Site Rengi

HABER ÖZETİ
Market poşetleri 1 TL oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Günümüzün Süleyman’ı” övgüsü..
Para transferlerinde zorunlu açıklama dönemi başlıyor..
İkinci el araçlarda 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi 1 Temmuz 2026’ya uzatıldı..
Jeffrey Epstein’in kardeşi: Abimi Trump öldürttü!.
Türkiye Suriye’ye radar yerleştiriyor..
CHP’li Şile Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu!.
Özel Harekât Başkanı SDG’yi kazımak için Suriye’de!.
Şehit babasının ayakkabısız hali yürekleri dağladı!.
AK Partili vekilin 52 bin TL’lik ayakkabısı ortalığı fena karıştırdı!.
Dubai üzerinden uyuşturucu ve fuhuş tuzağına çekilen Türk kızları!.
Garipoğlu uyuşturucu testinin negatif çıkması için şeytanın akına gelmeyecek bir plan yaptı!.
Altın ve gümüş tüm rekorları alt üst etti!.
Yandaş medya da “AK Parti’yi Kim Savunsun” tartışması!.
Valilikten İstanbul için kar uyarısı!.
Zincir Marketlere Pazar Tatili uygulaması geliyor..
Sadettin Saran adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı..
CHP’nin rüşvetçi başkanı görevden alındı!.
Türkiye’nin verdiği sürenin dolmasına günler kala SDG’de kopuşlar başladı..
Meclis’teki taciz skandalı için istenen ceza belli oldu..
TBB’ye göre Saran’ın uyuşturucu kapsamında gözaltına alınması hukuka aykırıymış!.
Başsavcı Akın Gürlek uyuturucu operasyonlarının genişleyeceğini açıkladı..
Uyuşturucu baskınına giden polis içerde savcı ile karşılaştı!.
ABD İsrail görüşmesinde Türk askerinin Gazze’deki varlığı masaya yatırılacak..
Fenerbahçe’den gözaltına alınan Sadettin Saran ile ilgili açıklama..
Saadettin Sarhan tekrar gözaltına alındı..
50 bin mahkum cezaevlerinden tahliye edilecek..
Rezan Epözdemir’in MASAK raporunda milyon dolarlar hava da uçuşuyor!.
ABD PKK/PYD için 24 saatte 4 kargo uçağı yolladı!.
Cezaevinde darp edilen Güllü’nün kızı Silivri’ye sevk edildi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

FETÖ elebaşı Gülen’in mezarı Amerika’da mı kazılacak?.

FETÖ elebaşı Gülen’in mezarı Amerika’da mı kazılacak?.
23.01.2021
A+
A-

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, bugünkü yazısında “FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Amerika topraklarında öleceğini ve mezarının orada olacağını” yazdı.

FETÖ’nün iç yüzünü yazıları ile gündeme getiren Hüseyin Gülerce, hain ve terörist olan Fetullah Gülen’in Amerika topraklarında öleceğini ve orada gömüleceğini söyledi.

Gülerce; “Biden, Pensilvanya’daki FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i Türkiye’ye asla vermeyecektir. Kadere sözümüz yok, ancak Gülen’in Amerikan topraklarında öleceği ve mezarının orada olacağı ihtimal dâhilindedir.” ifadelerini kullandı.

Yeni seçilen ABD Başkanı Joe Biden ile Fetullah Gülen ilişkisini değerlendiren Gülerce, “Biden’ın Başkanlık döneminde, sadece FETÖ değil, içeride başta CHP ve HDP olmak üzere muhalefet bloğu da kışkırtılacaktır.
Biden’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki tavrını biliyoruz. Dolayısıyla Türkiye’de muhalefetin, Washington tarafından, açıktan destekleneceği günler yakındır.” diyerek ifade etti.

Biden yönetiminin Türkiye hakkındaki düşünceleri

Joe Biden yönetiminin Türkiye’nin canını sıkacağı 3 konudan bahseden Hüseyin Gülerce, “1. S-400 meselesi.

2. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması. “Otoriter rejime müsamaha edemeyiz” çirkin kabadayılığı.

3. FETÖ ve PKK terör örgütlerini Türkiye’ye karşı kışkırtmak ve desteklemek.

Bunların hepsi, “Türkiye, suyu bulandırıyor” bahanesidir.

Asıl sebep, Türkiye’nin Batı baskılarına boyun eğmemesi, kendisi olarak güçlenmesi, Siyonist/Haçlı emellerinin tekerine çomak sokmasıdır.” açıklamasında bulundu.

Hüseyin Gülerce’nin yazısının devamında şunları söyledi:

FETÖ konusu

Fetullah Gülen kendisini, “Beklenen Salih Zat” veya başka ifadeyle “Mehdi” olduğuna inandırmıştır.

Bunu şunun için söylüyorum.

FETÖ elebaşı bu sapkın inançla, yenilgiyi asla kabul etmemektedir. Kendini hatalı saymamakta, geri adım atmamaktadır.

Bunun sonucu olarak da kendisine taparca kul/köle olanlara, “teslim olmayın, kaçın” talimatları vermiştir.

ABD’nin ve Avrupa’nın desteğiyle FETÖ sürekli motive edilmekte, “geri geleceğiz” algısı canlı tutulmaktadır.

Türkiye; elbette Biden’ın gelişinin terörist başını cüretlendireceğini ve bundan sonra FETÖ provokasyonlarının yeniden devreye gireceğini hesaba katıyor ve buna hazırlıklıdır.

Milletçe de hazırlıklıyız…

FETÖ elebaşı, bağlılarını, pes etmeyeceğine dair değişik yollarla ikna etmeye devam ediyor.

Son günlerdeki iki haberle anlatayım.

HSK Genel Kurulu, önceki gün Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibat ve iltisaklı oldukları gerekçesiyle 9 hâkim ve savcıyı meslekten ihraç etti, 4 hâkim ve savcının görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

Daha önceki Genel Kurulda da KHK hükümleri gereği meslekten çıkarılan hâkim ve savcılarla ilgili yeniden inceleme talepleri sonuçlandırıldı, 22 hâkim ve savcının talebi reddedilerek ihraç kararları kesinleştirildi.

Şimdi dikkat, 19 Ekim 2020 tarihinde HSK Genel Kurulu kararı ile ihraç edilen 11 hâkim ve savcının 6’sı, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra mesleğe girenlerden…

Unutmayalım, 15 Temmuz sonrasının gerçeklerinden biri de 13 bin hâkim ve savcının, 4 bin 500’ünün FETÖ mensubu olduğunun ortaya çıkmasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.