Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan İran’a gerekli uyarıların yapıldığını açıkladı!.
İran ABD’nin uçak gemisi Lincoln’ü vurduğunu açıkladı..
İran’dan kahpe İsrail’e yeni roket saldırısı!. Tel Aviv’de sirenler son ses!.
Brent petrolün varil fiyatı 85 doları aştı..
Trump Venezuela’ya olduğu gibi İran liderini de kendisinin atayacağını açıkladı!.
İran kürtleri uyardı!. Harekete geçerseniz vururuz!.
Senatodan Trump’a tam yetki!.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan komşu ülkelere mesaj..
Dünya petrol zamları ile çalkalanırken Türkiye’de fiyatlar nasıl sabit tutulacak..
İran’ı savaşarak yenemeyen ABD muhalifleri silahlandırmaya çalışıyor!.
İran Hürmüz Boğazı’nda 10 petrol tankeri vurduğunu açıkladı!.
İran ABD’nin Dubai Başkonsolosluğunu vurdu!.
Savaş açtığı İran Trump’un kâbusu oldu!.
Trump iti geberen askerlerin tabutlarını yayınlamayı yasakladı!.
İran Tel Aviv’i füzelerle vurmaya devam ediyor..
ABD ve İsrail saldırılarında öldürülen 165 öğrenci toprağa veriliyor!.
İspanya Trump’a resti çekti!. İran’ı Vurmak İçin Üssümüzü Kullanamazsın!.
ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ile petrol fiyatları durdurulamıyor..
İran İsrail’in Demir Kubbe’sini deldi, ülke yangın yerine döndü!.
İran Hürmüz Boğazı’nı tamamen trafiğe kapattıklarını duyurdu!.
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı!.
Trump’tan İran’a yeni tehdit: Büyük Dalga Yakında Geliyor..
Amerikan şerefsizliği yine devrede!.
Rusya 3. Dünya Savaşı’nın başlayacağını duyurdu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail, ABD ve İran’a ateşkes çağrısı!.
Katar İsrail ve ABD tarafına geçerek İran’a karşı savaşa dahil oldu..
İran’dan gelebilecek göç dalgasına karşı tedbirler açıklandı..
Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 48 fırladı..
Netenyahu Almanya’da saklanıyor, karısı ve oğlu Miami’de!.
İran ABD ile müzakere masasına oturmayı reddedi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih Altaylı, patronu Ciner’e tosladı!.

Fatih Altaylı, patronu Ciner’e tosladı!.
22.02.2023
A+
A-

Fatih Altaylı, hadsiz sözlerinin ardından kendisine suç duyurusunda bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı’na cevaben küstah bir ‘Kasımpaşa’ paylaşımında bulunmuştu. Altaylı’nın bu paylaşımına Kasımpaşa Spor Kulübü, ‘Kulübümüzün adı kullanılarak sahte hesaplar üzerinden güncel, siyasi konular içerisine çekilmek istenmektedir. Konuyla ilgili hukuki süreç kulübümüz tarafından takip edilmektedir.’ açıklamasında bulundu. Söz konusu bu açıklamanın ardından Altaylı, patronunun sahibi olduğu kulubün görselini kaldırarak Kasımpaşa tabelasını paylaştı.

Yaptığı skandallar ile gündemde kalmaya çalışan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak iğrenç açıklamalarda bulunmuştu.

Bu hadsiz açıklamalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı, Altaylı hakkında hukuki süreç başlattı. Diyanet İşleri’nin bu girişimine sosyal medyadan cevap veren Altaylı, Kasımpaşa Spor Kulubü’ne ait görseli paylaşarak tepkilerin yeniden odağı oldu.

Kendi çalıştığı kurumun sahibi Ciner’e ait olan Kasımpaşa Spor Kulubü, Altaylı için sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapak zorunda kaldı. Açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Kasımpaşa Spor Kulübümüzün adı kullanılarak sahte hesaplar üzerinden güncel, siyasi konular içerisine çekilmek istenmektedir. Konuyla ilgili hukuki süreç kulübümüz tarafından takip edilmektedir. Kasımpaşa Spor Kulübünün tek amacı Türk sporuna hizmet etmektir. Kamuoyuna duyurulur.”

Kasımpaşa Spor Kulübü’nün bu tepkisi karşısında geri vites yapan Altaylı, bu kez ‘Kasımpaşa’ tabelasını paylaşarak, “Kasımpaşa Spor Kulübü bu görselin telif haklarının münhasıran kendilerine ait olduğunu ve bu tür maksatlarla kullanılamayacağını tarafıma bildirdi ve bir de açıklama yaptı. İlgili kulüp ile hukuki sorun yaşamamak için yanıtımı bu kez farklı bir görselle gönderiyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.