Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih Portakal, YSK başkanını tehdit etti!.

Fatih Portakal, YSK başkanını tehdit etti!.
31.03.2023
A+
A-

Fondaş medya Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, programında YSK Başkanı Ahmet Yener’i hedef aldı. Manipülasyonlara son noktayı koyan YSK Başkanı Yeneri tehdit eden Portakal, ‘Bugün YSK Başkanı itirazları gözden geçirip kararlar aldı. Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü.’ dedi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, YSK Başkanı Ahmet Yener’i tehdit etti.

YSK Başkanı Yener, muhalefetin uzun süredir Başkan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığı üzerinden yürüttüğü manipülasyona son noktayı koymuş ve Başkan Erdoğan’ın adaylığına yapılan itirazların reddedildiğini açıklamıştı.

Başkan Erdoğan’ın adaylığını resmileştiren YSK Başkanı Yener’i hedef alan Portakal, “Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü” diyerek tehdit etti.

BAŞKAN ERDOĞAN’IN ADAYLIĞINA YAPILAN İTİRAZLAR REDDEDİLDİ

Muhalefetin Başkan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylığına yönelik yürüttükleri “Üçüncü kez aday olamaz” manipülasyonunu çürüten YSK Başkanı Ahmet Yener, söz konusu itirazların reddedildiğini açıkladı.

YSK Başkanı Yener, “Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylıklarına yönelik itirazların reddine karar verilmiş ve alfabetik olarak Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan’ın kesin aday listesinde bulunduklarına karar verilmiş olup karar ilan edilmek üzere bugün Resmi Gazete’ye gönderilecektir.” ifadelerini kullandı.

FATİH PORTAKAL’DAN YSK BAŞKANI YENER’E TEHDİT

CHP’nin kanalı Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, YSK Başkanı Ahmet Yener’i hedef alarak tehdit etti.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Portakal, canlı yayında şöyle konuştu:

“Bu seçimde en çok konuşulacak kurullardan bir tanesi Yüksek Seçim Kurulu’dur (YSK). Çünkü seçimin her şeyinden sorumlu. Seçim bitene ve resmi sonuçlar açıklanana kadar sorumlu olacak. A’sından Z’sine kadar tüm sorumluluk onda. Günlerdir konuşuyoruz Cumhurbaşkanı’nın diploması var mı, Cumhurbaşkanı aday olabilir mi, olamaz mı? Bugün YSK Başkanı itirazları gözden geçirip kararlar aldı. Ahmet Yener YSK Başkanı ‘İsmi unutmayın, ismi unutmayın çok önemli bir isim, konuşulacak çünkü”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.