Site Rengi

HABER ÖZETİ
DEM Parti’den Cumhur İttifakı’na “Süreci Hızlandırın” çağrısı..
Suriye’ye uygulanan tüm yaptırımlar kaldırılıyor..
İBB’ye 3. dalga hırsızlık operasyonu..
Ayarları bozulan Özgür Özel hırsızlarını Hz. Yusuf’a benzetmeye başladı!.
CHP’nin İzmir mitingi fos çıktı!.
İmamoğlu’nu zora sokacak bir itiraf daha: Bavullarla Para Alıp Naylon Fatura Kesiyorduk!.
Sokak köpekleri ile kanser hastalarını ziyaret eden AK Partili vekile tepkiler çığ gibi!.
Joe Biden’in prostat kanseri olduğu açıklandı!.
Şampiyon Galatasaray…
PKK’nın fesih kararı sonrası DEM Parti’den ilk İmralı ziyareti..
Bahçeli’den Terörsüz Türkiye hedefinde 7 maddelik çağrı..
Fenerbahçe Eylül’de olağanüstü kongreye gitme kararı aldı..
Kongre için imza toplayan derneği bastı!.
Eurovision’da Azerbaycan’dan İsrail’e 12 tam puan!.
Kartalkaya’daki otel yangınında istenen cezalar belli oldu..
İsrailli kahpeden kan donduran sözler: Gazze’deki bütün çocuklar öldürülmeli!.
Fenerbahçe olağanüstü kongreye gidiyor..
İstanbul’daki Barış Zirvesi başladı..
5 adımda Terörsüz Türkiye…
CHP İmamoğlu’nu Başbakan yapma hayallerine devam ediyor..
PKK elindeki silahları nereye bırakacak?.
Metin Arolat’ın alkol ve uyuşturucudan öldüğü ortaya çıktı!.
Dünyanın gözü İstanbul’daki barış zirvesinde..
Demirtaş’ın tahliyesine ilişkin AKP’den ilk sinyal..
PKK’nın silah bırakma kararı anketlere nasıl yansıdı…
ABD’den Türkiye’ye füze satışına sürpriz onay..
İstanbul’da suya yeni bir zam daha geliyor..
PKK’nın fesih sürecine ilişkin kamuoyunun merak ettiği 5 soru yanıt buldu..
Konu ülkede barış ve istikrar olunca yine zırvalamaya başladılar!.
DEM Parti Terörsüz Türkiye’yi anlatma turlarına çıkıyor!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih Portakal, YSK başkanını tehdit etti!.

Fatih Portakal, YSK başkanını tehdit etti!.
31.03.2023
A+
A-

Fondaş medya Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, programında YSK Başkanı Ahmet Yener’i hedef aldı. Manipülasyonlara son noktayı koyan YSK Başkanı Yeneri tehdit eden Portakal, ‘Bugün YSK Başkanı itirazları gözden geçirip kararlar aldı. Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü.’ dedi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, YSK Başkanı Ahmet Yener’i tehdit etti.

YSK Başkanı Yener, muhalefetin uzun süredir Başkan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığı üzerinden yürüttüğü manipülasyona son noktayı koymuş ve Başkan Erdoğan’ın adaylığına yapılan itirazların reddedildiğini açıklamıştı.

Başkan Erdoğan’ın adaylığını resmileştiren YSK Başkanı Yener’i hedef alan Portakal, “Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü” diyerek tehdit etti.

BAŞKAN ERDOĞAN’IN ADAYLIĞINA YAPILAN İTİRAZLAR REDDEDİLDİ

Muhalefetin Başkan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına yönelik yürüttükleri “Üçüncü kez aday olamaz” manipülasyonunu çürüten YSK Başkanı Ahmet Yener, söz konusu itirazların reddedildiğini açıkladı.

YSK Başkanı Yener, “Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylıklarına yönelik itirazların reddine karar verilmiş ve alfabetik olarak Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan’ın kesin aday listesinde bulunduklarına karar verilmiş olup karar ilan edilmek üzere bugün Resmi Gazete’ye gönderilecektir.” ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL’DAN YSK BAŞKANI YENER’E TEHDİT

CHP’nin kanalı Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, YSK Başkanı Ahmet Yener’i hedef alarak tehdit etti.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Portakal, canlı yayında şöyle konuştu:

“Bu seçimde en çok konuşulacak kurullardan bir tanesi Yüksek Seçim Kurulu’dur (YSK). Çünkü seçimin her şeyinden sorumlu. Seçim bitene ve resmi sonuçlar açıklanana kadar sorumlu olacak. A’sından Z’sine kadar tüm sorumluluk onda. Günlerdir konuşuyoruz Cumhurbaşkanı’nın diploması var mı, Cumhurbaşkanı aday olabilir mi, olamaz mı? Bugün YSK Başkanı itirazları gözden geçirip kararlar aldı. Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.