAN KAZANAMAZSINIZ

Siz ana muhalefetin başında oldukça dolar değil 10 lira 100 lira olsa, değil Doğu Akdeniz’deki haklarımızı Ege’yi toptan kaybetsek, işsizlik değil yüzde 25, yüzde 75 olsa yine de siz seçim falan kazanamazsınız.

BU ÜLKEYİ SEVİYORSANIZ SİYASETİ BIRAKIN

Bu ülkeyi bir dirhem seviyorsanız Kemal Bey, TTB ziyaretinizin videosunu izleyin ve sonra da “Böyle bir şey olabilir mi?” diyerek bırakın bu işi.
Yazık. Yemin ederim yazık bu ülkeye.”

Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu nun  kahvehaneler  önerisini eleştirdi #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.