Site Rengi

HABER ÖZETİ
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
PKK-SDG için son 15 gün!. 80 bin kişilik ordu emir bekliyor!.
Gram altın 6 bin lirayı test etti..
İşte vergi borçlarını ödemeyen yüzsüzler listesi!.
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil!.
AK Parti’den 3 aşamalı Terörsüz Türkiye raporu..
Jeff Bezos da MASAK’a takıldı!.
Gain Medya’ya operasyon: Kayyum atandı..
Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu testi pozitif çıktı!.
Ekrem İmaoğlu ile Enver Aysever cezaevinde birbirlerine girdi!.
İhraç edilen CHP’li delegeden skandal Gülşah Durbay paylaşımı!.
Trump’a Çin şok uyarı: ÇİN İLE SAVAŞA GİRERSEK KAYBEDERİZ!.
CHP’li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti!.
Suriyelilerin dönüşünü hızlandıracak 3 aşamalı plan başladı!.
Kaçarak yurt dışına giden doktorlar tıpış tıpış geri dönmeye başladı!.
Türk baba ve oğlu Monaco prensesinin oğlunu tekme tokat dövdü..
Bakan Fidan’dan PKK’nın uzantısı SDG’ye son çağrı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin’i Türkiye’ye davet etti..
CHP’li Ahmet Özder’den Devlet Bahçeli’ye sürpriz ziyaret!.
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

FETÖ’cü Sevilay, sözde karargahlarında görüşüp PKK’ya anti tank füzesi sağlamış!.

FETÖ’cü Sevilay, sözde karargahlarında görüşüp PKK’ya anti tank füzesi sağlamış!.
16.02.2021
A+
A-

MİT’in başarılı operasyonuyla, Özbekistan’da yakalanarak Türkiye’ye getirilen firari FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın, terör örgütü FETÖ’nün talimatıyla, terör örgütü PKK ile bağlantı kurduğu, örgüt üyelerine Ukrayna’daki Suriyeli silah tüccarları üzerinden askeri teçhizat temin ettiği ortaya çıktı.

FETÖ firarisi Gürbüz Sevilay’ın terör örgütü PKK/KCK ile bağlantıları, iki örgüt arasındaki iş birliğini de ortaya çıkardı. DHA’nın edindiği bilgilere göre FETÖ’cü Gürbüz Sevilay, 2017 yılında, örgütten aldığı talimatla terör örgütü PKK/KCK ile bağlantı kurdu. Gürbüz Sevilay’ın sahibi olduğu şirketler üzerinden, terör örgütü PKK/KCK üyelerine, Ukrayna’daki Suriyeli silah tüccarları üzerinden askeri teçhizat temin ettiği belirlendi.

FETÖ TALİMATIYLA PKK KARARGAHINDA ÖZEL GÖRÜŞME

FETÖ’den aldığı talimat ve yönlendirmeyle, Erbil üzerinden terör örgütü PKK/KCK organizasyonuyla Suriye’ye birçok kez giden FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın, Haseke’de terör örgütün kampları ve karargahlarında üst düzey teröristlerle görüşmeler yaptığı da ortaya çıktı. FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’ın görüştüğü terör örgütü üyeleri arasında Delil Malatya kod adlı Hüseyin Arslan ve örgütün Suriye’deki İHA ve drone sürecini bizzat yönlendiren Şahin Cilo ve Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin’in de yer aldığı öğrenildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ANTİ TANK FÜZESİ FETÖ’DEN

Irak ve Suriye’deki terör örgütü YPG/PYD-PKK’lıların, FETÖ’cü Gürbüz Sevilay’dan, örgüte anti tank füzeleri, anti-drone, radar sistemi ve termal üniforma gibi mühimmat ve teçhizat sağlamasını istediği öğrenildi. FETÖ talimatıyla terör örgütü PKK’ya askeri teçhizat temin etmeye başladığı belirlenen Gürbüz Sevilay’ın, Ukrayna’ya gidip-geldiği tespit edildi. Gürbüz Sevilay’ın ortağı olduğu şirketler üzerinden savunma sanayi sektöründe faaliyet gösterdiği, örgütün mahrem imamlarına şirketinde “danışman” olarak görev verdiği, FETÖ’ye Özbekistan’dan maddi yardımda bulunduğu, devlet kurumlarına sızan örgüt mensuplarının desteğiyle yurt dışında usulsüz ihaleler aldığı, bu yolla maddi kazanç sağlayarak Kırgızistan ve Ukrayna’da şirketler açtığı belirlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.