Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mehmet Akif Ersoy ifşa olunca Esenler Belediyesi panik oldu!.
Güllü’nün kızı tutuklandı!.
Güllü cinayetinde skandal itiraf geldi!.
ABD Epstein’in albümünden Trump’ın da yer aldığı yeni fotoğrafları konuşuyor!.
İBB davasında ilk duruşma tarihi belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy cezaevinden açıklama yaptı..
2026’da emlak vergisi 3 katına çıkıyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası toplumun Filistin’e borcunu ödeme vakti gelmiştir..
Trump Gazze Barış Gücü’nün başına ABD’li generali atayacak..
İSPARK’a yüzde 62 zam!.
Putin’den Trump’ı küplere bindirecek Venezuela açıklaması!.
Sağcılığın ahlaksızlık olduğunu savunan Ahlaksız Enver tutuklandı!.
Merkez Bankası faizi %38’e indirdi..
Orta Doğu’dan umudunu kesen ABD Latin Amerika kaynaklarına göz dikti!.
TBMM’de iğrenç taciz skandalı!.
Eski spikerden Mehmet Akif Ersoy hakkında skandal iddialar: BU SAPIK HERİFİN TACİZLERİ YÜZÜNDEN KITA DEĞİŞTİRDİM!.
Güllü’yü kızının aşağı attığı TÜBİTAK raporu ile ortaya çıktı!.
Mehmet Akif Ersoy hakkında ağzıları açık bırakan fuhuş çetesi ve uyuşturucu iddiaları!.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi!.
FED faiz kararını açıkladı..
Ahmet Çakar ve eşinin dudak uçuklatan para trafiği MASAK raporunda!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: Kararlıyız, Sabırlıyız, Samimiyiz..
Kahpe İsrail’i Türkiye korkusu sardı!.
CHP’li vekilin 15 Temmuz iddiasına Efkan Ala’dan sert yanıt: iddianı ispat etmezsen şerefsizsin!.
Bedelli Askerlik ücretine rekor zam!.
Güllü’nün kızı yurt dışına kaçarken gözaltına alındı!.
Mehmet Akif Ersoy uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı!.
İmamoğlu’nu eleştiren vekili baskı ile istifa ettirdiler!.
Bütün adliyelerin emanet birimlerinde denetimler başlıyor..
Özgür Özel’i terleten sorular: 150 milyon dolarlık villalar nasıl 15 milyona devredilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.

FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
05.09.2025
A+
A-

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) kayyum olarak atandığı 390 şubeli Maydonoz Döner, 2 milyar 801 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Maydanoz Döner’in FETÖ ile bağı tespit edilmiş ve sahipleri tutuklanmıştı. TMSF, 21 Şubat’ta, “Maydonoz Döner” markasıyla faaliyet gösteren 21 şirkete, mahkeme kararıyla kayyum olarak atanmıştı!.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Maydonoz Döner Grubu Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa çıkarma kararı aldı.

Beş ülkede 390’dan fazla şubesi bulunan Maydonoz Döner zincirinin muhammen bedeli 2 milyar 801 milyon TL olarak belirlendi.

İhale 15 Ekim’de yapılacak
TMSF’nin ilanına göre, ihale 15 Ekim 2025’te İstanbul’da gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 14 Ekim 2025 olarak açıklandı. Adayların 280 milyon 100 bin TL tutarında teminat sunmaları zorunlu tutulurken, nakit, banka teminat mektubu veya devlet tahvilleri gibi seçenekler geçerli olacak..

Kapalı zarfla verilecek
Şartnameye uygun şekilde hazırlanacak belgelerin, belirtilen tarihe kadar kapalı zarf usulüyle “Satış Komisyonu”na teslim edilmesi gerekiyor. İhalenin ilk aşamasında kapalı zarflar açılarak kısa liste belirlenecek, ardından açık artırmaya geçilecek.

MAYDANOZ DÖNER KİMİNDİ?

Maydonoz Döner ilk olarak 2018 yılında Ömer Şeyhin tarafından Somca Gıda firmasına ait bir döner firması olarak kuruldu.

TMSF'den satılık döner zinciri! FETÖ operasyonunda el konulmuştu istenen fiyat da... - Resim: 0

Ömer Şeyhin’in FETÖ ile olan bağlantısı tespit edilince TMSF şirketlerine el koydu. Maydanoz Döner’in FETÖ soruşturması geçirmiş kişilere gayriresmi ortaklıkla istihdam sağladığı belirlenmişti.

TMSF’nin satış ilanı şöyle:
”İhaleye katılabilmek için sunulması gereken teminat tutarı 280.100.000 (İki yüz seksen milyon yüz bin) TL’dir. Teminat olarak; nakit, teminat mektubu ya da T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları ve T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahviller sunulabilecektir.

‘Şartname’de belirtilen idari zarf içinde verilecek belgeler, üzerlerinde asıl veya kopya olduklarını belirten kayıtlarla, 1 (bir) asıl ve 1 (bir) kopya olarak, mali zarf ise 1 (bir) asıl olarak, en geç 14.10.2025 tarihi saat 16:00’a kadar “Satış Komisyonu”na kapalı ve üzeri imzalı zarf içinde elden teslim edilecek ve karşılığında sıra numaralı alındı belgesi verilecektir. Bu tarihten sonra verilecek kapalı zarflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale 15.10.2025 tarihinde, saat 11:00’da ‘Fon’un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacaktır. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi (“Kısa Liste”) oluşturulduktan sonra açık artırma aşamasına geçilecektir.”

Satışa ilişkin detaylı bilgi TMSF’nin Satış İlanları bölümünde yer alıyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.