Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan okul katliamları ile ilgili açıklama..
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında can kaybı 9’a yükseldi!.
Okulda katliam yapan saldırganın babasının polis annesinin öğretmen olduğunu ortaya çıktı!.
14 yaşındaki saldırgan 5 silah ve şarjör ile okulu basmış!.
Kahramanmaraş Valisi acı haberi duyurdu!. 4 kayıp 20 yaralı!.
Efendisinden aldığı icazet ile Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet etme turuna çıkıyor!.
Şanlıurfa’dan sonra bir okul katliamı da Kahramanmaraş’ta meydana geldi..
Avrupa’dan “ABD’siz NATO” senaryosu!. Türkiye Lider konumunda..
Tehditler savuran dengesiz Trump yine umut vaad etmeye başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

FETÖ’nün darbeci itinden akıl almaz tehditler!. “Hesap Sormak Boynumun Borcu Olsun!.”

FETÖ’nün darbeci itinden akıl almaz tehditler!. “Hesap Sormak Boynumun Borcu Olsun!.”
07.08.2020
A+
A-

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda kurmay albay rütbesinde görev yapan FETÖ’cü it Fatih Yarımbaş, mahkemedeki savunmasında akıl almaz tehditler savurdu!. Darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir’in geberttiği hain Semih Terzi’ye “Şehit” diyen Yarımbaş, “Hesap sormak boynumun borcu olsun” ifadelerini kullandı!.

FETÖ’nün darbe girişimini yönettiği Akıncı Üssü’ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılandığı davada, esasa ilişkin savunmalar alınmaya devam ediliyor. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsündeki salonda görülen davanın salı ve çarşamba günkü duruşmalarında, o dönem Özel Kuvvetler Komutanlığında (ÖKK) kurmay albay rütbesinde görev yapan Fatih Yarımbaş, esasa ilişkin savunma yaptı.

Görev bilinciyle yapmış

Darbe girişimi sırasında, dönemin Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’yı derdest etmeye çalışan ekibin başında yer alan Yarımbaş, savunmasında skandal sözler sarf etti. Komuta kademesini hedef alan Yarımbaş, darbeye direnen vatandaşlara hakaret etti, öldürülen darbecileri savundu ve tehditler savurdu. 15 Temmuz’da yaptıklarını görev bilinciyle yerine getirdiğini ve amiri olmayan kimseden emir almadığını ileri süren Yarımbaş, Aksakallı’yı derdest etmeye çalıştığı yönündeki suçlamaları da inkar etti.

Darbeye direnen halkı hedef aldı

Darbeci Yarımbaş, darbeye direnen vatandaşları hedef aldı ve vatandaşların sokağa dökülmesini “provokasyon” olarak nitelendirdi. Halkın ve askerin karşı karşıya getirilmek istendiği senaryosunu yazan Yarımbaş, “O gecenin bilinmezliği ortamında halkımızın meydanlarda toplanmasını, demokrasi adına gösteri yapmasını gayet doğal karşılarım, garip olan sistemli bir şekilde halkın askerin üzerine itilmesidir” iddiasında bulundu.

Darbeci Terzi’yi “şehit” yaptı

Sanık Yarımbaş, kendisi gibi darbeci olanları “vatan aşığı” ve “vatanın sadık evlatları” olarak tanımlaması da dikkat çekti. Yarımbaş, skandal savunmasında, darbe girişimi sırasında ÖKK’yı ele geçirmeye çalışan ancak şehit Ömer Halisdemir tarafından öldürülerek etkisiz hale getirilen Semih Terzi’yi de “şehit” yaptı. Ayrıca sanık Yarımbaş, Terzi’nin yanı sıra o gece öldürülen diğer darbeciler Mehmet Akkurt, Ercan Şen, Gökmen Ata ve Nedim Şahin’den de “şehit” diye bahsetti. Yarımbaş’ın 15 Temmuz şehitleri Ömer Halisdemir ve Bülent Aydın’ın isimlerini de sayması dikkat çekerken, “Hakkın katında gerçekten şehit olarak kaydedilen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ve gerçek gazilerimizi saygıyla selamlıyorum” ifadesini kullandı.

Cuntacı generale övgüler

Sanık Yarımbaş, “şehit” dediği darbeci general Semih Terzi’ye adeta övgüler dizdi ve ardından tehditler savurdu. Yarımbaş’ın o skandal sözleri şöyle: “Nasıl unutabilirim sizi sayın komutanım, Semih Terzi paşam… Unutabilir miyim size bulaşan çukur ruhları? Unutabilir miyim kendi pisliklerini kapatmak için sana silah sıktıran katranlaşmış simaları. O simaları ortaya çıkarmak ve hesap sormak boynumun borcu olsun, yapamazsam bu can da bu bedende durmasın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.