Site Rengi

HABER ÖZETİ
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti!.

Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer hayatını kaybetti!.
30.10.2020
A+
A-

Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dilay Kemer, uzun süre Fenerbahçe Televizyonu’nda spiker olarak görev almıştı. 32 yaşındaki Kemer, atlatmayı başardığı kan kanserine ikinci kez yakalandı. Uzun süredir kanser tedavisi gören Kemer’in ailesi acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

“BİRİCİK KIZIMIZI KAYBETTİK”

Kemer’in ailesinin yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Biricik kızımızı, canımızı, Dilayımızı kaybettik.”

İKİNCİ KEZ KANSERE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Hastalık süreci hakkında sosyal medyasından bilgi veren Dilay Kemer, “Herkese merhaba, hastalık zamanından bir şey paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm…Aradan geçen 1,5 yılda sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ama umuyorum ki artık bugün son. Allah’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan sonraki sürecin uyumlu, kolay, sağlıklı geçmesi için dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum” ifadelerine yer vermişti.

EMRE BELÖZOĞLU VE MEHMET TOPAL DESTEK VERDİ

Tedavi gören Kemer’e Fenerbahçe Kulübü başta olmak üzere Türk futbolunun en önemli isimlerinden olan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal da yaşanan süreçte büyük destek verdi.

Bu desteği sosyal medya hesabından açıklayan Dilay Kemer; Emre Belözoğlu ile ilgili şu paylaşımı yapmıştı, ‘Çok severim, bu süreçte desteği çoktur!’ Ayrıca Mehmet Topal ve Selda Topal çiftinin de sürekli destek olduğunu sosyal medyasından paylaşan Kemer, “Mehmet-Selda Topal çifti de başından beri yanımdaydı, bir kahramanım daha var ama ismini paylaşmamı istemedi…Hepsine minnettarım çok büyük sorumluluk aldılar’ açıklamasında bulunmuştu.

TARAFTARLAR UNUTMADI

Fenerbahçe taraftarı da Kemer için destek kampanyası düzenlemiş, geçen sezon Süper Lig’in ilk maçı olan Gaziantep FK karşılaşmasında, “Vazgeçmek korkakların işidir. Hep seninleyiz, dualarımız seninle” pankartı açmıştı.

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı. İki yıl bloğu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Fenerbahçe TV’de hem ana haberi, hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.