Site Rengi

HABER ÖZETİ
AK Parti’nin yaptığı elektrik zammı T.H.H. tarafından iptal edildi!.
Yolsuzluk operasyonunda CHP’li başkanlar mantar gibi toplanıyor!.
İnfaz Yasası Meclis’ten geçerek yasalaştı…
CHP’li Aykut Erdoğdu’da yolsuzluktan tutuklandı!.
Türkiye yine beşik gibi sallanmaya başladı!.
İzmir’i b*k götürürken Özgür Özel Ekrem’i kurtarmanın derdinde!.
Biontech sahtekârları şimdi de kanser ilacı için milyar dolarları cebe indirdi!.
Beyaz Saray’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifine jet yanıt..
“İşçi Dostu” CHP’den grev yapan işçilere “Kovarız” tehdidi!.
CHP’ye bomba kayyum iddiası!. Bay Kemâl geri mi dönüyor!.
Rusya-Ukrayna Barış Masası yeniden kuruluyor!.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor…
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fatih’te filyasyon ekibine saldıran maganda için istenen ceza belli oldu!. (video haber)

Fatih’te filyasyon ekibine saldıran maganda için istenen ceza belli oldu!. (video haber)
18.05.2020
A+
A-

Coronavirüs salgını nedeniyle filyasyon görevini yürütmek için yola çıkan Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli iki doktor ve kurum şoförü, yol verme kavgasına tutuşan magandanın saldırısına uğrayarak hastanelik oldu. Trafik magandası tutuklanarak cezaevine gönderilirken, savcılık genç maganda hakkında 12,5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açtı. İşte SABAH’tan Dilek Yaman’ın haberinin detayları..

Coronavirüs ile mücadelede ön safta yer alan sağlık çalışanları arasında filyasyon ekibinin, bir kişiyle yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Saldırıya uğrayan iki doktor ve kurum şoförünü darp eden trafik magandası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, 28 Nisan günü sabah saatlerinde Fatih Derviş Ali Mahallesi Dilmaç sokakta yaşandı. Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimi olarak çalışan ve koronavirüs salgını nedeniyle Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Abdulmuttalip I. ile Fahriye B., ile kurumun şoförü Besim A. filyasyon için göreve çıkmıştı. Kurum aracıyla sokağa gelen ekip aracının önüne, 34 T.. plakalı bir araç çıktı. Araç, 32 yaşındaki İsmail K.’nin yönetimindeydi. İddiaya göre İsmail K., şoför Besim A.’ya aracını geri götürmesini söyledi. Şoför A., aracının büyük olduğunu ve araç içinde sağlık çalışanlarının olduğunu ve göreve gittiklerini söyleyip kendisinin geri gitmesini istedi.

GÖREVLİLERİ DARP ETTİ
Bu sırada genç adam, “Sinkaf ederim, kimin sağlık çalışanısınız” diyerek sinkaflı sözler sarf etti. İddiaya göre bu sırada aracından inan İsmail K., şoför Besim’in kafasına yumruk atıp darp etmeye başladı. Kavgaya müdahil olan Abdulmuttalip I.’nın ise burnuna vurup darp etti. Araca yönelen genç adam hırsını alamayarak aracın sol dikiz aynasına yumruk atarak kırdı.

TUTUKLANDI
Hastaneye giderek tedavi olan filyasyon ekibi, şoförden şikayetçi oldu. Şikayet ardından genç adam gözaltına alındı. Savcılık ifadesi ardından genç adamı tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen şahıs hakkında, soruşturmayı tamamladı.

12,5 YIL İSTENİYOR
Savcılık, İsmail K.’nin filyasyon ekibi çalışanlarına zincirleme şekilde hakaret ederek kurum aracına zarar verdiği ve görevlileri darp ettiği gerekçesiyle iddianame düzenledi. Hazırlanan iddianamede genç adamın, ‘Kamu malına zarar verme, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama, alenen kamu görevlisinin görevinden dolayı hakaret’ suçlarından cezalandırılmasını istedi. 12,5 yıla kadar hapsi istenen İsmail K., ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

(sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.